Min stÞrste anbefaling til DanskâŠ
Min stÞrste anbefaling til Dansk Misbrugs Behandling!
Jeg er ovenud taknemmelig for det livsÊndrende forlÞb jeg har vÊret igennem. Behandlingen har vÊret så meget bedre end jeg havde troet var mulig.
Dansk MisbrugsBehandling er Danmarks stÞrste private udbyder af ambulant misbrugsbehandling, hvor du kan du bo hjemme og passe dit job, mens du deltager i behandlingen. Vi hjÊlper hvert år flere end 300 personer til et nyt og bedre liv uden misbrug. Med behandlingscentre i Aarhus, Aalborg, Kolding, KÞbenhavn og Odense tilbyder vi behandling i hele Danmark.
H.C. Andersens Boulevard 37, 1553, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
Min stÞrste anbefaling til Dansk Misbrugs Behandling!
Fantastisk behandling, det har Êndret mit liv
ForlÞbet hos DMB har vÊret livsÊndrende for mig.
SÞren er fuldstÊndigt fantastisk og behandlingen i små grupper, gÞr at man fÞler sig tryg og hÞrt.
Jeg kan varmt anbefale at arbejde med dine problemer hos DMB hvis du har mod på et nyt liv uden misbrug, lÞgn og alt hvad der fÞlger med.
At gå i behandling hos Dans Misbrugsbehandling har vÊret livsÊndrende for mig. Jeg kom ind magteslÞs og anede ikke, hvordan jeg skulle Êndre min adfÊrd, tankemÞnstrer og få vendt mit misbrug. Det at have vÊret i behandling og få vejledning fra ligesindet og kompetente rådgiver har vÊret super givende og ikke bare fået mig til at vÊre Êdru, men gjort mig til en ny og forbedret person.
Inden jeg kom i behandling hos Dansk Misbrugsbehandling var jeg nok det man bedst kan betegne som utilregnelig. Jeg tÊnkte ikke over hvor meget jeg indtog af det ene eller det andet og jeg lÞj konstant over for mine nÊrmeste.
Efter de 10 uger har jeg vendt mit liv. Jeg er gladere, friskere, Êrlig og generelt lykkelig.
Og det kan jeg takke SÞren for.
Tak fordi du mÞder en i ÞjenhÞjde, tager de svÊre snakke, og hjÊlper en til at blive et bedre menneske.
Efter at have vÊret afhÊngig i over 10 år kom jeg ud af mit misbrug ved at gå i ambulant forlÞb hos DMB.
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, hvor jeg ikke kun lÊrte om misbrug, men også meget om mig selv som menneske.. Ting jeg ikke var klar over i forvejen.
Jeg har fået en masse vÊrktÞjer som jeg kan og vil bruge fremadrettet, så jeg ikke falder tilbage i mine gamle vaner, og kan bevare min Êdruelighed.
SÞren er super kompetent behandler, og kan sÊtte sig i alles sted med den kÊmpe erfaring som han har. Et gennemfÞrt behageligt menneske.
Det var enormt angstprovokerende at starte, men man falder rigtig hurtigt til, og finder ud af der er folk derude i alle aldre og lag, der dealer helt med det samme som en selv.
At starte hos DMB er den bedste beslutning jeg har taget i rigtig mange år! Og jeg er evig taknemmelig for hvad de har gjort for mig.
Gennem en ambulant behandling blev jeg fri for hårde stoffer og kan kun takke DMB for en fanatisk metode og resultat. Selv under tilbagefald blev jeg taget godt om, og henvist med handlemuligheder og metoder til at komme videre.
Alt i alt ville mit liv have vÊret meget anderledes hvis jeg ikke havde vÊret i behandling her..
Af hjertet kÊmpe stort tak til dansk misbrugsbehandling for at have give mig troen på livet tilbage.
Inden jeg startede min behandling var mit liv et kaos, og jeg levede primÊrt med bekymringer, mistillid, dårligt selvvÊrd og uden troen på at jeg kunne få rettet op på livet og finde glÊde og kÊrlighed i dagligdagen.
Jeg kom ind i behandlingen og opdagede hurtigt at der var andre der havde det samme misbrug og er lige så nedvÊrdigende liv som mig.
SÞren og Jesper har begge vÊret inde over min behandling, og det tog ikke lang tid fÞr at jeg fik troen på livet tilbage. Forståelse, samhÞrighed, Êrlighed og vÊrktÞjer og gode foredrag er nogle af nÞgleordene for de ting som behandlingen gav mig, og det var med hurtig og stÊrk effekt at det hjalp mig til at holde mig vÊk for en dagligdag med misbrug.
Det er for mig en livs taknemmelighed med det som dansk misbrugsbehandling har givet mig, og jeg er i dag en stolt og glad mand der står på den anden side.
Af hjertet tak!!
KÊmpe anbefaling til alle der gerne vil rette op på en svÊr tilvÊrelse. Intet er svÊrt nok til ikke at kunne kÊmpe sig ud af med den rette stÞtte og behandling!
â€ïžâ€ïžðª
Jeg fejrer i dag 76 dages cleantime af kokain. Dette kunne ikke vÊre sket uden DMB og sÊrligt SÞren.
Stedet er for dig der har udviklet dit tidligere forbrug af kokain til misbrug, som nu er ude af kontrol. Et sted med andre funktionsdygtige kokainmisbrugere med fast arbejde og familie, men som misbruget til fÊlles.
Det hjÊlper også meget, at stedet drives af Êdru stofmisbrugere, hvilket betyder, at der er en helt anden forståelse af mekanismerne. Og du kan umuligt lÞbe om hjÞrnerne med SÞren :-D
Da jeg gik ind til DMB var jeg ensom og fortabt i mit misbrug af kokain, og fÞlte ikke, at jeg kunne komme ud af misbruget. I dag er jeg glad, motiveret og igen optimistisk på livet.
Dette skal tilskrives DMB og sÊrligt SÞren, der vendte det hele på hovedet. En meget effektiv- og intens ambulant behandling, der består af gruppeterapi 3 gange om ugen af 4 timers varighed, og som strÊkker sig over 10 uger.
Behandlingen består også af en rÊkke lektier/opgaver, der giver dig et klart billede af misbrugets omfang, men ligeså vigtigt: an rÊkke vÊrktÞjer til dig og dine pårÞrende, til at fortsÊtte Êdrueligheden, når du er på de anden side af den 10 ugers lange primÊre behandling.
Tusinde tak for alle de vÊrktÞjer- og den glÊde, du har givet mig til et godt liv.
De allerbedste hilsner
Jacob.
Jeg kan ikke andet end at takke DMB. De har ikke kun hjulpet mig til at blive clean. Men også givet mig vÊrktÞjerne til at blive ved med at holde mig clean.
Stor tak til SÞren og resten af DMB.
10 ugers forvandlingsrejse sluttede i mandags. Det er svÊrt at beskrive med ord, hvor taknemmelig jeg er. Men nu giver jeg det en forsÞg alligevel.
Jeg mÞdte op hos DMB og SÞren midt i marts måned som en nedbrudt og depressiv mand. Kokainen havde nedbrudt mig over en lÊngere årerÊkke. Jeg kunne ikke lÊngere fÞle glÊde, og jeg var altid trÊt og udmattet. Jeg var dog blind for, at det var kokainens skyld. Tog egentlig mest i behandling for at få ro på hjemmefronten. Men takketvÊre min behandler SÞren og resten af misbrugsholdet, fik jeg hurtigt Þjnene op for, at kokainen var ved at slå mig ihjel. Det er vildt så meget mit liv og mine fÞlelser har Êndret sig på blot 10 uger. Jeg fÞler mig fri og frisk.
TRUST THE PROCESS!!
Jeg havde mange forbehold og egenrådige tanker omkring mit misbrug. FÞlte ikke, at jeg havde brug for andres hjÊlp. Men det havde jeg! Jeg var bare for nedbrudt til at se det. Jeg overgav mig efter et par ugers behandling. ForsÞgte herefter at fÞlge programmet så godt som jeg evnede. Ikke perfekt, men så godt jeg magtede. Det er jeg glad for i dag. Jeg har fået mit liv tilbage. Jeg er glad, taknemmelig, og fuldt af genvunden energi og livsglÊde.
Tak SÞren! Tak Dansk MisbrugsBehandling!
Jeg har fået mit liv tilbage.
Jeg kunne ikke have valgt et bedre sted, at begynde min rejse til Êdruelighed.
SÞren er ekstremt kompetent, og evner at omfavne alle individer og imÞdekomme alles behov.
Igennem forlÞbet oplevede jeg stor forståelse for mine problematikker og blev mÞdt af en fÞlelse, af at hÞrer hjemme som aldrig fÞr.
Jeg kan i dag takke for 131 dage clean, og masser af gå på mod!
Jeg har netop gennemfÞrt 12 ugers ambulant behandling for et hash/kokain misbrug. Jeg var meget skeptisk da jeg gik ind til det, men oplevede hurtigt at det var et virkelig rart sted at komme, da jeg fandt ud af at de andre i min gruppe, gik med stort set de helt samme fÞlelser som mig. Derudover var min behandler super dygtig, og fik mig virkelig til at tÊnke over mine valg/beslutninger, og har givet mig gode redskaber, så jeg fÞler mig sikker i at stå på egne fÞdder i min fortsatte Êdruelighed.
Jeg er super glad for, at jeg kom ind til DMB, og fik en masse super gode vÊrktÞjer med.
Jeg var der i 13 uger, og det var 13 hårde uger, sammen med andre mennesker som havde det samme problem som mig.
Jeg tror ikke jeg pÃ¥ noget tidspunkt i mit liv, har stÃ¥et sÃ¥ stÊrkt som jeg gÞr nu, men det er kun begyndelsen. Det hjÊlper DMB dig ogsÃ¥ med at se, at det handler om benarbejdet du lÊrer at lave derinde, sÃ¥ du kan bruge det ude i âvirkelighedenâ, og at efter behandling skal man ud i fÊllesskaberne og fÃ¥ sin bedring.
Så mange tak for den hjÊlp i har givet mig, og vi ses til efterbehandling.
Inden jeg startede behandlingen var jeg rigtig skeptisk, både på hvordan selve behandlingen var og også om det ville hjÊlpe, men efter efter allerede fÞrste dag i behandlingen var min skepsis nÊsten forsvundet, man blir så godt taget imod både af underviser og de andre der sidder rundt om bordet.
Jeg fÞler jeg har fået de rigtige vÊrktÞjer, til at holde mig selv clean, med i baggagen og det er noget man virkelig vÊrdsÊtter. Jeg har ligeledes også kommet ud på den anden side med en god håndfuld nye venner, der dele samme interesse som mig og det gÞr det hele mere nemmere at gå igennem.
Jeg er rigtig glad for jeg tog valget og startede hos Dansk Misbrugs Behandling og er rigtig taknemmelig for de 10 uger jeg har haft hos SÞren - jeg ville anbefale det til enhver der går og dÞjer med et misbrug.
Jeg har vÊret til behandling hos dansk misbrugs behandling hos sÞren jeg har aldrig vÊret god til og hÞrer på en lÊre men SÞren fangede virkelig min opmÊrksomhed og kunne lÊre mig de redskaber sket skulle bruge for at vÊre clean jeg har haft mange samtaler oppe i hovedet om at jeg skulle tage noget men brugte de vÊrktÞjer jeg har lÊrt fra behandlingen og kan stolt sige jeg har vÊret clean i 85 dage og mit gamle jer kunne jeg ikke klare 5 dage mit misbrug var Coke og hvis du/I har samme problem kan jeg varmt anbefale dansk misbrugs behandling det har redet mit liv og redet min familie tak for alt

Dansk MisbrugsBehandling ããã®åç
Tak til Dansk MisbrugsBehandling, det virker!
Jeg har vÊret i dagsbehandling og har vÊret Êdru i over 100 dage, Jesper er en fantastisk behandler.
Tak til alle de dejlige mennesker jeg har vÊret sammen med i behandlingen, vi ses jo stadig og vi har noget helt specielt sammen.
Kan kun anbefale det!
Det virker, det er det gode liv jeg er i gang med NU :-)

Hejsa
Har nu vÊret igennem et 12 ugers forlÞb, hos DM. Ingen tvivl om, at den beslutning har vÊret den bedste i hele mit liv. Jeg har aldrig vÊret i behandling fÞr nu, og det var en meget tvivlsom beslutning, da det har vÊret den stÞrste hemmelighed i hele mit liv, som jeg aldrig havde forstillet, mig jeg skulle dele med nogen.
DM har vÊret virkelig professionelt, og sÞrger for at man forbliver anonym, i forhold til kommunen osv.
Tror jeg, som de fleste andre misbrugere, altid har sagt jeg ikke skulle snakke med nogle, virkelig har fået Êndret min opfattelse af hvad en behandling er.
Kan kunne snakke for mig selv, og havde jeg ikke valgt at gå igennem behandlingen hos DM, havde jeg aldrig klaret at komme ud af mit misbrug.
Min behandler SÞren, som selv har vÊret i misbrug, hvilket gÞr det meget trovÊrdigt. Den mand, er DM, og har vÊret med til at Êndre mit liv - TUSIND TAK - og vil bare sige til andre misbrugere/pårÞrende, at alt håb er ikke ude, fÞr i har prÞvet denne behandlingsmetode !!! - Kan nu sige stoffri i 85 dage

Dansk MisbrugsBehandling ããã®åç
Har vÊret her i 10 uger nu (kokain misbrug) og jeg fÞler mig sÃ¥ klar pÃ¥ et nyt liv! Ãdru og clean!
DMB kan kun anbefales !

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ