ADVARSEL-I BLIVER SNYDT
ADVARSEL-I BLIVER SNYDT, I MISTER JERES PENGE- DET ER ET FUP FIRMA, DE HOLDER SIG IKKE TIL LOVGIVNINGEN
Hold jer langt vÊk fra DanCenter!
Efter vores ophold forsÞger de â nÊsten 12 uger efter afrejse â at sende mig en regning for âpletter i 2 sengeâ og âmanglende tÞmning af 2 opvaskemaskinerâ. Det er en grov overtrÊdelse af reklamationsfristen! IfÞlge dansk ForÊldelseslov og praksis fra AnkenÊvnet for Feriehusudlejning skal sÃ¥danne krav fremsÊttes straks â senest inden for 1â2 uger efter fraflytning.
Deres âbevisâ er blot fotos af nogle lagner med smÃ¥ pletter og en pÃ¥stand om, at vi har lavet dem. Sandheden? Vi overtog et ulÊkkert og mÞgbeskidt sommerhus, hvor to personer stadig gjorde rent, da vi ankom kl. 16.50, selvom vi skulle have haft huset kl. 16.00! Det var tydeligt, at der ikke havde vÊret ordentlig tid til rengÞring. Vi fandt dÞde insekter pÃ¥ gulvet, gamle plastre i poolen, madrester i vasken, karklude der kunne stÃ¥ af sig selv, og snusposer pÃ¥ gulvet i hemsen â vi mÃ¥tte selv gÞre rent for overhovedet at kunne vÊre der.
I stedet for at rette sig efter loven ignorerer DanCenter fuldstÊndigt alle indsigelser â og truer i stedet med inkasso. De forsÞger endda at lokke med âgoodwill-rabatâ pÃ¥ et krav, der slet ikke er gyldigt!
Dette er klassisk fup og en fÊlde, de bruger mod kunder, der ikke kender deres rettigheder.
Hvis du oplever noget lignende â KLAG!
AnkenÊvnet for Feriehusudlejning (hvis medlemmer)
ForbrugerklagenÊvnet via forbrug.dk
Bestrid kravet skriftligt â ogsÃ¥ ved evt. inkasso
DanCenter er en virksomhed, man ikke kan stole pÃ¥. Jeg vil aldrig leje gennem dem igen â og jeg opfordrer alle til at advare andre, sÃ¥ ingen flere falder i deres ulovlige fÊlder.
For mig er dette nu en principsag â selvom belÞbet kun er 600 kr., er det groft svineri, og jeg finder mig ikke i det. Jeg gÃ¥r hele vejen med klage, og jeg vil kontakte TV 2, for vi mÃ¥ have Morten Spiegelhauer pÃ¥ banen. Det er simpelthen ikke i orden at fÞre en virksomhed, der bevidst overtrÊder loven!
2025幎10æ12æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ