企業が回答しました
Heb nergens de nood reparatie pvc rol kunnen vinden, jullie hebben deze wel in het assortiment. Voor een scheurtje van 3 cm is er nu geen dakdekker nodig, perfect. Snelle levering, alles dik in orde.
企業が回答しました
Had einde van de middag zinken uitlopen nodig, rond 4u smiddags. Naar hun gebeld, zouden het dezelfde dag versturen als ik besteld had via de webshop. Volgende dag geleverd! Top service en aanrader.
企業が回答しました
Online webshop voor EPDM dakbedekking en toebehoren Dakenmarkt.nl is een professionele bouwmarkt en online webwinkel voor particulieren en bedrijven die een goed en duurzaam dak willen maken. Wij leveren een compleet en gunstig geprijsd assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, vele soorten isolatie, dakafwerkingsmaterialen en daktoebehoren. Wij leveren uitsluitend professionele materialen voorzien van de benodigde keurmerken.
Helmkamp 46C, 7091HR, Dinxperlo, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Niet de juiste combinatie aan spullen besteld. Werd gelijk gebeld of dit correct was. Op advies van Dakenmarkt aangepast en had binnen 24 uur het verschil in prijs alweer op de rekening staan. Top bedrijf!

Dakenmarkt からの回答
Het reparatie set is snel en netjes geleverd.
En je wordt op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Helemaal top.

Dakenmarkt からの回答
Ik had een dakdoorvoer met bitumen manchet besteld, maar er één ontvangen met PVC manchet. Contact opgenomen en eigenlijk was dezelfde dag nog het goede product opgestuurd. In het nieuwe pakket zat meteen een retouretiket om het verkeerde product terug te sturen. Waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden. Het belangrijkste is dat het goed wordt opgelost en dat werd het. Top. Zal er zeker weer willen bestellen.

Dakenmarkt からの回答
Het bedrijf heeft ons echt top geholpen met het uitzoeken van de juiste montagesystemen voor het betreffende dak. Toen ik zelf per ongelijk het verkeerde had besteld werd er zsm de juiste bezorgd zodat ik verder kon bij de klant. Helemaal top!

Dakenmarkt からの回答
Goede telefonische bereikbaarheid en goed geholpen.
Volgende dag het bestelde al in huis.

Dakenmarkt からの回答
Het bestelde materiaal lag klaar om opgehaald te worden zoals afgesproken. Goede service als altijd

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。