Voor een mooie prijs een nieuw dakkapel laten plaatsen op onze woning. De plaatsing verliep vlotjes en de afwerking ziet er allemaal goed uit. Goede ervaring dus.
レビュアーのコメントを見てみましょう
ze veegde rest troep weg vlak naast de EPDM naden terwijl ik even brood smeerde klein slordigheidje maar goed
Goed bedrijf, het dakkapel zorgt voor mooi meer lichtinval, we hebben een leeskamer op zolder dus dit is erg fijn.
Alles op tijd besproken en uiteindelijk ook goed uitgevoerd.
企業情報
当該企業による記述
Bij Dakkapel Zwolle staan we voor kwaliteit en vakmanschap in de dakkapelservice. Met jarenlange ervaring in de branche helpen we huiseigenaren in Zwolle en omgeving om hun woning uit te breiden en meer licht en ruimte te creëren. Ons team van gecertificeerde vakmensen levert op maat gemaakte dakkapellen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij jouw wensen centraal staan. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne dakkapel, wij zorgen voor een oplossing die perfect aansluit bij de stijl van je woning en jouw budget. Bij Dakkapel Zwolle krijg je niet alleen een deskundige installatie, maar ook een gratis adviesgesprek waarin we je begeleiden bij elke stap van het proces. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om elke klus op tijd en binnen het budget af te ronden, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe dakkapel.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
zelfs aan de zijkanten dacht hij mee
zelfs aan de zijkanten dacht hij mee, weerbestendig en strak afgewerkt
heel fijn contact gehad
heel fijn contact gehad, alles duidelijk besproken en snel geregeld
snel en duidelijke offerte ontvangen…
snel en duidelijke offerte ontvangen voor dakkapel kosten en montage, levering was snel top!
Dakkapel goede kwaliteit veel meer…
Dakkapel goede kwaliteit veel meer licht lekker lezen en gezond. Prefab is handig snel geplaatst en niet duur ook nog!
Goed bedrijf
Nieuwe dakkapel
Ben blij met het nieuwe dakkapel. Echt veel meer licht erdoor op zolder en ook extra ruimte.
Vindt het geen duur bedrijf
Vindt het geen duur bedrijf, alles zit erbij in, dakkapel, kraan en montage.
Fijne mensen bij dit bedrijf
Fijne mensen bij dit bedrijf. Bieden een breed assortiment uit voornamelijk prefab modellen.
Voor een mooie prijs een nieuw dakkapel…
De kunststof dakkapel gekocht en het is…
De kunststof dakkapel gekocht en het is snel en professioneel geplaatst. We zijn erg tevreden met het eindresultaat ervan.
Fijne ondernemer
Fijne ondernemer. Zorgde ervoor dat de levering lekker snel kon plaatsvinden.
Handig dit prefab modellen
Handig dit prefab modellen. Zeer korte levertijd bij dit bedrijf :)
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。