KÞbte en 100 % vandtÊt mc garage - da jeg satte det op opdagede jeg at jeg kunne se gennem syningerne ved lynlÃ¥s og at den ikke var vandtÊt ! De pÃ¥stÃ¥r at produktet ikke kan forventes vandtÊt... ãã£ãšèŠã
Det finns förbÀttringspotential nÀr det gÀller samarbetet mellan kundsupport och logistikföretagen som skulle levererat mitt paket till dörren. Jag har fÃ¥tt vara sambandscentral för att försöka fÃ¥ det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har köpt flera tÀlt av Dancover till Streetfoodfestivalen och de senaste 8x4m flexitent har kvalitén varit urusel och bÃ¥de duk och fÀsten har gÃ¥tt sönder efter ca 10 dagars anvÀndning. Det tÀl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Köpte en Osiris paviljong, satte upp det i helgen och inser redan dÃ¥ att konstruktionen Àr tveksam. Hörnorna har plÃ¥tskruv som binder ihop takdelarna. Tre dagar senare sÃ¥ visar det sig att jag hade rÀ... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sedan 2003 har Dancover erbjudit partytÀlt av hög kvalitet, pop-up paviljonger, portabla garage, förvaringstÀlt, presenningar och flera andra förvaringslösningar till vÀldigt rimliga priser. I dagslÀget Àr Dancover den ledande leverantören i Europa och...
ãã³ããŒã¯
- dancover.se
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 52ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Mc garage
KÞbte en 100 % vandtÊt mc garage - da jeg satte det op opdagede jeg at jeg kunne se gennem syningerne ved lynlås og at den ikke var vandtÊt !
De påstår at produktet ikke kan forventes vandtÊt og at man ikke kan have noget stående i lÊngere tid !?
Trods produktbeskrivelsen siger noget andet !!
Jeg kan sende retur og dem pÃ¥ lagret vil sÃ¥ vurdere om hvor meget det har mistet i vÊrdi - fordi jeg har haft âbrugt det â- det blev slÃ¥et op og pillet ned igen, da jeg opdagede hullerne ..
sÃ¥ de kan vurdere at det er 10 kr vÊrd âŠ
Det var bestemt fÞrste og sidste gang jeg kÞber her
Pas på
Pas på, hvad i kÞber hos Dancover. vi kÞber i 2024 en Pavillon mÊrket Juno. Kvaliteten var ok. men vi havde det lille uheld, med stormen i April 2026, at taget blev revet i stykker. Skriver for at bestille et nyt tag, og får at vide, at den model er udgået, så jeg kan ikke få et nyt tag til Pavillon. så ny står jeg med en Pavillon uden tag, 2 år efter kÞbet.
Incorrect parts and appalling 'service'
We spent a day putting together the shed we ordered. Itâs taken an inordinate amount of time became of some errors in the pieces.
Firstly, parts 4L and 4R were incorrect. They both had small sections at the top with a screw hole in each that meant it was impossible to site part 15. We had to bend these out of the way, which turned out to be the way they should have been engineered because this then made the screw holes useable.
The second fault was infuriating. The very last stage on the final page was to fit the floor frame crossmember. The piece supplied (W1) did not fit. There are two narrow openings on the frame that should take the âtonguesâ of W1. Unless W1 is installed at the time of putting the floor frame together, itâs not possible to fit this at all.
I have reported these issues to your customer âserviceâ system and had the most infuriating non-replies. I was first answered by bot (or by a bot-like human) and then told to send photos of the problem pieces.
I sent photos and was then told these had to be before installation. I was also told that the crossmember was shown being fitted first in the documentation - that was an out and out lie and, when called out on it, the customer service person agreed but still made no apology or gave a solution.
On top of all of this, and despite managing workarounds to at least get the shed up after two days, we noticed it was leaking.
UPDATE: their reply was basically âtoughâ plus a ridiculous suggestion that the leak was condensation. We watched them rain dripping in through the roof.

Ej samarbetsvilliga gÀllande logistik
Det finns förbÀttringspotential nÀr det gÀller samarbetet mellan kundsupport och logistikföretagen som skulle levererat mitt paket till dörren. Jag har fått vara sambandscentral för att försöka få det att fungera men det går bara om kundsupport på Dancover samarbetar men det gör dom inte. Long story short, för att paketet inte skulle gå i return och sen jag debiteras för dubbla fraktkostnader för något de sjÀlva stÀllt till med fick jag hyra bil för egen kostnad och hÀmta paketet från ett stÀlle som inte var slutdestinationen.

Dancover ããã®åç
DÃ¥lig kvalitet och felaktig leverans och inget ansvar
Vi har köpt flera tÀlt av Dancover till Streetfoodfestivalen och de senaste 8x4m flexitent har kvalitén varit urusel och både duk och fÀsten har gått sönder efter ca 10 dagars anvÀndning. Det tÀltet slÀngde vi tyvÀrr
Det senaste tÀltet 8x4 kom utan en mittsektion så det gick inte att anvÀnda upptÀckte vi på festivalplatsen så vi fick hyra nytt på stÀllet
Vid reklamation och många kontakter erbjöds vi enbart en ny mittsektion att montera sjÀlva

KÞbte 2 store 5 x7 meter kraftigâŠ
KÞbte 2 store 5 x7 meter kraftig pressening, da jeg pakkede dem ud var de fyldt med små huller i folderne. Jeg kontaktede dem og forklarede problemet omkring dårligt produkt! De var fuldstÊndig ligeglade og afviste at bytte dem eller refundere pengene! Kunne jeg give minus stjerner havde de fået minus 5 for kundeservice og for kvalitet af deres produkter, hold jeg langt vÊk, spild af gode penge. KÞb i Biltema.dk i stedet, god kvalitet og fantastisk service
Anmeldelse vedr. returret på vegne af Johnny Nielsen
Jeg vil gerne dele min erfaring med Dancover, da jeg har haft en skuffende oplevelse med deres returret. Jeg kÞbte et redskabsskur (varenummer MS576140), men da jeg åbnede pakken og begyndte at samle skuret, opdagede jeg fejl i designet.
Det er dybt problematisk, at Dancover's returret er formuleret på en måde, der ikke overholder dansk lovgivning. IfÞlge lovgivningen har forbrugere ret til at returnere varer indenfor 14 dage, men Dancover insisterer på, at man ikke må have pakke varen ud, hvilket er urimeligt. Det bÞr vÊre muligt at vurdere varens tilstand uden at blive straffet med en manglende returret, og ret til fuld tilbagebetaling, når varen har fejl i designet.
Jeg kontaktet efterfÞlgende deres kundeservice og blev enige om, at jeg skulle returnere varen til deres centrallager i HillerÞd. Trods dette forventer de ikke at refundere det fulde belÞb, hvilket er uacceptabelt.
Jeg kan derfor på kraftigste måde fraråde andre at handle hos Dancover. Hvis de ikke imÞdekommer mine krav om tilbagebetaling, vil jeg klage til Forbrugerombudsmanden og advare andre kunder om denne uheldige oplevelse. VÊr forsigtige, hvis I overvejer at handle hos Dancover!
Venlig hilsen
Johnny Nielsen
Vad det gÀller garanti,glöm inte attâŠ
Vad det gÀller garanti,glöm inte att lÀsa det finstilta. Mycket dåliga garantier.
Magen til dingelvÊrk skal man ledeâŠ
Magen til dingelvÊrk skal man lede lÊnge efter bukket plader så tyndt at min 2 årig sÞn kan vÊlte skuret med sit legetÞj får afvise det tager 7 timer og samle vi har to håndvÊrker brugt ca 30 timer på og samle det vÊre skrammel for og sige det pÊnt talentlÞs dingelvÊrk
Uppmaning! Handla inte hÀr! Om du handlat, anmÀl till ARN
Vi köpte en stor paviljong av Dancover och vi gjorde en reklamation till företaget i princip direkt, taket var för stort och gick ej att fÀsta som det var avsett. Sedan började sömmarna spricka. Efter många mail med Dancover så tog vi beslutet att anmÀla företaget till ARN och till Konsumetverket, och jag kan sÀga att vi Àr inte de första! Det verkar som att Dancover har en filosofi att tjÀna pengar på undermåliga produkter och sedan inte hjÀlpa sina kunder alls. Förutom med "tips" på att man kan ju slå en knut på fÀstena, eller så kan man ju sÀlja sin paviljong på en marketplace sida, men man får inte sÀga att den Àr trasig, bara att man ångrat sig...
Jag rekommenderar alla som köpt någon undermålig produkt hos Dancover att anmÀla till ARN för man har enligt konsumentlagen 2 år på sig att reklamera en vara.
En annan aspekt av det hela Àr att Klarna indirekt stödjer detta oseriösa företag genom att tillhanda hålla sin betaltjÀnst. För visst Àr det vÀl så att man som kund kÀnner sig trygg nÀr man betalar med Klarna... kanske inte lÀngre?
Comme précédemment nous demandons leâŠ
Comme précédemment nous demandons le remboursement de notre commande 31260394 qui n'est jamais arrivée chez nous mais dancover ne bouge pas et ne propose aucun geste commercial alors que la tonnelle aurait dû servir l'été et non l'hiver..
C'est tout de même à eux de faire bouger le transporteur qu'ils ont choisi ! Deschamps Patrice et Jocelyne
Handla inte av detta bolag
Handla inte av detta bolag. Produkterna Àr av vÀldigt dålig kvalité och deras kundservice skickar bara dumma chatgpt svar.
Köpte en sån osiris paviljong 4x3m
Köpte en sån osiris paviljong 4x3m. Stålkonstruktionen såg jag redan från början att den var klen. NÀstan omgående vid mild blåst böjde sig skiten. Aldrig mer dancover kÀnner jag. Nu får jag försöka snickra ihop någon trÀkonstruktion för att rÀta upp skrotet.
Edit: Har skapat reklamationsÀrende hos Dancover efter deras svar.
Uppdatering 8/9:
Har idag fått en ny paviljong och ett "stabiliseringskit" som ser ut att kunna förbÀttra produkten mycket. Monterar till våren, men för nu Àr jag nöjd med kundsupporten. Höjer betyget från 1 till 4 stjÀrnor.

Dancover ããã®åç
Osiris paviljong Àr nog endast för inomhusbruk!
Köpte en Osiris paviljong, satte upp det i helgen och inser redan då att konstruktionen Àr tveksam. Hörnorna har plåtskruv som binder ihop takdelarna. Tre dagar senare så visar det sig att jag hade rÀtt, lite blåst inför en regnskur och hörnorna vrider sig, aluprofilerna blir krokiga. Det Àr bara att kassera. Definitivt den sÀmsta paviljong jag någonsin haft, riktigt skrÀp.

Dålig kvalité
Företaget hÀnvisar att tÀlt inte ska sÀttas upp i extrem ovÀder, vÀgrar reklamera tÀlt som stått uppe i mindre vind efter att majoriteten av svetsfogarna slÀppt. TÀlten hos dancover Àr bristfÀlligt svetsade och bör ej anvÀndas utomhus dÀr vind kan förekomma. Supporten svarar inte på frågor.

Dancover ããã®åç
Fri hemleverans Àr ju inte att fÃ¥ enâŠ
Fri hemleverans Àr ju inte att få en notis om att hÀmta upp ett nÀstan tjugo kilo tungt paket hos postombud.

KÞbte en pavillon til 4000kr gad ikkeâŠ
KÞbte en pavillon til 4000kr gad ikke det billige,men 2 sÊson er efter er den revnet flere steder kontakter dancover..det vil de ik erstatte,ok kÞber et nyt teltâŠâŠ.detbrugt 1 sÊson og 1 mdr, det sÃ¥ revnet hvert hjÞrne og i midten, det vil de ikke erstatte da de mener det,det er mÞrnet âŠ.sÃ¥ det blir ikke der vi handler mere eller anbefaler dem..sikke noget mÞg de har heller ikke fortjent den ene stjerne

HUONOA LAATUA, ÀlkÀÀ ostako
12.6.2025:
HUONOA LAATUA! 500 g kangas painaa todellisuudessa vain 480 g eikÀ kestÀ UV-sÀteitÀ eikÀ pakkasta vaan siihen tulee jo parissa viikossa satoja pieniÀ reikiÀ ja joitakin 10-15 cm vaakasuoria viiltomaisia reikiÀ. Samoin kiinnikekumit on tÀysin ala-arvoisia, saadessa ne nöÀyttÀÀ olevan ihan ok, mutta jo 2 viikossa talvipakkasilla, vaikkein niitÀ kertaakaan avattaisi sinÀ aikana, kangaspinnan alla oleva kumi menee 1-2 cm pituisiksi pÀtkiksi, jolloin enÀÀ tuo pintakangas pitÀÀ. SekÀÀn ei kestÀ pakkasta ja UV-sÀteitÀ, joten jos odotetaan vielÀ 1-2 viikkoa (tal vella) niin ovia ei pidÀ enÀÀ mikÀÀn kiinni, sillÀ nÀmÀ pintakankaatkin on jo katkeilleet vÀhintÀÀn kerran, useamopi jopa moesta kohtaa, ja tietysti tippuneet maahan, jolloin ovia ei enÀÀ mikÀÀn pidÀ kiinni.
Ts ei ole sÀÀnkestÀvÀ, vaikka niin mainostetaankin.
Ostin viime kevÀÀnÀ 2 isoa autotelttaa, joiden piti olla 100% sÀÀnkestÀviÀ, siis pakkasen, auringon ja sateenkestÀviÀ. NÀmÀ kasattiin kesÀkuussa ja jo heinkuussa aloin reklamoida monista pienistÀ reiistÀ, joita on niin ovikankaissa kuin katossakin, yhteensÀ satoja. Ts ei ole enÀÀ vesitiivis. Ja ilmeisesti auringon UV-sÀteet saa kankaan sisÀllÀ olevat muovivahvikkeet hajoamaan niin, ettÀ tuloksena on 10-15 cm viiltomaisia reikiÀ, ja ovien kiinnityskumit on tÀysin ala-arvoisia - ne ei kestÀ pakkasessa edes 2 viikkoa vaan ovat sitten 5-10 cm pÀtkinÀ maassa sen sijaan, ettÀ pitÀisivÀt ovia paikoillaan.
Sain osaan korvaavat tuotteet, joiden asennuskulut jÀi tietysti itselle, mutta nÀin painavia on mahdotonta yksin vetÀÀ kaarien pÀÀlle, siihen tarvitaan apumiehiÀ, eikÀ nekÀÀn ilmaiseksi töitÀ tee...
noista uusista osista on jo lÀhetetty useampi reklamaatio, kun tavara mikÀ piti olla toimituksessa onkin kuitattu luovutetuksi, muttei ole tuotu meille enkÀ ole antanut lupaa toimittaa ilman kuittausta... sitÀ on nyt selvitelty 5 kk. Viimeisin mitÀ olen Dancoverilta asiasta kuullut, on ettÀ vaativat minua yksilöimÀÀn osanumerot, mitkÀ meiltÀ kustakin teltasta puuttuu ja ettÀ ovat olleet yhteydessÀ kuljetusliikkeeseen. Tuosta on jo 2 viikkoa, enkÀ ole kyselyistÀni huolimatta kuullut enÀÀ mitÀÀn asiasta.
NÀmÀ 500 g teltat kÀy VÃLIAIKAISEEN VARASTOINTIIN noin puolen vuoden ajan, mutta silloinkaan ei saa odottaa, ettÀ teltta olisi vesitiivis, sillÀ sitÀ ne ei ole!
17.6.2025:
Odotin kyllÀ ihmisen kirjoittamaa vastausta en KI-viestiÀ!
Vaadittu kuva on mahdottomuus: miten kuvata yhteen valokuvaan kahden kaukana toisistaan olevan teltan kumpikin pÀÀty???
Olen kuitenkin jo talvella lÀhettÀnyt valokuvat, joiden jÀlkeen sain Dancoverilta seurantakoodit ts reklamaatiot on hyvÀksytty. EnsimmÀisen kuljetuksen 3 pakettia vain ei ole saapunut meille vaikka tiedoissa lukeekin ettÀ luovutettu âluo vastâ. En ole antanut lupaa toimittaa muualle, enkÀ ole saanut mitÀÀn tietoa minne tavara on toimitettu.
Toisen lÀhetyksen paketit olisi pitÀnyt hakea 30 km pÀÀstÀ, mikÀ on tÀysin outoa niin painavalle paketeille, joten ne on palautuneet Dancoverille. HeidÀn ainoa tehtÀvÀnsÀ on nyt lÀhettÀÀ ne uudelleen kotiintoumituksella! Reklamaatiot on jo hyvÀksytty!
KieltÀydyn hakemasta yhteensÀ yli 50 kg paketteja julkisilla kulkuvÀlineillÀ ja vielÀ loppumatka taksilla, sillÀ en todellakaan jaksa kantaa noita 6 km bussilta kotiin
- minulla ikÀÀkin jo melkein 70
Aiemminkin on kaikki toimitettu suoraan kotiin!

Dancover ããã®åç
Köpte ett vÀxthus med uv bestÀndigâŠ
Köpte ett vÀxthus med uv bestÀndig kanalplast, allt såg bra ut tills det gått två år och all plast Àr totalt sönder pga solens strålar som gjort den så skör att man inte ens kan röra plasten lÀngre.

BedrÀgeri företag
BedrÀgeri företag, KÃP ALDRIG HÃRIFRÃ
N NI KOMMER BLi LURADE, se bara alla andra omdömen.
AnmÀlda till ARN.