䌁業情報

1. テレマヌケティング業

圓該䌁業による蚘述

Daica leverer telemarketingsydelser for virksomheder i DK

2.5

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

5件のレビュヌ

Uprofessionel arbejdsplads

Denne her arbejdsplads er ret uprofessionel.
Den er prÊget af manglende kommunikation og dårlig ledelse.
Der bliver sagt mÊrkelige kommentarer og der kommer hele tiden nye mennesker ind og ud.
De er ikke sÊrlig gode til at holde på deres medarbejdere eller give dem gode råd til at lÊre endnu mere.
Hvis man ikke fÞler sig god eller tryg i jobbet, bliver der intet gjort af “lederne”. NÊvner ingen navne.
Vil ikke anbefale dette sted!

2025幎3月20日
自発的なレビュヌ

UhÞflig telefonsÊlger der smÊkker rÞret

UhÞflig telefonsÊlger der smÊkker rÞret på, når man helt roligt siger at man ikke har lyst til at fortÊlle, hvilken fagforening man har netop nu. Når man så ringer og vil af deres telefonliste og samtidig fortÊller at man synes det er en uhÞflig tone de har, så bliver man mÞdt med - "hvad skulle vi ellers gÞre? Og vi har jo travlt!" - man kunne afslutte samtale ordentligt? Men det har de nok for travlt til. Han mente at deres opfÞrelse er helt ok og mistÊnkte mig for at vÊre problemet... det kommer de altså ikke langt med.

De respekterer bestemt ikke deres "kunder" og synes blot de er til besvÊr, hvis ikke de kan sÊlge noget indenfor 20 sekunder.

De prÊsenterede sig som nogle fra det faglige hus. Så jeg skriver også til det faglige hus, så de ved, hvilken virksomhed som reprÊsentere dem.

2023幎8月11日
自発的なレビュヌ

Jeg havde smidt en ansÞgning ind til

Jeg havde smidt en ansÞgning ind til Daica’s afdeling i Odense. Efter nogen dage fÃ¥r jeg af vide jeg kan komme til jobsamtale og derefter fÃ¥r jeg sÃ¥ jobbet. Jeg skal derefter til en oplÊring, den fÞrste oplÊring lÃ¥ pÃ¥ min fÞdselsdag hvor jeg desvÊrre ikke kunne vÊre der. Ham der stod for det sagde det var helt okay og han ville finde en anden dato til mig. Jeg bliver aldrig kontaktet af Daica igen og har endda prÞvet at skrive til dem, men intet svar fÃ¥et igen. Mest useriÞse firma der lÊnge har eksisteret, kÊft en slÞset tilgang til sine “ansatte”. FrarÃ¥der andre studerende eller unge at sÞge der

2023幎3月10日
自発的なレビュヌ

Vi havde etableret samarbejde med

Vi havde etableret samarbejde med Dacia, der er et lidt for smart i en fart call center. Da vores kampagne er til fordel for bÞrnecanserfonden var det vigtigt for os, at kampagnen blev udfÞrt proffesionelt.
Deres ejer lovede og lovede og gav bl.a Red barnet som deres reference.
Men efter 3 uger, var der stadig intet sket. Nu viser det sig, at de aldrig har lavet noget for Red Barnet. Men var i dialog med dem om en kampagne. At spille på 2 heste med et emne der er så vigtigt er total uacceptabelt. Vi har vÊret i dialog med Red barnet der ligesom os finder det så forkasteligt og uproffesionelt.

De har vÊret med til, at ÞdelÊgge vores kampagne fuldstÊndigt

2020幎11月12日
Daica ロゎ

Daica からの回答

Hej Ebbe

Tak for din anmeldelse. Jeg tÊnker dog at du må have ramt en forkert virksomhed, da der ikke er noget ovenfor, der virker til at matche med Daica. Jeg kan heller ikke se i vores systemer, at vi skulle have vÊret i dialog med dig.

Vi håber dog, at du får fat i den korrekte virksomhed.

Med Þnsket om en rigtig god dag!

De bedste hilsner

Daica