Wij hebben getwijfeld tussen renovatie van ons oude dakkapel of een geheel nieuwe. Op advies van dit bedrijf voor een nieuwe gegaan en moet toegeven dat dit de beste keuze is geweest, het hout was erg... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
hij haalde mos weg achter de dakrand bij het dakterras terwijl opa riep wat dat geluid was beetje rare zin maar netjes
Alles was opgeruimd, geen bouwrommel te vinden, mijn opa merkte dat op.
Goed dakkapel kwaliteit, huis lichter geworden, lezen makkelijk en gezond ook nog. Prefab super handig snel geleverd en prijs best oke
企業情報
当該企業による記述
Welkom bij Dakkapel Tilburg! Wij zijn uw vertrouwde partner voor hoogwaardige dakkapeloplossingen in Tilburg en omgeving. Of u nu op zoek bent naar extra ruimte, meer lichtinval of een verhoogde waarde van uw woning, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, fabriceren en installeren van dakkapellen die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. Wij gebruiken uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit en hanteren strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe dakkapel duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Bij Dakkapel Tilburg staat klanttevredenheid voorop. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van uw project, streven wij naar een vlekkeloze service en open communicatie. Ons toegewijde team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies op maat. Kies voor Dakkapel Tilburg en ervaar de voordelen van een professionele en betrouwbare partner die uw woondromen werkelijkheid maakt. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij kijken ernaar uit om samen met u te werken aan het verbeteren van uw wooncomfort.
連絡先
Hart van Brabantlaan 12-14, 5038 JL, Tilburg, Noord Brabant, オランダ
- 0133699297
- contact@dakkapeltilburg.net
- dakkapeltilburg.net
ze hebben goed werk gedaan met…
ze hebben goed werk gedaan met afdichten tegen water dat is belangrijk
eerlijk grootste verbetering in huis
eerlijk fijn dat ze eerder kwamen door…
eerlijk fijn dat ze eerder kwamen door weer situatie
Wat mij opviel is dat het raam direct…
Wat mij opviel is dat het raam direct probleemloos en soepel beweegt.
ik zit vaak bij het raam gewoon om naar…
ik zit vaak bij het raam gewoon om naar buiten te kijken sinds de dakkapel er is
hij haalde mos weg achter de dakrand…
Zelfs bij kleine opening voel je…
Zelfs bij kleine opening voel je frisse wind binnenkomen
Rustig uitgelegd hoe alles werkte
Rustig uitgelegd hoe alles werkte, voelde vertrouwd en duidelijk
met de nieuwe kapel is dit gewoon de…
met de nieuwe kapel is dit gewoon de mooiste ruimte in huis
Alles was opgeruimd
Alles was opgeruimd, geen bouwrommel te vinden, mijn opa merkte dat op.
partner zei dat de bouw mee viel
partner zei dat de bouw mee viel, weinig rommel en van buiten lijkt t nu een villa
Geen Lawaai Of Stof Beneden, Ze Werkten
geen lawaai of stof beneden, ze werkten supernetjes
Goede deal en netjes gewerkt
snel en duidelijk offerte voor montage…
snel en duidelijk offerte voor montage en kosten van ons dakkapel daarna snel geleverd!
Top kwaliteit
Top aankoop
Goede aankoop geweest, het dakkapel kon snel geplaatst worden en zorgt voor meer lichtinval. Ook hebben we wat meer ruimte op zolder.
Dakkapel
Het dakkapel is bij ons inmiddels geplaatst. Alles prima verlopen en mooie prijs.
Trots op me nieuwe dakkapel
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。