Jeg bestilte en trÞje med knapper til ca.250 kr. beg. af januar.Da jeg havde betalt online var der en ekstra trÞje skrevet pÃ¥ regningen til 244 kr. Jeg skrev Þjeblikkelig, at det mÃ¥tte vÊre en f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ðšKÃB IKKE NOGET FRA DANISHIONðš Min datter kÞbte en trÞje til 325.- fra danishion.dk Ãjensynligt en dansk hjemmeside. TrÞjen kom og lignede pÃ¥ ingen mÃ¥de den viste pÃ¥ hjemmesiden. I beskriv... ãã£ãšèŠã
Produktet lignede ikke - hverken farve eller print - det kÞbte pÃ¥ hjemmesiden. Jeg rÊkker ud til deres kundeservice som informerer mig om at pakken skal returneres til Kina, som jeg sÃ¥ hurtigt ser kos... ãã£ãšèŠã
Det vÊrste kÞb nogensinde- lignede langtfra billede, og er klart noget der er fra Temu eller lignende. SkrÊkkeligt foretagende⊠Har opgivet at sende retur, det er sÃ¥dan de tjener deres penge. Brug... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
KÊmpe svindel firma !!!
KÊmpe svindel firma !!!! Med virkelig dÃ¥rlig kvalitet!! KÞbte en jakke der efter 3 uger gik i stykker med lynlÃ¥sen. De ville ikke tage varen tilbage, da der var gÃ¥et mere end 14 dage siden kÞbet ð¡ de henviste til reklamationsretten, og i stedet for er det garantien !! Da jeg skrev jeg ville have mine penge tilbage, har jeg ikke hÞrt fra dem siden !! ð¡
Leveringssvindel
Jeg bestilte en trÞje med knapper til ca.250 kr. beg. af januar.Da jeg havde betalt online var der en ekstra trÞje skrevet på regningen til 244 kr.
Jeg skrev Þjeblikkelig, at det måtte vÊre en fejl.TrÞjen skulle bare slettes. Men der blev noteret begge dele samt belÞbet for begge trÞjer.
Jeg fik aldrig trÞje nr. 2, men blev trukket for den.Intet mobilnr. duede.
Det var en Þvoplevelse og intet at gÞre.
PAS på derude med dette firma!
Virker meget ubehageligt.
Eva Ramberg Bannerfelt
DÃ¥rlig kundeservice
Man kan ikke returnere varer uden at betale mere en 500 kr til at sende det tilbage til Kina
ALDRIG KÃB FRA DENNE SIDE ):
ALDRIG KÃB FRA DENNE SIDE ):
jeg kÞbte en galla kjole til lidt over 500 kr, og modtog aldrig min ordre, jeg har vÊret i kontakt med dem frem og tilbage men der var ikke meget hjÊlp at indhente.
skuffelse og jeg kÞber ikke derfra igen.
Det vÊrste kÞb nogensinde- lignedeâŠ
SkrÊkkeligt foretagendeâŠ
Har opgivet at sende retur, det er sådan de tjener deres penge.
Brug ikke jeres penge der!
ADVARSEL âŒïžâŒïž. De lever af at snyde folk ! , Hold jer langt vÊk !
Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjordt det. Dette firma er Svindel og humbug !
Det sÊt tÞj jeg kÞbte levede overhovedet ikke op til det billede der var på deres hjemmeside.
Jeg gav op pÃ¥ og sende retur for det ville blive dyrere en tÞjet. De lever af at snyde folk , mÃ¥ de skamme sig. KÞb ikke noget her , sÃ¥ er du advaret âŒïžâŒïž
ðšKÃB IKKE NOGET FRA DANISHIONðš
ðšKÃB IKKE NOGET FRA DANISHIONðš
Min datter kÞbte en trÞje til 325.- fra danishion.dk
Ãjensynligt en dansk hjemmeside.
TrÞjen kom og lignede på ingen måde den viste på hjemmesiden.
I beskrivelsen står der at der er et hÊklet hjerte på trÞjen. I virkeligheden er det bare noget plast der er klasket på.
Da kundeservice endelig svarede på mail vedr. returnering, skrev de at vi kunne få refunderet 10 % og beholde trÞjen- eller returnere trÞjen til Kina, selv betale fragt (hvilket er 267 kr) og få pengene retur.
Selv efter gentagne henvendelser vil de ikke sende en returkode og tilbagebetale belÞbet.
Sikke en tyvagtig mÃ¥de at drive forretning pÃ¥ ðš
KÃB IKKE DERFRA ðš
SÞrgelig oplevelse,jeg endte med enâŠ
SÞrgelig oplevelse,jeg endte med en vare der er 2 nr for lille,de bytter gerne hvis jeg betaler fragten til Kina .prisen bliver 3 gange varens vÊrdi. Lad vÊre med at handle her hvis du ikke vil snydes så det driver
They are in china not copenhagen
They are in china not copenhagen, it is a temu product,Is the baddest place you can buy from. It is china product, and they sold it with a expensive price , I have pay 700 danish krone= almost 100 euro for a bad quality that cost around 10 euro
They don't send the product that you see on picture,
kÞb ikke hos dem det er fusk
Big fat zero!!!
Jeg har svÊrt ved at skulle give en stjerne , for jeg vil ik gi nogen.
Hmm kvalitet og luksus i top stÞdte jeg pÃ¥ i deres selv beskrivelse ð€®ðð
At i vil vÊre det bekendt . FÞj. LÞgn, fake og dårlig stil !!!!
SVINDELFIRMA!!!!!!!!!!!
Meget dårlig oplevelse ! Sendte to jakker retur betalte 600 kr. selv og 2 mdr efter stadig ikke fået penge tilbage og de er ikke til at komme i kontakt med. ALDRIG handl der firmaet og de mennesker bag burde havde rigtig dårlig smag i munden mage til svindler firma!!!!!!!!!
KÞb aldrig nogen sinde noget der
KÞb aldrig nogen sinde noget der , samme dÃ¥rlige kvalitet som du kÞber hos alle de andre kinesiske firmaer, havde jeg dog bare lÊst trust pilot fÞr jeg kÞbte.. 4 par bukser til den nette sum af 1062,- sÃ¥ tynde i kvalitetâŠ.troede at det var et dansk firma ud fra navnet .. men nej de blev skam sendt fra Kina
TÞjet ser ikke ud som på billederne og er elendig kvalitet
Hold jer langt vÊk!
Der gik en måned inden jeg modtog min bestilling. TÞjet ser overhovedet ikke ud som på billederne, det lufter af kemikalier og i en del af tÞjet er der ikke mÊrke i, så jeg kan se, hvad det er lavet af eller hvor det er lavet.
Og endelig, så er det i en elendig kvalitet og det har en dårlig pasform.
Nu beder jeg så på mail om de vil sende mig en returseddel, da de jo lover 14 dages returret. Men i stedet beder de mig tage foto af tÞjet for at finde en lÞsning!!! Jeg har nu for anden gang bedt om en returseddel.
Det er under al kritik. Hold jer langt vÊk!
Fkn svindel pi* hjemme side i fÃ¥r ikkeâŠ
svindel hjemme side i får ikke de produkter/tÞj i bestiller det på fuld scam og heller ingen penge retur
Mega dårlig oplevelse
Mega dårlig oplevelse, varen jeg modtog stemmer ikke overens med varen i annoncen.
Jeg kunne returnere varen men til en adr i Kina hvilket vil koste det dobbelt af hvad varen kostede, hvilket ikke kommer til at ske
Kan ikke anbefale dette firma
Hvis du skal returnere en vare erâŠreturnering
Hvis du skal returnere en vare er returadressen Kina, og du skal selv betale fragten.
Lorte/snyde butik
MÃ¥ desvÊrre tilslutte mig de ÞvrigeâŠ
Må desvÊrre tilslutte mig de Þvrige anmeldelser:
KÞber 2 trÞjer i str S, lang fragttid, den ene trÞje er mindst str M. Trods det er en fejl fra Danishon: Efter flere Mails må jeg opgive: de vil ikke dÊkke fragten og foreslår dels 10%, dels 20% refundering, dels 50% på nÊste kÞb! Kan IKKE anbefales!
Humbug
Hold jer langt vÊk fra denne virksomhed.
Alle varer er kineservarer, solgt gennem en hollandsk forretning.
Har bestilt en varer for en mÃ¥ned siden. Har intet modtaget, trods mails om at âalting gÃ¥r som smurtâ
Tror faktisk ikke at jeg nogensinde får min vare.
SkrÊkkelig kinesisk vare kjole kÞbt ligner intet fra billede kÞb aldrig fra dette firma
KÞb aldrig fra dette firma igen .
Det er den dårligste kvalitet og rÊdselsfuld kjole. Lignede intet fra billedet
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ