DANMAG malerservice (København & Århus) レビュー 149

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Varm anbefaling herfra. Danmag overholder aftalen til punkt og prikke arbejdet blev hurtigt udført enda inden fristen. Flot håndværk og super service. Efterfølgende skrev indehaveren Daniel om vi var... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super good service from Daniel & his team! We booked Daniel’s services during a week when we were on vacation and everything was done smoothly and really good. Our 80 sq m, fully furnished apartment... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hvilken usædvanlig positiv oplevelse fra start til slut. Meget venlige og yderst dygtige malere. Deres afdækning inden arbejdet blev påbegyndt var over nødvendig standard. Jeg fik spartlet vægge og sa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Danmag har hjulpet os med indvendig maling af hus. Ca. 175 kvm. Lofter, vægge, døre og træværk. Vi er meget tilfredse med resultatet. Køb via danmag.com og kommunikation forløb problemfrit og alle aft... もっと見る

企業情報

1. 画家

当該企業による記述

DANMAG maler hjælper kunder i hele landet med maleropgaver af enhver slags. Se vores faste priser på malerarbejde på vores hjemmeside.

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Jeg skulle have spartlet og filtet mit…

Jeg skulle have spartlet og filtet mit hus og ringede derfor til Danmag. Overslaget lød på 35.000-40.000 kr. , hvilket lød rimeligt. Da tilbuddet ankom var prisen pludselig 65.000 kr. Jeg påtalte den høje pris og ønskede en forklaring på den pludselige prisstigning, men har aldrig hørt fra dem.

Efter en meget dårlig oplevelse, kan jeg derfor ikke anbefale andre at bruge Danmag.

2018年11月19日

Hej Jeppe,
Til at starte med, vil vi gerne undskylde, for den senere tilbage melding.
Vi har haft nogle tekniske problemer i forbindelse med skift af e-mail service og har der for desværre overset din mail. Men vi har prøvet at kontakte dig, ved rør dine spørgsmål angående pris forskellen.
Vi havde håbet på, vi kunne have haft en samtale om prisforskellen.

Angående prisen på tilbuddet.
det her kan være hvorfor det er en forskel på den pris du fik i telefonen og den du fik på mail. Daniel har ikke mulighed for at give en fast pris over telefonen, der for kom han ud for kigge på hvad der skulle laves.

Så den pris du fik i telefonen var et anslag. Efter Daniel havde været ude og kigge på opgaven. Opdagede han at, den var den mere omfattende end forvente, som der gerne skulle stå forklaret i tilbuddet.

Grunden til prisforskellen er 2 delt.
1) det ville tage længde tid at udføre projektet da malerarbejde skulle laves i to etaper
2) lofthøjden var en del højere end regnet med

Men du er velkommen til at kontante os, så vi kan gemmen gå tilbuddet og du kan få dine spørgsmål besvaret.

En sand fornøjelse

👍👍👍👍👍En sand fornøjelse, der, uden at ryste på hånden- hermed anbefales med 5 klare stjerner- TAK ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2018年10月20日

Hej Kim

Mange tak for den flotte vurdering. Vi oplevede et godt samarbejde og god kommunikation.
Vi er glade for at kunne hjælpe og vi håber at vi kan hjælpe dig med fremtidige projekter

God oplevelse

Daniel og co. har udført deres arbejde til perfektion. Servicen har været enestående. Vil helt klart anbefale dem til andre.

2018年10月4日

Hej Kamran.
Tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du kunne lide resultatet.
Vi vil se frem til at arbejde på nye projekter for dig i fremtiden

5つ星のうち5の評価

God service, godt arbejde, og god pris

2018年10月4日

Hej Ole.

Mange tak for anmeldelsen. det sætter vi stor pris på.
vi er glade for at du havde en god oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Hurtig “udrykning” og virkelig fint…

Hurtig “udrykning” og virkelig fint arbejde.

2018年9月28日

Hej Ceciliea.

Tak for den fine vurdering. det er vi utrolig glade for og at du kunne lide resultatet

En virkelig god oplevelse

Et relativt “småt” malerarbejde blev til et større renoveringsarbejde, og det tog Daniel og team med stor velvilje og udførte et rigtig godt stykke arbejde. Ville KLART anbefale dem til andre, og bruge dem igen til næste renovering.

2018年9月18日

Hej Anne.
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tiden til at skrive denne anmeldelse.
vi er kun glade for at vi kunne hjælpe og for at du kunne lide resultatet.
Vi ser frem til at vi kommer til at samarbejde i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Hurtigt, nemt, god kvalitet og til en god pris.

Hurtigt, nemt, effektivt og billigt uden at gå på kompromis med kvalitet. Fin afdækning og efterfølgende oprydning.

2018年9月4日

Hej

mange tak for at du tog tiden til at skrive denne anmeldelse. det sætter vi stor pris på.
vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med dit projekt og at du er tilfreds med resultatet.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Nem bestilling og oversigt over priser på hjemmesiden. Hurtig opfølgning på mail ift. spørgsmål. Arbejdet gik nemt og smertefrit, og Mester var til at forhandle med ift. en lille ekstraopgave jeg havde med en væg i køkkenet. Kvalitetsarbejde. God oplevelse med opfølgning efter endt arbejde et par dage efter, ift. om det "tørrede" resultat levede op til forventningerne - og det gjorde det! :)

2018年8月26日

Hej Jesper.

vi er glade for, at du fandt vores hjemmeside let at navigere og mange tak for denne fine anmeldelse, hvilket vi sætter stor pris på at du tog dig tiden til at skrive.
vi glæder os over, at du er tilfreds med arbejdsgangen og det endelige resultatet. vi håber på, at vi vil komme til at arbejde på andre projekter for dig i fremtiden.

Super service og malerarbejde

Da jeg skulle flytte, valgte jeg DANMAG til at male min nye lejlighed. Jeg bestilte opgaven online som en “hasteopgave” og 3 dage senere var lejligheden malet 2 gange. Super flot resultat til en rigtig god pris. Kan varmt anbefale DANMAG.

2018年8月10日
5つ星のうち5の評価

Den sjældne kombination af dygtig, ordholdende, arbejdsom og billig!

Hør lige her - hvor faen finder man en maler, der altid holder ord, altid leverer superfine resultater, altid er færdig til tiden som aftalt og som med det samme tropper op for at rette det sidste til, hvis der mod forventning skulle være noget at rette? Svaret er DANMAG.
Vi har nu i 3 omgange brugt Daniels firma og super-professionelle folk til omfattende renoveringer af vores hus - hver gang er tingene blevet lavet til tiden og til den aftalte pris - og i høj, høj kvalitet.
...og sidst men ikke mindst, prisen: Den har hver gang været mærkbart billigere end de øvrige tilbud, vi har indhentet.
Jeg kan derfor (igen-igen) give DANMAG min allervarmeste anbefaling!

2018年7月11日

Perfekt resultat til tiden

Danmag malede vores nye hus og opsatte filt i gang. Helt perfekt resultat og meget flexible tilgang - de kom når det passede ind med andre håndværkere og arbejdede hårdt for at nå deadline. Jeg kan klart anbefale dem.

2018年6月23日
5つ星のうち5の評価

Vi fik malet vores nye hus indvendig af…

Vi fik malet vores nye hus indvendig af Daniel og hans kollegaer og det har været en fornøjelse. De var alle super flinke og forstående overfor et par små-ændringer på selve dagen.
Alt er blevet rigtig flot og de få ting, som ikke blev helt gode første gang, ordnede de bare en anden dag uden problemer (og uden ekstra betaling).

De kan klart anbefales herfra.

2018年6月22日

Maling af hus indvendig

Maling af hus indvendig
Jeg kan kun anbefale DANMAG ApS. Daniel har hele vejen igennem været utroligt hjælpsom, serviceminded og professionel. Arbejdet blev bestilt online via hjemmeside og bagefter udført det punkt og prikke - og det ser super god ud!

2018年6月20日

Trustpilot エクスペリエンス