ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Omdat we een ouder model Velux raam hebben en dus geen bovenste bevestigings blokje, was het wel handig geweest om dit apart op de site te vermelden. Nu onnodig extra bestelling gedaan voor 2 plast... ãã£ãšèŠã
prijs kwaliteit, levering op tijd volgens afspraak. Alleen door pakketdienst verkeerd adres afgeleverd. Zelf maar opgehaald.
äŒæ¥æ å ±
Dakraam-gordijn.nl ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dakraam-gordijn.nl is eigendom van en wordt beheerd door Altaterra Ltd âéén van Europaâs grootste fabrikanten van dakramen, raamdecoratie en rolluiken.
Dakraam-gordijn.nl werd gelanceerd in april 2006 en sinds die tijd hebben wij klanten in heel Nederland voorzien van dakraamgordijnen en rolluiken voor uiteenlopende behoeften.
Bij Dakraam-gordijn.nl bieden wij gordijnen, rolluiken en accessoires van VELUX en ons eigen merk Itzala aan tegen concurrerende prijzen.
Met onze productconfigurator kunnen klanten producten aanpassen aan hun wensen en voor hun dakraam. Dit garandeert een eenvoudige montage en een perfecte pasvorm.
Wij bieden snelle levering, eenvoudige retourzendingen en verschillende betaalmogelijkheden bij het afrekenen, waaronder iDEAL, Visa, Mastercard en Klarna voor betaling in termijnen.
U kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail op customerservices@itzala.com of telefonisch via +31 302 001 191. Wij helpen u graag!
Meer informatie over ons assortiment VELUX en Itzala producten vindt u op Dakraam-gordijn.nl.
Fantastische kortingen op VELUX gordijnen
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- 34 % korting op alle VELUX gordijnen
- Wij bieden een ruime keuze uit VELUX gordijnen voor uw VELUX dakraam. VELUX â âs werelds grootste fabrikant van dakramen â staat bekend als het beste en meest vertrouwde merk in de bouwindustrie door de uitstekende kwaliteit van haar producten.
- 3 jaar garantie op alle VELUX gordijnen
- Wij bieden 3 jaar garantie op alle officiële VELUX gordijnen.
é£çµ¡å
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering(en) en prima service
Snelle levering(en) en prima, en snelle retourservice, ondanks fout van mijn kant.
Per ongeluk verkeerde bestellingâŠ
Per ongeluk verkeerde bestelling geplaatst.
Gebeld en snel opgelost.
Super support.
Er zit helemaal geen montagehandleidingâŠ
Er zit helemaal geen montagehandleiding bij het rolgordijn.
prijs kwaliteit
Tevreden
Duidelijke site, prima prijs en snelle levering. Product makkelijk te installeren.
Goede kwaliteit voor een schappelijke prijs en (ik denk) makkelijk te repareren
De inflatie heeft aardig toegeslagen, maar nog altijd een schappelijke prijs voor een goed product. Gekocht als vervanging van een identiek rolgordijn waarvan ik dacht dat de veer kapot was. Toen ik de oude eraf had, bleek de veer losgeraakt te zijn van een soort schroefdraad, dus ik denk dat ik een reserve heb. Dus, eigenlijk, ook niks mis met de kwaliteit en makkelijk te repareren.
Echt top service bij dit bedrijf
Echt top service bij dit bedrijf! We kregen wat problemen bij installatie van een rolgordijn. De klantenservice was snel, vriendelijk en coulant. Echt fijn.
Prijstechnisch
Prijstechnisch de beste optie tussen de aanbieders. Het artikel is origineel en van Velux dus dat is op zich een garantie voor kwaliteit.
Makkelijk om juiste rolgordijnen teâŠ
Makkelijk om juiste rolgordijnen te zoeken via de configurator. Ruime keuze aan kleuren.
Zeer tevreden precies het juisteâŠ
Zeer tevreden precies het juiste artikel, en snelle levering zoals beloofd
Prima gehandeld !
Het was verstrekking van goede en uitgebreide informatie en daarnaast ook correct en positief handelen n.a.v. de retourzending.
Uitstekend
De prachtige en zelf samengestelde rolgordijnen van Velux zijn netjes volgens afspraak geleverd. Ook een after-sales vraag werd snel en klantvriendelijk opgepakt. Een absolute aanrader.
Goede informatie per mail.
Goede informatie per mail.
Prettig dat je proefstaaltjes kon bekijken voor de kleur. Goed geinformeerd over de verzending.
Top!
Klantendienst was flexibel bijâŠ
Klantendienst was flexibel bij aanpassen van de bestelling. Ook de leveringssnelheid leed daar niet onder. Alles kwam aan in goede verpakking en op rijd, met heldere instructies. Gordijn is gemonteerd en ziet er prima uit.
Rolgordijn werd op tijd geleverd
Rolgordijn werd op tijd geleverd. Duidelijke instructies voor ophangen rolgordijn in dakraam.
Rolgordijnen zijn netjes volgensâŠ
Rolgordijnen zijn netjes volgens afspraak geleverd. Zelfs nog een dag eerder.
Communicatie via de mail verliep uitstekend.
Alles zag er perfect uit bij levering.
We zijn super tevreden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹