レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har fÃ¥et en fantastisk vejledning- da vi var ude og bestille keramisk fliser til vores nye terrasse. Vi stod akut og manglede fugesand og det kunne vi heldigvis hente ude i deres showroom i Tilst... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et vejledning og hjÊlp ved Dansk Fliselager ved Esbjerg: Jeg blev mÞdt af en virkelig dygtig og engageret medarbejder, Finn Dinesen Schack. Han forstod at sÊtte sig ind i mit designva... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har lige kÞbt fliser til vores badevÊrelse. Vi fik en super betjening af Jonas, samt gode råd med. Kan klart anbefale stedet!

䌁業情報

1. タむル専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos Dansk Flise Lager har vi specialiseret os i at levere fliser af hÞj kvalitet til ethvert behov. Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget et solidt ry for pålidelighed, ekspertise og enestående kundeservice. Vi vÊrdsÊtter vores kunder og gÞr en dyd ud af at yde en fremragende service. Vi ved, hvor vigtigt det er med pålidelighed og hurtig levering, derfor gÞr vi alt for at sikre, at din oplevelse med os bliver positiv og problemfri.

4.7

Fantastisk oplevelse hos Dansk Fliselager Tilst

2026幎4月15日

KÊre Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er dejligt at hÞre, at I havde en god oplevelse hos os i Tilst - og at Jonas kunne hjÊlpe jer godt på vej med både service og rådgivning.

Vi håber, I bliver rigtig glade for fliserne på jeres badevÊrelse.

Jonas fra Dansk Flise Lager i Aarhus

Jonas fra Dansk Flise Lager i Aarhus var utroligt behagelig at forhandle med. Hurtig respons og nem tilgang til deres showroom.

Rigtig god oplevelse herfra

2026幎4月8日

KÊre Sebastian,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både dialogen og besÞget i showroomet. Vi lÊgger stor vÊgt på at vÊre tilgÊngelige og nemme at handle med, så det er dejligt at hÞre, at det er blevet oplevet sådan.

Vi giver din ros videre til Jonas - tak fordi du valgte os!

Dansk Flise Lager

En virkelig dejlig kÞbsoplevelse med Jonas

Vi fik kyndig vejledning og instruktion. Vi fik virkelig en fornemmelse af, at Jonas selv er en handyman, der ved, hvordan det fungerer i praksis, hvilket er meget betryggende. Dertil kommer en stor viden om produkterne samt holdbarhed, som er meget essentielt for os.
Vi endte med at vÊlge et lÊkkert Richmond Authentics akustikgulv i stedet for det vi kom for. Vi er sikre på det er den bedste lÞsning.
Ligeledes fik vi af flere omgange lov til at låne terrasseklinker med, så vi kunne se dem op imod hus og vinduer samt lån af klinker.
Derudover skal det nÊvnes at Jonas er rimelig med priser og rabatter;-). Vi har vÊret hos flere konkurrenter, men vi valgte at kÞbe både terrassefliser, badevÊrelsesklinker og gulv her pga. service, kvalitet og pris.
Det var en rigtig hyggelig kÞbsoplevelse og vi kommer helt sikkert igen, hvis vi skal bygge eller renovere noget andet på et senere tidspunkt. Hilsen Rasmus og Rikke

2026幎4月1日

KÊre Rikke,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at Jonas har kunnet give jer den tryghed og sparring, der gÞr det nemmere at trÊffe de rigtige valg. Det er netop den kombination af praktisk erfaring og produktviden, vi gerne vil stå for.

Dejligt at hÞre, at I endte med en lÞsning, der passer endnu bedre til jer end det, I oprindeligt kom efter - og at I tog jer tid til at få materialerne med hjem og se dem i jeres egne omgivelser.

Vi giver jeres ros videre til Jonas - og tusind tak fordi I valgte os til jeres projekt. Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen en anden gang!

Kompetent og reel vejledning

Jeg har fået vejledning og hjÊlp ved Dansk Fliselager ved Esbjerg:

Jeg blev mÞdt af en virkelig dygtig og engageret medarbejder, Finn Dinesen Schack. Han forstod at sÊtte sig ind i mit designvalg, og ud fra mit budget og stil vejlede mig, samtidig med at vÊre reel i forhold til rengÞring, farvekombinationer og funktionaliteten i hverdagen. Også en detalje som farven på fugen fik vi vendt, hvor jeg endte med at vÊlge en Epoxy fuge, som trak på de mÞrke toner i fliserne.

Det var virkelig rart at mÊrke, hvordan han levede sig ind i mit projekt og hjalp med at trÊffe beslutninger, som han også selv ville have truffet i min situation.

Den stÞrste anbefaling herfra!

2026幎3月31日

KÊre Anders,

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder virkelig meget for os at lÊse.

Det er prÊcis den oplevelse, vi gerne vil give alle vores kunder: Êrlig sparring, god vejledning og fokus på både det Êstetiske og det praktiske i hverdagen. Det er vi glade for, at du har mÊrket.

Vi giver din ros videre til Finn - han vil uden tvivl sÊtte stor pris på det. Tak fordi du valgte os til dit projekt, og for din anbefaling!

Dansk Flise Lager

Vi har fået en fantastisk vejledning-

Vi har fået en fantastisk vejledning- da vi var ude og bestille keramisk fliser til
vores nye terrasse. Vi stod akut og manglede fugesand og det kunne vi heldigvis hente ude i deres showroom i Tilst - så de reddede lige dagen og gav os osse nogen gode råd med på vejen - da vi osse overvejer at ligge nye klinker på de nuvÊrende i vores udestue - de giver tid til at snakke og guide .

2026幎3月27日

KÊre Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at hÞre, at I har fået god vejledning til jeres terrasse - og at vi også kunne hjÊlpe jer hurtigt videre, da I stod og manglede fugesand.

SkÞnt at I også fik sparring med på vejen til jeres udestue. Vi tager os netop tid til at snakke tingene igennem, så man fÞler sig godt klÊdt på til sit projekt.

Dansk Flise Lager

Det har vÊret en fornÞjelse at komme i

Det har vÊret en fornÞjelse at komme i butikken i Tilst og mÞde Jonas og hans dygtige medarbejder , der bidrager med super service og viden .
Det er en super service, at man kan komme i butikken alle dage til klokken 20.30 .

2026幎3月26日

KÊre Morten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Tilst - og at både Jonas og teamet har leveret god service og rådgivning.

Og skÞnt, at du også sÊtter pris på de lange åbningstider - det skal netop gÞre det nemmere at kigge forbi, når det passer ind i hverdagen. Derfor har alle vores showrooms åbent helt til kl. 21:00 alle dage.

Dansk Flise Lager

Da jeg kom for at hente mine fliser var

Da jeg kom for at hente mine fliser var de ved en fejl udleveret til anden kunde. Dejligt at de håndterede problemet med en tilfredsstillende lÞsning

2026幎3月23日

KÊre Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er selvfÞlgelig kede af fejlen ved afhentningen, men rigtig glade for at hÞre, at du oplevede, at det blev håndteret på en god og tilfredsstillende måde.

Tak for din forståelse - og vi håber, vi får lov at hjÊlpe dig igen en anden gang.

Dansk Flise Lager

Simon var sÃ¥ hjÊlpsom og god at tale

Simon var så hjÊlpsom og god at tale med! Top service! Vi vil klart anbefale Dansk Flise Lager til enhver og sÊrligt Simon som kontaktperson. Det er nemlig en meget svÊr beslutning at vÊlge fliser, men han gjorde det nemt og overskueligt for os :)

2026幎3月24日

KÊre Yuki,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at hÞre, at I har haft en god oplevelse - og at Simon kunne gÞre det nemt og overskueligt at vÊlge fliser. Det er en stor beslutning, så det betyder meget for os, at I har fÞlt jer godt guidet hele vejen.

Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til Simon.
Tak for anbefalingen!

Dansk Flise Lager

Super service – helt i topklasse!
Det er sjÊldent, man oplever så god service i Danmark.

Det er tydeligt, at her arbejder professionelle folk, som ved, hvad de taler om. De tager sig tid til at rådgive, vejlede og tjekker grundigt, hvad der passer bedst til ens behov. De forklarer alle de små detaljer, man ellers let kan overse.

Jeg er yderst tilfreds og vil helt sikkert anbefale butikken til alle.

En sÊrlig tak til Martin Villadsen. Jeg fik en fÊnomenal service og et rigtig godt tilbud.

Det er også et kÊmpe plus, at deres showrooms har åbent helt til kl. 21:00. Det giver en ro til at gå rundt og vÊlge i sit eget tempo, finde det man kan lide, og virkelig mÊrke efter.

Kan varmt anbefales!

2026幎3月23日

KÊre Andrii,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder virkelig meget at hÞre, at du har haft en oplevelse i topklasse hos os - isÊr når du fremhÊver både rådgivningen og den tid, der bliver taget til at finde den rigtige lÞsning. Det er lige prÊcis sådan, vi Þnsker, det skal vÊre.

Vi giver selvfÞlgelig en stor tak videre til Martin.
Tak for anbefalingen!

Dansk Flise Lager

En god oplevelse med en kompetent og

En god oplevelse med en kompetent og hjÊlpsom sÊlger.

2026幎3月17日

KÊre Ole,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse og mÞdt en hjÊlpsom og kompetent sÊlger - det er lige prÊcis det, vi gerne vil levere hver dag.

Dansk Flise Lager

Helt utroligt god service.

Vi var pÃ¥ besÞg i Århus afdelingen for at fÃ¥ nye klinker til vores badevÊrelse og vi fik en helt utroligt god service af en yderst charmerende ung herre ved navn Tobias.
Han har sÞrget for at vi hurtigt har fået alle nÞdvendige materialer til opsÊtning af de nye klinker, alt sammen til en virkelig god pris og leveret direkte til dÞren.
Prikken over i’et var at han lige skrev en SMS for at fÞlge op pÃ¥ om vi havde modtaget vores epoxy fuge pÃ¥ leveringsdagen, da der i fÞrste omgang var en lÊngere forventet leveringstid.
Det er simpelthen service på et imponerende hÞjt niveau. Vi ved godt hvor vi handler når vi skal bruge klinker nÊste gang :D

2026幎3月17日

KÊre Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at hÞre, at I har haft så god en oplevelse hos os i Aarhus - og at både rådgivning, levering og opfÞlgning bare spillede. Vi gÞr os umage for, at det hele hÊnger sammen, så det er dejligt at vide, at det blev oplevet sådan hos jer.

Vi giver selvfÞlgelig rosen videre til Tobias.

Vi glÊder os til at hjÊlpe jer igen nÊste gang!

Virkelig god oplevelse

Dansk Flise Lager Aarhus er en super flot butik, med så mange flotte flise muligheder og imÞdekommende personale. Butikschefen Jonas gav god rådgivning og service. Han ved virkelig hvad han snakker om.
Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle hos Dansk Flise Lager Aarhus.

2026幎3月6日

KÊre Lena,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har haft en god oplevelse i vores showroom i Aarhus – og at bÃ¥de udvalg og rÃ¥dgivning har levet op til forventningerne. Vi sÞrger for at give rosen videre til Jonas.

Dansk Flise Lager

Det dyre keramiske indkÞrselsmareridt – Vildledende rÃ¥dgivning til lÊgning af fliser om indkÞrselsfliser

Efter en investering på over 85.000 kr. med keramiske fliser kÞbt hos Dansk Flise Lager står vi i dag med en ubrugelig indkÞrsel. Vi har benyttet en anlÊgsgartner med mange års erfaring, som har fulgt Dansk Flise Lagers vejledning til punkt og prikke, men vi er endt med en belÊgning, der er teknisk umulig at holde stabil i det danske klima.

Vi kÞbte 30 mm keramiske fliser, fordi vi fik at vide, at de kunne lÊgges i sand/grus prÊcis som almindelige betonfliser til indkÞrslen. Det er lodret forkert. Fordi fliserne er for lette, og Dansk Flise Lager anviser vandgennemtrÊngelige fuger, samles der vand i bÊrelaget mellem stabilgrus og fliser. Ved den mindste frost skyder fliserne op og vipper over hele arealet, da stabilgrus ikke er vandgennemtrÊngende og fliserne derfor ikke kan holde trykket nedefra.

Eksperter fra Danske AnlÊgsgartnere har bekrÊftet årsagen: Keramiske fliser i en indkÞrsel krÊver et stÞbt betondÊk for at ligge stabilt medmindre de er >5 cm tykke. Det oplyste Dansk Flise Lager intet om ved kÞbet eller i deres efterfÞlgende rådgivning til os og vores anlÊgsgartner. Deres lÊgningsvejledninger skriver ligeledes intet om krav til hverken epoxyfuge, underlimning eller stÞbning af fliserne.

Da vi reklamerede, blev vi mÞdt med bortforklaringer om, at det skyldtes manglende kantstÞbning og underlaget er skyld i det – pÃ¥ trods af at fliserne vipper midt i indkÞrslen, og at vores erfarne fagmand har udfÞrt arbejdet efter deres foreskrifter.
Det eneste de ville tilbyde var nogle stÞrre flisekryds, som kompensation. Derudover skrev de, at fliserne herved skulle underlimes, hvilket jo er en erkendelse, at de har leveret forkert rådgivning i fÞrste omgang.
Nu oplever vi total tavshed. Vi har sendt et formelt påkrav d. 27. februar, som de hverken har svaret på skriftligt eller telefonisk.

Sagen er nu indbragt for NÊvnenes Hus (ForbrugerklagenÊvnet). Vi går efter en principiel afgÞrelse og procesgodkendelse til stÊvning, da vi mener, det er under al kritik at markedsfÞre keramiske fliser til indkÞrsler uden at informere om, at de reelt skal stÞbes i beton for at kunne fungere på lige vilkår med langt billigere betonfliser (+80.000 kr. i ekstraudgift).

Havde vi vidst at fliserne skulle stÞbes i beton for at kunne ligge stabilt, havde vi aldrig kÞbt fliserne. For samme belÞb kunne vi have fået en komplet indkÞrsel med betonfliser inkl. lÊgning og stadig have sparet penge.

Pas på med at stole på deres salgsargumenter til kÞrearealer. Selvom man bruger en professionel anlÊgsgartner, ender man med en regning og en indkÞrsel, der ikke virker, fordi forhandlerens vejledning er teknisk forkert. Vi mener, at Dansk Flise Lager bÊrer det fulde ansvar - og vi har fuld dokumentation for deres lÊgningsvejledning, som de fejlagtigt sÊlger deres fliser ind på.

Jeg kan på intet tidspunkt anbefale andre at kÞbe keramiske fliser til udendÞrs lÊgning, medmindre man ved hvilke risici man skal vÊre opmÊrksom på ved lÊgning. Det er et Þkonomisk urentabelt for langt de fleste private husejere, da et stÞbt betondÊk er en voldsom udgift oveni.

2026幎1月16日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Super god betjening
Professionel behandling
Vi fik den bedste vejledning, betjening og fÞlte os godt behandlet hele vejen igennem
Vi vender helt sikkert tilbage, når vi skal bruge klinker igen.

2026幎3月10日

KÊre Joan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Vi gÞr os umage for, at det skal fÞles trygt og overskueligt at vÊlge fliser, så det er dejligt at vide, at det også er sådan, I har oplevet det.

Vi glÊder os til at byde jer velkommen igen.

Kun ros til Dansk Flise Lager og Martin

Kun ros til Dansk Flise Lager og Martin Villadsen 😊. I forbindelse med renovering af bÃ¥de badevÊrelse og entré har vi fÃ¥et servicemindet, imÞdekommende og personlig konsulenthjÊlp fra start til slut. Vi besÞgte showroomet i Herning pÃ¥ et tidspunkt uden bemanding, og hurtigt og let kunne vi alligevel komme ind vha en sms kode. I fred og ro kunne vi pÃ¥ den mÃ¥de vurdere fliserne pÃ¥ et tidspunkt der passede os. Det er, sammen med resten af oplevelsen, god kundeservice!

2026幎3月2日

KÊre Mona,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - det sÊtter vi virkelig stor pris på.

Det glÊder os at hÞre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem jeres renovering, og at Martin har kunnet hjÊlpe med både rådgivning og sparring undervejs. Vi ved, hvor mange valg der er, når man skal vÊlge fliser til både badevÊrelse og entré, så det betyder meget at kunne vÊre en del af processen.

Hvor er det også dejligt at hÞre, at vores showroom i Herning og muligheden for adgang med sms-kode fungerede godt for jer, så I kunne tage jer god tid til at kigge på fliserne i ro og mag.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Dansk Flise Lager

Vi har kÞbt bÃ¥de gulv og fliser igennem

Vi har kÞbt bÃ¥de gulv og fliser igennem Jonas (showroom i Århus). Vi har igennem hele processen fÃ¥et utrolig god support og gode rÃ¥d.

KÊmpe anbefalelse her fra, at tage ud til showroomet i århus og snakke med Jonas.

2026幎3月6日

KÊre Kasper,

Tak for din anmeldelse - det betyder virkelig meget for os at hÞre.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at Jonas i showroomet i Aarhus kunne hjÊlpe med både gode råd og sparring undervejs. Det er lige prÊcis sådan en oplevelse, vi gerne vil give vores kunder, når de besÞger vores showrooms.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anbefaling.

Dansk Flise Lager

God oplevelse og service med kompetent

God oplevelse og service med kompetent sparring og tålmodigt personale! Konkurrencedygtigt på pris!

2026幎3月3日

KÊre Mathies,

Mange tak for din anmeldelse - det er vi rigtig glade for.

Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både service, sparring og vores personale. Og så er vi selvfÞlgelig også glade for, at du oplever vores priser som konkurrencedygtige.

Tak fordi du valgte Dansk Flise Lager.

Dansk Flise Lager

God rådgivning og fair pris i Aarhus

Vi har kÞbt fliser og tilbehÞr til renovering af vores badevÊrelse hos Dansk Flise Lager, og indtil videre har det vÊret en rigtig god oplevelse.

Vi startede med at besÞge showroomet i Aarhus for at se fliserne i virkeligheden og få faglig sparring. Her talte vi med Jonas, som gav grundig og Êrlig vejledning om produkterne. Han lyttede til vores Þnsker og behov og hjalp os med at finde lÞsninger, der passede til både stil og budget. Det gjorde beslutningsprocessen langt mere overskuelig i et projekt med mange valg.
Efter at have besÞgt tre andre forhandlere vendte vi tilbage til Dansk Flise Lager, hvor vi igen blev mÞdt af Jonas, som tog sig tid til at lave et samlet tilbud til os.

Da vi efterfÞlgende opdagede, at vi kunne få et af produkterne (andet mÊrke) billigere hos en anden leverandÞr, valgte Dansk Flise Lager at matche prisen og gav ovenikÞbet en mindre rabat. Det betÞd, at vi samlet set kunne kÞbe hele pakken hos dem til en bedre pris, end hvis vi havde fordelt indkÞbet flere steder. Det oplevede vi som både fleksibelt og fair.

Vi afventer nu levering af fliserne, så den endelige vurdering afhÊnger naturligvis også af leveringen og kvaliteten, når de er monteret. Men rådgivning, service og prisoplevelse har indtil videre vÊret meget tilfredsstillende.

2026幎2月28日

KÊre Andreas,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sÊtter vi stor pris på.

Det er dejligt at hÞre, at I har haft en god oplevelse i vores showroom i Aarhus, og at Jonas har kunnet hjÊlpe jer godt igennem de mange valg, der ofte fÞlger med et badevÊrelsesprojekt. God rådgivning og Êrlig sparring er noget, vi lÊgger stor vÊgt på, så det er rigtig rart at hÞre, at det også er sådan, I har oplevet det.

Vi er også glade for, at vi kunne finde en lÞsning på prisen, så I kunne samle jeres kÞb ét sted.

Vi håber, at I bliver lige så tilfredse, når fliserne er leveret og monteret, og vi står selvfÞlgelig klar, hvis der skulle opstå spÞrgsmål undervejs.

Dansk Flise Lager

Vi har haft en rigtig god oplevelse

Vi har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem forlÞbet.
Jonas fra tilst afdelingen er både rar, imÞdekommende og utrolig service-minded. Han tog sig tid til at rådgive ordentligt, svare på spÞrgsmål og sikre, at vi fik den helt rigtige lÞsning.

Kommunikationen har vÊret hurtig og klar, og man fÞler sig virkelig i trygge hÊnder. Det er tydeligt, at han ved, hvad han laver, og går op i sit arbejde.

Kan klart anbefales!

2026幎2月24日

KÊre Zeer,

Mange tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for at hÞre, at I har haft en god oplevelse hele vejen igennem forlÞbet, og at Jonas fra vores afdeling i Tilst har kunnet hjÊlpe jer godt på vej. Vi giver selvfÞlgelig jeres ros videre til ham.

Tak for anbefalingen og fordi I valgte Dansk Flise Lager.

Dansk Flise Lager

Jeg har lige bestilt et mindre parti

Jeg har lige bestilt et mindre parti vÊgfliser via Odense afdelingen. Jeg fik Nicoline i rÞret, der på alle måder fik styr på bestilling, levering og pris.

KÊmpe god oplevelse. Tak.

2026幎2月23日

KÊre Lasse,

Mange tak for din anmeldelse - det er vi virkelig glade for at lÊse.

Vi giver din ros videre til Nicoline. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med både bestilling, levering og pris.

Tak fordi du valgte Dansk Flise Lager.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。