䌁業情報

1. ホット ストヌン スパ
  2. りェルネス プログラム

圓該䌁業による蚘述

Dalespa is een luxe boutique spa gericht op innerlijke rust en uiterlijke verzorging. Wij combineren moderne schoonheidsbehandelingen met traditionele wellnessrituelen om lichaam en geest weer in balans te brengen. Van gezichtsbehandelingen tot massages en van huidverbetering tot ontspanning — Dalespa is dé plek waar schoonheid en ontspanning samenkomen.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

0 sterren als het kon

0 sterren als het kon. Dalespa beloofde in een traject van 3 maanden, 30 afspraken te leveren, met een garantie op geld terug als dit niet verzorgd kon worden.

Maand 1: 1000 euro (ex btw) aan Dalespa overgemaakt en 500 euro voor advertentiebudget. Uiteindelijk 1 afspraak met een ongeinteresserde man gehad. We zouden op 10 afspraken moeten zitten. Ik had duidelijk mijn zorgen geuit bij Daniel (Dalespa), maar die gaf aan dat dit volledig gecompenseerd zou worden in maand 2.

Maand 2: Weer 1000 euro (ex btw) aan Dalespa en weer 500 euro advertentiebudget. Deze maand 0,0 afspraken geregeld. Ik heb meegedacht met Daniel waar het kon, kortingen beschikbaar gesteld etc etc. Weer mijn zorgen geuit en Daniel gaf vervolgens aan dat we de facturen voor de rest van het traject (nog) niet hoefden te betalen, aangezien er geen resultaten waren en hij dit eerst wilde rechtzetten. Hij had nu een hele nieuwe strategie voor maand 3.

Een hele poos niks gehoord dus maar contact opgenomen, waarna er een mail uitgaat dat er in de zomer niks gedaan wordt met leads, in principe prima, maar had stukken beter gecommuniceerd kunnen worden. In september dus weer benaderd voor de "nieuwe" strategie van Daniel en over en weer paar nietszeggende berichten. Eind september geef ik aan het niet meer te zien zitten dat we 20 afspraken gaan genereren dus geef ik aan om te stoppen en het geld terug te krijgen. Daar is Daniel niet blij mee, omdat hij zijn nieuwe strategie niet had kunnen uittesten. We hebben toen duidelijk afgesproken dat we oktober zouden afwachten en dat dit de laatste kans zou zijn voor Dalespa om zich te bewijzen.

Gister (30 oktober) het bericht gestuurd dat het klaar was zo, er was heel oktober geen moeite ingestoken, geen contact, niks. Daniel reageerde vandaag met een slappe mail dat hij maar 500 euro wilde terugbetalen omdat we het traject niet hebben afgemaakt (de resterende facturen van het traject waren niet betaald, in opdracht van Daniel zelf). Uiteindelijk dit maar geaccepteerd, want ik had weinig zin in juridische romslomp. Ook nergens in de mail was ook maar een sorry te bekennen vanwege het feit dat er niks geleverd is. Ik heb (tot vanmorgen) alle tijd, geduld en respect gehad voor Daniel, maar ik vind het super laf en gemakzuchtig hoe dit gegaan is.

Wees gewaarschuwd met dit bedrijf!!!

Eindstand: 3420 euro betaald, 1 zielige afspraak, 500 euro retour.

2024幎10月31日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

Slechte service

Slechte service, communicatie en niet houden van afspraken en deadlines.

Zoals vaker wordt aangeboden kun je 10 of 15 afspraken per maand verwachten in een 3 maanden traject. Hier heb ik na een maand (dat door slechte communicatie en niet houden van afspraken uiteindelijk 3 maanden duurde) geen enkele afspraak gekregen. Dat kan natuurlijk gebeuren maar Daniel houd zich gewoonweg niet aan afspraken en interesseert zich niks voor de klant. Aangeven dat je ontevreden bent wordt verwezen naar contract.

Zou er geen zaken mee doen alleen als je je geduld wil testen.

2024幎10月8日
自発的なレビュヌ