レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FÞrst vil jeg sige at jeg er super tilfreds med stolen. Det er skÞnt den kan slÃ¥es sammen og vi ogsÃ¥ kan tage pÃ¥ ferie med den. SÃ¥ er det den service vi har fÃ¥et fra jer alle. Jeg er mega super t... もっず芋る

Hej , Morten og Hasse hjalp os rigtig godt pÃ¥ vej, men fremvisning og gode rÃ¥d om en elkÞrestol vi valgte Maja med et ekstra batteri og lader, vi har brugt den i Amsterdam og Keukenhof pulipanpark som... もっず芋る

Dialog med Danmedica har vÊret behagelig, konkret, oplysende og målrettede. FÞrte til bestilling, som ankom lidt forsinket og var helt i orden!!

䌁業が回答したした

Vi havde en par gode samtaler med Danmedica, og de tog derefter en personlÞfter hjem fra Spanien. Vi havde behov for en personlÞfter, der kunne hjÊlpe min hustru op fra gulvet, nÃ¥r hun faldt. Efter... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. モビィティ装眮提䟛業者
  2. 医療甚品店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Danmedica, Danmarks fÞrende online webshop inden for hjÊlpemidler til den Êldre generation samt specialiseret udstyr til klinikker og praksiser, herunder akupunktÞrer, massageklinikker og mange flere kliniktyper.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

50件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

🌟🌟🌟🌟🌟

KÊmpe anbefaling herfra!! Virkelig god service og virkelig rart, at det hele foregÃ¥r pÃ¥ dansk✹.

2024幎8月15日

Danmedica からの回答

Mange tak for den flotte anbefaling. Det betyder rigtig meget!

Vh,
Hasse
DanMedica

anbefaler på det varmeste

anbefaler på det varmeste, god rådgivning,meget venlig betjening ti stjerner herfra.MVH Arne Krogh

2024幎7月18日

Danmedica からの回答

Tak for din anbefaling, Arne! Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse hos os.
Hasse,
DanMedica

En virkelig enestående service fra

En virkelig enestående service fra DanMedica som får de bedste anbefalinger herfra. Jeg ringede flere gange for at få hjÊlp til den rette kÞrestol og hver gang fik jeg god vejledning. Når man kontakter dem via mail vender de hurtigt tilbage. Vi var udfordret med fragtfirmaet men det er ikke Danmedicas skyld tvÊrtimod var de hurtige til at hjÊlpe. Dagen efter modtagelsen ringede firmaet og spurgte om jeg havde fået stolen igang. Virkelig en fantastisk god service. Kan kun anbefale firmaet.

2024幎7月11日

Hej Jane,
Tusind tak for den fine anmedelse. Det sÊtter vi rigtig stor pris på.
Vh,

100% tilfreds....

Vi bestilte en el kÞrestol hos Danmedica, og den modtog vi d. 14. juni. Min mand , som er kÞrestolsbruger fÞler, at han er blevet mere uafhÊngig og kan bevÊge sig frit, bla. andet, når vi er ude at handle. Servicen i firmaet er helt i top.Hvis man ringer om et problem, er de meget flinke til at hjÊlpe. Vi har ingen negative ting at sige om dem, tvÊrtimod er vi meget positive over deres hjÊlpsomhed. vh. Marianne Damgaard

2024幎6月14日

Danmedica からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Marianne! Det glÊder os enormt meget, at vores el kÞrestol har givet din mand mere frihed. Din positive oplevelse betyder rigitg meget for os!
Hasse fra DanMedica

Danmedica gÞr det hele lettere

Jo mindre man kan selv, jo mere vÊrdsÊtter man virkelig god hjÊlp. Jeg bad Danmedica om et råd, fik enestående og hjÊlpsom behandling på trods af, at jeg ikke engang var kunde. Så jeg endte med at blive det. Jeg havde fundet mit firma, og jeg vil ikke drÞmme om nogensinde at bruge andre. De går bare den ekstra mil for at skåne mig for bÞvl, jeg dårligt orker. Jeg anbefaler dem med glÊde til alle, der nyder at få prÊcis, hvad de har brug for uden det mindste besvÊr, til tiden og til rimelige priser.

2024幎6月4日

Hej Dorrit,
Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at hÞre, at du har haft en så god oplevelse med vores service. Vi sÊtter stor pris på din tillid og ser frem til at fortsÊtte med at hjÊlpe dig.

Bedre service findes ikke

Bedre service findes ikke. Firmaet udviste stor forståelse for alle mine spÞrgsmål i forhold til kÞb af hjÊlpemiddel.
Da det viste sig at jeg alligevel ikke havde valgt rigtigt, var de lige så hjÊlpsomme som inden kÞbet.
De får min bedste anbefaling

2024幎5月28日

Hej Birgit,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig godt hjulpet både fÞr og efter kÞbet. Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Super oplevelse

Dialog med Danmedica har vÊret behagelig, konkret, oplysende og målrettede.
FÞrte til bestilling, som ankom lidt forsinket og var helt i orden!!

2024幎5月12日

Hej Willy,
Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter. Din feedback er vÊrdsat, og vi er her altid for at sikre, at du er tilfreds.
Hasse fra DanMedica

Bedste rådgivning, bedste service og bedste produkt

Min mor blev lam i hÞjre side efter en massiv blodprop, og vi stod over for den udfordring at finde den rette el-kÞrestol til hende. Heldigvis kom vi i kontakt med Danmedica, og det var en afgÞrende og positiv oplevelse fra start til slut

Vi blev mÞdt med ekstremt professionel og faglig rådgivning, der gjorde hele processen meget mere overskuelig. Service og vejledning hos Danmedica er ikke blot venlig og imÞdekommende, de har også dybt kendskab til deres produkter og specifikationer i forhold til min mors situation behov

Det er tydeligt, at Danmedica prioriterer enestående kundeservice. Hele forlÞbet med kÞbet og leveringen af kÞrestolen var ganske enkelt og en god oplevelse. Leveringen var hurtig og problemfri, og de var også meget imÞdekommende med at besvare spÞrgsmål eller bekymringer, vi havde efter kÞbet

Det har virkelig gjort en stor forskel for min mor og vores familie at have fået den rette stÞtte og personlige rådgivning fra Danmedica. Jeg kan med fuld tillid anbefale Danmedica til andre, der sÞger lignende lÞsninger. Deres engagement og dedikation til deres kunder er virkelig beundringsvÊrdig

Tak til Danmedica for deres fremragende service og support under hele processen!

2024幎4月16日

Hej Katharina,
Tusind tak for din detaljerede og positive anmeldelse! Det betyder meget for os, at vi har kunnet hjÊlpe din mor og jeres familie. Vi er taknemmelige for din anmedelse.

Service i top.

De yder en fantastisk service baseret på indlevelse og forståelse Kan kun anbefales
Mvh Ulrik LÞssing og tak

2023幎11月1日

Hej Ulrik,
Tusind tak for de fine ord. Det sÊtter vi pris på.
De bedste hilsener,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。