Damp Amok レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Simpelthen god service❤️bestilte mandag og onsdag kunne jeg hente mine varer i pakkeshop. Tak for det🙂❤️👌skal helt sikkert bestille derfra igen.

5つ星のうち5の評価

Godt udvalg. Gode varer og hurtig levering. Da jeg ikke modtog track and trace nummer, skrev jeg til dem og fik hurtigt svar, med nummeret. Har handlet her flere gange og er super tilfreds hver gang... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I den seneste tid er mine sociale medier flydt over med reklamer fra forskellige firma af denne slags. Fælles for 90% er at deres hjemmeside er fuldstændig uoverskuelig og virker mere som fu... もっと見る

企業情報

1. 電子機器会社

当該企業による記述

DampAmok er en dansk webshop med fokus på populære vape produkter til markedets bedste priser. Vi arbejder målrettet på at tilbyde hurtigst mulig levering, et godt udvalg og en kundeservice, der er blandt de bedste i branchen. For os handler det om at gøre det nemt, hurtigt og trygt at handle online fra bestilling til levering og hjælp efter købet.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 100件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Simpelthen god service❤️bestilte mandag…

2026年9月22日

Damp Amok からの回答

Tusind tak for den skønne anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering 😊👌 Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang!

Levering

Som altid hurtig levering 😊

2026年9月22日

Damp Amok からの回答

Tusind tak 😊 Det er skønt at høre, at du endnu en gang har været tilfreds med den hurtige levering 🚚✨ Vi sætter stor pris på, at du handler hos os igen

Super

Hurtig levering, godt produkt.Hurtig levering, godt produkt.

Damp Amok からの回答

Mange tak for din anmeldelse 😊 Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering 🚚✨

Kan godt anbefales

Kan godt anbefales
God betjening og hurtig levering

2026年9月11日

Damp Amok からの回答

Mange tak for din anbefaling 😊 Vi er glade for, at du har været tilfreds med både betjeningen og den hurtige levering 🚚🙌

Det er 100%

Den er 100%%

2026年9月16日

Damp Amok からの回答

Tusind tak 😄 Det er vi virkelig glade for at høre. Vi sætter stor pris på din støtte 🙌✨

5つ星のうち1の評価

Dette er en ikke lovlig hjemmeside

Dette er en ikke lovlig hjemmeside, der sælger et ulovligt produkt. Det er ikke et dansk firma, så der er intet der sikre dig som forbruger.

2026年9月20日
自発的なレビュー

Damp Amok からの回答

Trustpilot er tiltænkt anmeldelser baseret på reelle kundeoplevelser, og vi mener derfor ikke, at vores profil er det rette sted at dele en generel holdning til vores virksomhed eller produktsortiment.

Super tilfreds

Gode produkter til gode priser.
Bestil mandag og modtag onsdag

2026年9月14日

Damp Amok からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både priserne, produkterne og den hurtige levering 🚚✨

Positiv overrasket

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg var ret skeptisk i starten, men tog chancen, og blev positivt overrasket over hvor hurtigt varerne kom hjem samt der ingen fejl var at finde. Det bliver absolut ikke sidste gang, at jeg bestiller herfra.

Damp Amok からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊 Det betyder ekstra meget for os, at vi kunne vende din skepsis til en rigtig god oplevelse. Dejligt at høre, at både levering og ordre var helt som det skulle være 🙌 Vi glæder os til at handle med dig igen

5つ星のうち5の評価

Sindssygt god service og mega hurtig…

Sindssygt god service og mega hurtig levering! Jeg bestilte kl 22 om aftenen og kl 01 om natten var den indleveret i en pakkeshop! Det seriøst god service!

2026年9月14日

Damp Amok からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse 😊 Det betyder meget for os at høre, at du lagde mærke til den hurtige håndtering. Vi gør virkelig en indsats for at få ordrerne afsted så hurtigt som muligt, så din feedback er vi rigtig glade for 🚚⚡🙌

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, havde lidt problemer med at betale men fik hurtigt svar og de hjalp mig igennem 👌🏻 lækker produkter 👌🏻👌🏻

2026年9月7日

Damp Amok からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊 Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med betalingen, og endnu mere for at høre, at du er tilfreds med produkterne 👌🏻✨

Det går stærkt

2026年9月7日

Damp Amok からの回答

Mange tak for din anmeldelse 😊 Vi gør vores bedste for at få ordrerne hurtigt afsted, så det er skønt at høre, at det også kan mærkes hos dig 🚚

Perfect in all ways

Damp Amok からの回答

Thank you so much for the great review 😊 We’re very happy to hear that everything was perfect from start to finish. We really appreciate your support 🙌

Super!!!!!

2026年9月11日

Damp Amok からの回答

Tusind tak! 😄 Det er vi virkelig glade for at høre. Vi håber at kunne give dig en lige så god oplevelse næste gang 🙌

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。