レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft et virkelig godt coachingforlÞb med Daniel, som jeg varmt kan anbefale. Der er altid en positiv energi, og man bliver mÞdt prÊcis dér, hvor man er – uanset ambitionsniveau. Noget a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hele teamet gÞr en super indstats hele vejen rundt! Og fra start til slut haft en helt fantastisk forlÞb hos Daniel! KÊmpe ros her fra skud ud til Nicklas der starter forlÞbet, som ogsÃ¥ tjekker op... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Virkelig god trÊning med masser af prÊcise cues. Daniel er nÊrvÊrende, professionel og formÃ¥r at presse én pÃ¥ den helt rigtige mÃ¥de. Jeg gik derfra med bÃ¥de bedre teknik og mere selvtillid i mine lÞft... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super god trÊning med Daniel! SkrÊddersyet trÊning til dig efter dine behov med fokus pÃ¥ teknik og korrekt udfÞrelse. Han er meget professionel, motiverende og har virkelig positiv energi. Kan varmt... もっず芋る

䌁業情報

1. パヌ゜ナル トレヌナヌ
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス
  3. フィットネス センタヌ
  4. フィットネス教宀
  5. ラむフ コヌチ
  6. 女性パヌ゜ナル トレヌナヌ

圓該䌁業による蚘述

Jeg hjÊlper mennesker til at få et bedre forhold til deres krop, blive stÊrkere og få et afslappet forhold til mad. Vi arbejder sammen med dine vaner og ser på de udfordringer, som du står overfor, hvor vi herefter gÞr det helt konkret hvilke handlinger du skal tage for at komme i mål. Vores tilgang er i ÞjenhÞjde og mÞder mennesket i ÞjenhÞjde. Skaber en god struktur inden for bevÊgelse, madro og sit eget spejlbillede. Alt er individuelt tilpasset og du bliver lÞbende holdt accountable på at vi får dig i mål.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

KÊmpe oplevelse at vÊre i forlÞb ved

KÊmpe oplevelse at vÊre i forlÞb ved Daniel kan er en konge trÊner der ALTID stÃ¥r til rÃ¥dighed for dig og dine behov jeg griber dig lige hvor du er og stiller dig lede spÞrgsmÃ¥l som for dig til at tÊnke over hvorfor du fÞler eller har det sÃ¥dan🙏🏌 udover det rykker han dig bÃ¥de pÃ¥ vÊgten men osse den mentale udvikling sÃ¥ har kun positiv ting og sige om et forlÞb ved Daniel og kan virkelig anbefale ham som trÊner

2026幎4月19日
5぀星のうち5の評䟡

Kan helt sikkert anbefales!

Noget af det, jeg har sat sÊrligt pris på, er den store stÞtte undervejs. Også på de dage, hvor man ikke selv har haft 100 % at give, har der vÊret forståelse og opbakning. Det har gjort en kÊmpe forskel for motivationen.

Platformen er også rigtig godt opbygget og nem at bruge, og det har vÊret en stor styrke, at der ikke kun er fokus på kost og motion, men også på det mentale aspekt. Hvis troen på det hele har vÊret lidt lav, har en peptalk fra Daniel altid vÊret nok til at finde motivationen igen.

Alt i alt et meget givende forlÞb, som jeg kun kan give mine bedste anbefalinger.

2026幎4月19日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre en

Jeg har haft fornÞjelsen af at vÊre en del af Daniel Steffensens 6-mÃ¥neders online coachingforlÞb, hvor jeg blandt andet har haft bÃ¥de Daniel og Morten som coaches – og det har vÊret en virkelig positiv oplevelse fra start til slut.

ForlÞbet har vÊret gennemfÞrt professionelt, men samtidig meget personligt. Både Daniel og Morten har vÊret utroligt engagerede og dygtige til at tilpasse både trÊning og vejledning til mine behov og mål.

Resultaterne taler virkelig for sig selv: Jeg har tabt mig 10 kg under forlÞbet og samtidig Þget min styrke markant. Derudover har jeg fået meget mere energi i hverdagen og et langt stÞrre mentalt overskud, hvilket har gjort en kÊmpe forskel for min livskvalitet.

Noget af det, jeg isÊr har sat stor pris på, er den lÞbende opfÞlgning og den hurtige, konkrete feedback. Man fÞler sig set og taget seriÞst hele vejen igennem, og det har vÊret afgÞrende for at holde motivationen hÞj.

Jeg kan varmt anbefale Daniel Steffensens coachingforlÞb til alle, der Þnsker seriÞse resultater og et forlÞb, hvor der bliver taget hånd om én hele vejen. Det har uden tvivl vÊret en investering, jeg er rigtig glad for at have taget.

2026幎4月17日

Tak til Daniel og hans seje team 🙏🏻🀩

Tak til Daniel og hans seje team 🙏🏻🀩

Han skrev til mig på Instagram og spurgte, hvorfor jeg fulgte ham. Jeg svarede, at jeg havde set ham på YouTube og virkelig godt kunne lide hans energi og indhold 👏🏻
Det, der isÊr gjorde, at jeg valgte Daniels team, var, at han tog sig tid til at svare mig og ikke bare forsvandt efter et par beskeder, som mange andre gÞr. Det gav mig en god mavefornemmelse – og allerede efter en uge meldte jeg bÃ¥de mig selv og min mand til et parforlÞb.
Jeg er nu i min sidste mÃ¥ned (mÃ¥ned 10) og er blevet guidet virkelig godt hele vejen. Det er rart med hurtig sparring fra min coach. Jeg har lÊrt, at det ikke handler om vÊgten fra uge til uge, men om det lange lÞb – og det giver sÃ¥ god mening nu.
PÃ¥ dage hvor jeg tvivler, minder jeg mig selv om, at jeg er gÃ¥et fra str. 46 til 42 👖👏🏻🀩
Jeg er gået fra ingen energi til masser af energi, har fået ro omkring mad og langt mindre sukkertrang.
Nu styrer jeg sukkeret – fÞr var det sukkeret, der styrede mig 👏🏻
Jeg trÊner nu for min egen skyld og det kan virkelig mÊrkes pÃ¥ kroppen, at man fÃ¥r det vedligeholdt. 💪🏻
KÊmpe tak til et fantastisk team for stÞtte i bÃ¥de med- og modgang – det har vÊret alle pengene vÊrd 👏🏻😌
Jeg er sÃ¥ stolt af, hvor jeg stÃ¥r i dag. Jeg mangler lige de sidste 3–4 kg, sÃ¥ jeg kan blive klar til fertilitetsbehandling 🙏🏻🀩

Man skal vÊre 100 % klar pÃ¥ at gÃ¥ ind i et forlÞb, for ellers vil der ikke ske noget med ens resultat 👏🏻

2026幎4月12日
5぀星のうち4の評䟡

Tak til Danni-Boi og resten af teamet

Tak til Danni-Boi og resten af teamet for et super godt og trygt forlÞb.

Jeg har helt fra starten fÞlt mig godt mÞdt, med de problematikker jeg kom med. Jeg har haft 2 forskellige coaches under mit forlÞb, og har vÊret glad for dem begge. 🥰

De er dygtige til det de laver og interesseret i en og er fokuseret på hvordan de bedst muligt kan hjÊlpe dig med at komme i mål.

De lytter til dine Þnsker- og behov og strukturer en plan, der passer ind i lige prÊcis din hverdag.
Hvis der er noget hvor de ikke helt har ramt plet eller noget du har problemer med, nÊvn det for dem - de stÃ¥r klar til at hjÊlpe, og omlÊgger planen, sÃ¥ det passer endnu bedre til netop dig. 😊

De stÞtter op om dig hvis noget er svÊrt, hvis der er nogle udfordringer eller hvis du rammer en mur.

De er gode til at give feedback og sender ofte en motiverende kommentar din vej, når du f.eks tracker din trÊning.
Generelt er de bare smadder gode til at svare hurtigt, pÃ¥ de spÞrgsmÃ¥l du sender dem. 💪

Overordnet sÃ¥ skaber Daniel en tryg og varm energi som gÞr, at man fÞler sig godt tilpas og klar til at give sit allerbedste bedste. 🥰

2026幎4月6日

Online coachingforlÞb

Jeg har vÊret i onlineforlÞb hos Daniel (og hans team), og jeg er positivt overrasket over hvor meget, man kan få ud af et online forlÞb.

Jeg har fÃ¥et meget inspiration og hjÊlp til kost (heriblandt sunde desserter😋), og det er isÊr gÃ¥et op for mig, at jeg manglede protein, sÃ¥ det har vÊret en ÞjenÃ¥bner. Jeg orker ikke at bruge lang tid i kÞkkenet, sÃ¥ for mig var det vigtigt med nemme opskrifter, og det kunne heldigvis lade sig gÞre, og det har jeg fÃ¥et implementeret ret godt i min hverdag.

Der har vÊret god og hurtig hjÊlp at hente, hvis jeg havde spÞrgsmÃ¥l til kost, trÊning, motivation, vaner eller andet, og der var aldrig nogle Þnsker til Êndringer, der var for besvÊrlige for Daniel og teamet - hvis jeg ville have Êndret min kost eller trÊning, sÃ¥ skete dette med det samme og med et smil (fx nye trÊningsÞvelser eller flere dessertopskrifter😁😝).

Jeg elsker Daniels ‘bonjournos’-energi! Den er meget smittende og oplÞftende 🎉🀩🙌🏌 man bliver altid i godt humÞr, og det er altsÃ¥ vigtigt, da man i sÃ¥dan en her livsstilsÊndring-rejse godt kan rende ind i nedture (manglende motivation, man har ikke tabt sig osv). SÃ¥ bliv ved med det gode humÞr, Daniel - det gÞr en forskel 😄

2026幎4月3日

God oplevelse

Jeg så fÞrst Daniel som en grineren gut på de sociale medier, men han viste sig at vÊre meget mere end det.
Jeg var på et 6 måneders forlÞb hos Daniel, med en ambition om at ramme drÞmmekroppen til sommer hvor jeg bliver student.
Helt fra start blev jeg budt godt velkommen af hans team, og der blev udrettet en lÊkker kost og trÊningsplan efter mine behov, hvor jeg havde en travl hverdag.
Gennem hele forlÞbet har jeg haft mulighed for hurtig kontakt til min coach og hvis der har opstået problemer har vi hurtigt fundet en lÞsning.
Super fedt også med ugentlige updateringer, så man kan se ens udvikling.
Flere af mine venner har også vÊret på forlÞbet og vi kan kun anbefale det.

2026幎3月30日

Bonjourno

Bonjourno

Jeg kom til Daniel og hans team, da jeg sÞgte mere energi i hverdagen, samt en sunder og stÊrkere krop, der kunne få mig igennem en optagelse prÞve, som jÊgersoldat.
Jeg fik hurtigt alle de vÊrktÞjer der skulle bruges til at få mig i mål, og så må jeg ellers sige tingende tog fart. Jeg så lynhurtigt resultater på mit spejlbillede og energien var helt i top, selv efter en 14 timers arbejdsdag, som tÞmrer, var der stadig overskud til en lÊkker trÊning, sammensat af det bedste trÊner team i Danmark.
Hvis du går og har nogen af de samme drÞmme som jeg, kan jeg stÊrkt anbefale at tage en snak med team Daniel steffensen og komme i gang hurtigst muligt!!!

2026幎3月20日

5 ud af 5 ⭐

5 ud af 5 ⭐

Jeg har haft et forlÞb hos Daniel, og det har uden tvivl vÊret en af de bedste beslutninger, jeg har taget for mig selv og i mit liv har aldrig fortrudt mit valg..

Fra start har jeg fÞlt mig virkelig godt mÞdt. Daniel er ikke bare dygtig til det, han laver – han er ogsÃ¥ oprigtigt engageret og interesseret i dig som person. Han lytter, forstÃ¥r dine udfordringer og tilpasser forlÞbet, sÃ¥ det giver mening for dig.

Noget af det, jeg har sat allermest pris på, er stÞtten undervejs. Uanset om det har vÊret svÊrt eller udfordrende, har han vÊret der med både råd, motivation og et skub i den rigtige retning.

Han skaber en tryg og positiv energi, som gÞr, at man fÞler sig godt tilpas og motiveret til at give sit bedste.

Jeg startede hos Daniel, fordi jeg faktisk var ret utryg ved at trÊne i fitnesscenter og var utilfreds med mig selv. Jeg fÞlte mig ikke rigtig tilpas og vidste ikke helt, hvad jeg lavede.

Det Êndrede sig virkelig hurtigt i forlÞbet.

Daniel er mega energi fuld og total glad og god til at mÞde dig der, hvor du er. Han pressede mig, når jeg havde brug for det, men på en måde hvor jeg stadig fÞlte mig tryg.

I dag har jeg meget mere selvtillid i centeret og over for mig selv end jeg havde fÞr jeg begyndte forlÞb hos ham, og det fÞles ikke lÊngere ubehageligt at tage afsted – tvÊrtimod.

Det har ikke bare vÊret trÊning, men også en mental udvikling for mig.

Hvis du er i tvivl eller lidt usikker ligesom jeg var, sÃ¥ kan jeg klart anbefale Daniel. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – og skulle jeg vÊlge igen, var jeg ikke i tvivl 🀩🔥🙏🏌

2026幎3月18日
5぀星のうち5の評䟡

5/5 - den varmeste anbefaling!!

Virkelig godt forlÞb! Kan klart anbefales - 5/5 herfra! Jeg har fået meget mere ud af det, end jeg havde forventet. Ud over kost og trÊning har der også vÊret stor fokus på refleksioner og den mentale del, hvilket har gjort en kÊmpe forskel for mig. Jeg er blevet grebet og mÞdt der, hvor jeg var. Det har ikke bare handlet om resultater her og nu. Det har handlet om, at skabe et fundament med god forståelse og vÊrktÞjer, som man kan bruge fremover. Herudover har der vÊret så meget positivitet og god energi. Jeg har fÞlt mig virkelig godt stÞttet og guidet hele vejen igennem. Du er aldrig alene, så ja 5/5!

2025幎11月1日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg synes det har vÊret en god

Jeg synes det har vÊret en god oplevelse. Teamet har hjulpet mig med at strukturere en trÊning der passer til mine behov. De er gode til at komme med feed back og svarer hurtigt tilbage, når jeg havde spÞrgsmål. Appen er nem og bruge så det var et + også. Jeg er glad for, at teamet har hjulpet mig med at komme igang, da det havde vÊret en drÞm for mig lÊnge. Jeg har både tabt mig og fået et stÊrkere krop, så jeg er rigtig meget tilfreds med at de har hjulpet mig.

2026幎3月1日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊret i forlÞb ved Daniel og

Jeg har vÊret i forlÞb ved Daniel og co. i 6 måneder, og står i dag et meget bedre sted fysisk. Energien er kommet tilbage i hverdagen og har fundet glÊden ved styrketrÊning. Det er vildt at tÊnke på hvad der er muligt at opnå med de rigtige planer :)
Og den indsats man selv ligger i det får man 100 gange igen fra Daniel og teamet, som altid er klar med skide god energi og hjÊlp til at svare på både relevante og dumme spÞrgsmål man må have.
Så kÊmpe anbefaling her fra til at få meldt sig på et forlÞb hvis man har et Þnske om at Êndre livsstil, for man kommer ikke til at fortryde det

2026幎2月22日

Hele virksomheden

Hele virksomheden, gÞr mange ting gode, deres service er i top, de klar både dag og nat. De har en rigtig god viden, samtidig med en kÊmpe stÞtte som man kan mÊrke uanset, hvor man er fra i landet. De gÞr det hele personligt og professionelt på samme tid.

2026幎2月12日
5぀星のうち5の評䟡

Et fantastisk forlÞb hos et fantastisk menneske

Jeg har vÊret enormt glad for mit forlÞb hos Daniel. Altid god stemning og forståelse og har hjulpet mig virkelig meget til at få tabt mig og få Êndret mit syn på mad og trÊning. Det har alt i alt vÊret en fantastisk oplevelse at have forlÞb hos Daniel
Det kan virkelig anbefales!
Overskuelige trÊnings planer og madplaner. Det er virkelig gennemfÞrt

2025幎2月11日
5぀星のうち5の評䟡

Den bedste beslutning lÊnge!

Mit forlÞb hos Daniel og hans team har vÊret den bedste beslutning jeg har haft taget i en lÊngere periode.
Uden den stÞtte og fremragende vejledning fra dem havde jeg ikke nået så langt som jeg er kommet nu. Jeg har overvundet min frygt fra at gå i trÊningscenteret overhoved... Jeg har kunne se på tallene det har virket.. Jeg er begyndt at fÞle mig mere sikker i min krop, end jeg har vÊret lÊnge.. Jeg er dog ikke i mål, men så meget tÊttere på end jeg nogensinde har vÊret.. og det er ikke med min bedste vilje at jeg er nÞdt til at stoppe mit forlÞb.
Kan kun med 100% anbefale at bruge Daniel og hans team.

2026幎2月9日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス