Danmarks Fedeste Jagttegn レビュヌ 11

䌁業情報

1. 狩猟店
  2. 狩猟クラブ

圓該䌁業による蚘述

NYHED - Eksklusivt Jagttegnskursus KBH til budgetpris! (Med Danmarks StÊrkeste Garanti) Vinder af Alene i Vildmarken gÞr dig klar til jagtprÞve (og meget mere) pÃ¥ 4-6 dage i KBH! Kom med pÃ¥ dette moderne jagttegnskursus, hvor du bliver uddannet, sÃ¥ du ikke blot bliver klar til jagttegnsprÞven, men ogsÃ¥ bedst muligt rustet til at trÊde ind i jagtens store og fantastiske univers! 📝 "Ulrik er bÃ¥de en enormt erfaren jÊger og en dygtig underviser" 📝 "...formÃ¥r at gÞre selv de mest komplicerede ting hÃ¥ndgribelige, og det mest kedelige hylende morsomt" 📝 "Han formÃ¥r at formidle undervisningsmaterialet pÃ¥ en rigtig god og samtidig underholdende mÃ¥de" 📝 ”Helt kort fortalt vil jeg give dit kursus et stort 10/10” LÆS DE 13 GRUNDE TIL AT VÆLGE NETOP DETTE KURSUS PÅ HJEMMESIDEN

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

11件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Oprigtigt Danmarks fedeste jagttegn

Meget meget meget positivt overrasket.
Jeg gik ind til forlÞbet om at det ville vÊre nogle lange dage med tung undervisning der ville kede en ihjel, men blev heldigvis meget positivt overrasket. Ulrik og Joakim har virkelig bikset en kursus sammen der blander teori og praksis virkelig godt. Ikke nok med at der er en del aktiv lÊring hvor man bliver involveret i undervisningen så er der også bare en fed energi til undervisningen. Der er ingen sure miner og de er sindssyg gode til at formidle undervisningen så det er lettere forståeligt og bare meget sjovere. Hvis jeg kunne tage kurset om igen havde jeg 100% gjort det for der er virkelig ikke noget at sÊtte en finger på. Havde man kunne give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det uden at blinke

2025幎9月14日

Danmarks Fedeste Jagttegn からの回答

Tusind tak for de meget fine ord! Det var fedt at have dig med!
Dbh Ulrik

Ps. - du er stadig velkommen til kaffe og kage ;)... Du ved hvor vi er ;)

Den "vildeste" undervisning

Jeg kan varmt anbefale kurset "Danmarks fedeste Jagttegn"
Det er den ”vildeste” undervisning, fagligt hÞjt niveau og samtidig krydret med humor og fine bemÊrkninger ifht vildtkending og regler. Det gjorde det nemmere for mig at huske det store pensum, man gÃ¥r igennem og skal aflÊgge prÞve i.
Ulrik Ørskov er en fantastisk underviser og formidler af jagtens fantastiske univers og med hans dejlige levende energi og egne erfaringer, blÊndende go’ til at give det videre.
TAK for en fantastisk oplevelse.
fra Gitte Odder

2025幎4月13日

Danmarks Fedeste Jagttegn からの回答

Tusind tak for de flotte ord Gitte! Det var en stor fornÞjelse at have dig på kurset! Håber vi ses derude!

Ikke "bare" et weekendt kursus

Ikke bare et weekendt kursus. Der bliver gennemgÃ¥et alt det man skal over flere weekender og en enkel hverdags aften for vores forlÞb. Der er god veksling mellem teorien, videoer, afstandsbedÞmmelse og Ulriks egne erfaringer og rÞverhistorier, sÃ¥ det bliver mere spiseligt for alle. Der er tid til spÞrgsmÃ¥l som man fÃ¥r igennem forlÞbet man er i, sÃ¥ man ikke stÃ¥r pÃ¥ egne ben og selv skal finde ud af en masse og selv lÊse en masse op. SelvfÞlgelig skal der Þves en del pÃ¥ appen osv. Men alt i alt et godt kursus der kan anbefales 👍🊆

2025幎4月14日

Danmarks Fedeste Jagttegn からの回答

Tusind tak for de fine ord Mathias! Det var en fornÞjelse at have dig med! Vi ses derude! :)

Fantastisk jagttegn - stor anbefaling!

Ulrik og hans kompagnon Joakim gjorde et fantastisk stykke arbejde, hvor der var plads til sjov og alle de spÞrgsmål som lystede. Undervisningen var hverken kedelig eller langtrukken, og vi kom vidt omkring de forskellige emner. Derudover en tryg gennemgang af selve processen ved prÞven.

2025幎4月18日

Danmarks Fedeste Jagttegn からの回答

Tusind tak for de fine ord Sebastian! Det var en fornÞjelse at have dig med på kursus!

Vi ses derude!

Fremragende jagttegnskursus

Ulrik og Joakim faciliterede et fremragende forlÞb her til foråret og takket vÊre dem bestod jeg fÞrste gang.

Jeg kan varmt anbefale det til andre.

2025幎5月26日

Danmarks Fedeste Jagttegn からの回答

Tusind tak for de fine ord Christoffer, det var en fornÞjelse at have dig med! Man kommer ikke sovende til det, så mon ikke du selv havde en finger med i det ;) Godt arbejde!
Vi ses derude!

Dette ER DK®s fedeste jagttegns kursus

Dette ER DKŽs fedeste jagttegns kursus uden tvivl, har gået til jagttegn en enkelt gang fÞr for en del år siden og der var undervisningen så langsom at jeg faldt af på det, så jeg tilmeldte mig hos ulrik og fik en super fed oplevelse..

undervisningen var fyld med info der gav mening og det var nemt at sÊtte reglerne i system, så man kan forstå dem, samt er der masser af plads og rum til at spÞrge ind til tingene, og få snakket om emnerne så de sÊtter sig fast...
Ulrik og joakim er friske, humoristiske mega fede og passionerede omkring "jagt" som håndvÊrk og undervisningen bÊrer prÊ af dette..

Jeg er helt ked af at jeg ikke skal komme 2 gange om ugen og hÊnge ud mere ..ÞvbÞv ...overvejer nÊsten at tage kurset igen ....:-)

jeg startede hos ulrik den 15/3 og står her den 22/4 med bestået jagtprÞve, så skal du igang med jagt får du helt klart den bedste start her !!

Tak for hjÊlpen boys! i er for fede....ses i skoven :-)

2025幎4月22日

Danmarks Fedeste Jagttegn からの回答

Dette ER danmarks fedeste anmeldelse! Tusind tak Mads, det var en fornÞjelse at have dig med! Du er stadig velkommen til kaffe, kage og jagtfilm! GlÊder mig til at have din ven med til foråret!
Vi ses derude! :D

KÊmpe fornÞjelse at tage jagttegn hos

KÊmpe fornÞjelse at tage jagttegn hos Ulrik. Undervisningen var godt tilrettelagt, der var god til til at stille spÞrgsmål og der var en rigtig god atmosfÊre på kurset.

Man kunne tydeligt mÊrke, at kurset var bygget op om passion for jagten og man fik en masse viden om jagt (A til Z) som ikke var en del af det lovpligtige materiale. Anbefaler alle at tage deres kursus hos Danmarks Fedeste Jagttegn.

2025幎3月8日

Danmarks Fedeste Jagttegn からの回答

Tusind tak for de fine ord Kasper! Det var en fornÞjelse at have jer med pÃ¥ kursus! 🙏🏌 KnÊk og brÊk til prÞven, glÊder mig til at hÞre!

LÊrerigt og sjovt

Det fedeste og sjoveste jagttegnskursus, man kunne Þnske sig.
Den nyeste viden krydret med kanon sjove anekdoter og fortÊllinger.
Der veksles rigtig fint mellem teori, praktik og film og pauser.
SkydebanetrÊningen var helt fantastisk, det blev ikke jappet igennem, men der var tid til lÊring.
Øv at Ulrik ikke underviser i buejagt, for så tog man også buetegn hos Ulrik.
Ps. Ulrik har rigtig mange karameller med😁

2025幎4月16日

Danmarks Fedeste Jagttegn からの回答

Tusind tak for de fine ord Thomas! Det var en fornÞjelse at have dig med på kurset!

Flot med 0 fejl i prÞven!! 💪🏻
Vi må ud efter kragen til september og ud og gå en omgang med buen inden! 👌🏻

Danmarks fedeste jagttegn

Man kan mÊrke, at Ulrik er passioneret omkring jagt og i at lÊre fra sig, hvilket kun påvirker undervisningen positivt. Jeg giver de varmeste anbefalinger til at tage jagttegnet her.

2024幎9月15日

Danmarks Fedeste Jagttegn からの回答

Tak for de fine ord Christian!
Det var en fornÞjelse at have jer med!

Danmarks Fedeste Jagttegn

Jeg tog mit jagttegn hos Ulrik Ørskov, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Undervisningen var yderst professionel og samtidig afslappet, hvilket gjorde det nemt at fÞlge med og fÞle sig godt tilpas. Ulrik har en fantastisk evne til at forklare selv komplekse emner pÃ¥ en forstÃ¥elig mÃ¥de, og hans passion for jagt smitter virkelig af.

Det var tydeligt, at han Þnsker det bedste for sine kursister, og han gÞr en stor indsats for at sikre, at alle er godt forberedte til bÃ¥de teori og praksis. Hvis du overvejer at tage jagttegn, er Ulrik Ørskov det helt rette valg!

2024幎9月1日

Danmarks Fedeste Jagttegn からの回答

Tusind tak for de fine ord Kalle!
Det var en fornÞjelse!
Vi ses i skoven! ;)

Jagtegnskurset levede virkelig op til

Jagtegnskurset levede virkelig op til mine forventninger og jeg var klÊdt rigtig godt på til at gå op til jagttegnsprÞven.

2024幎8月16日

Fedt!
Det er jeg glad for at hÞre!
Tak for anmeldelsen!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。