Den skÞnneste butik. Der er alt hvad man kan Þnske sig til en hyggelig shopping oplevelse. Den sÞdeste indehaver, med kÊmpe viden om alt i butikken. Mine varmeste anbefalinger!
Har kÞbt for anden gang hos dem. Fine varer og en rigtig sÞd kundeservice. Helt sikkert ikke sidste gang jeg kigger forbi.
Kom frem i dag den 02-11-2021 sjovt at prÞve en ny slags karklud
FÞrste og nok ikke sidste gang, jeg handler der. Dejlig hjemmeside, nemt at bestille og priserne er fine. Hurtig forsendelse pÃ¥ en, alle andre steder, udgÃ¥et vare. En nussebamse til min datter, da den... ãã£ãšèŠã
Toldbodvej 45, 4581, RÞrvig, ãã³ããŒã¯
- kontakt@damkaergaardbutik.dk
- damkaergaardbutik.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. Det var pakket meget omhyggeligt ind, og alt var som det skulle vÊre. Der var endda en lille gave med i pakken. FuldstÊndig tilfreds.
Super god service og hurtig svar hvisâŠ
Super god service og hurtig svar hvis man har spÞrgsmål.. og selvfÞlgelig hurtig levering..
også er det så dejligt når der er en personlig seddel i pakken + en lille gave!!

Damkaergaardbutik ããã®åç
En god oplevelse at handle her.
En god oplevelse at handle her.
Havde bestilt to kjoler som jeg måtte returnere.
Det foregik helt gnidningsfrit og pengene hurtigt retur.
Handler gerne her igen.
Har også handlet her tidligere med rigtig god service
Fantastisk service!
En af de vare jeg havde bestilt, var ikke på lager, og jeg fik derfor tilbudt en alternativ vare til min fordel. Da jeg modtog pakken, var der skrevet en sÞd lille hilsen, hvor de beklagede at de ikke havde den oprindelige varer, og ydermere var der en ekstra lille gave med i pakken.
Pakken kom desuden meget hurtigt!
Perfekt :-)
Bestilte lÞrdag og modtog allerede mandag. Med i pakken var en masse lÊkkerier, og det på trods af, at kjolen var kÞbt til nedsat pris. Absolut anbefalingsvÊrdig - jeg er MEGET tilfreds :-)
PrÊces hurtig levering
Bestilte julegaver 15/12 havde varerne 3 dage efter som forventet :)
Super service!
Bestilte et skilt, og skrev i notat at det var en gave.
Der efter henvender de sig via mail om der er nogle forbehold de skal tage hÞjde for, om de skal undlade at sende fakturaen med så modtager af gaven ikke kunne se prisen. Og de spÞrg om de skal pakke den ind for mig. Super service!