レビュアーのコメントを見てみましょう
Simon kontaktede mig på LinkedIn og efter nogle overvejelser fra min side, så fandt han nogle stillinger, der var passende til mig. Han hjalp mig derefter igennem hele processen med fx CV og alle mine... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Dansk Udlandsrekruttering er din partner når du vil søge arbejde i udlandet. Vi hjælper med at finde job, bolig og alt derimellem, så du kan få en tryg oplevelse - uanset om du rejser for første gang i et sabbatår, eller du allerede er i gang med dit udlandseventyr.
Valmuemarken 66, 9000, Aalborg, デンマーク
- hej@danskudlandsrekruttering.dk
- danskudlandsrekruttering.dk
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Tilgængelig og hjælpsom
Virkelig god oplevelse at samarbejde med Simon fra Dansk Udlandsrekruttering. Enormt tilgængelig og hjælpsom i en proces, der ikke altid fungerede som jeg var vant til. Uden ham havde jeg aldrig landet mit nuværende job, som jeg er mega glad for og som passer perfekt til mine ambitioner.
Kan kun anbefale at samarbejde med Simon, hvis du får muligheden.
Kæmpe tak!
Jeg ledte efter et job akut og havde egentlig kontakt til flere forskellige rekrutterings firmaer, men jeg følte mig meget mere tryg hos Dansk udlands rekruttering. De hjalp mig hele vejen og sørgede for at alt gik som smurt. Fra jeg fik kontakt til dem og til jeg fik et jobtilbud, gik der kun 2 uger. Nu står jeg til at skulle til Malta og arbejde, lige som jeg ønskede. Tusinde tak til hele Dansk Udlands rekrutterings teamet og et ekstra tak til Simon som håndterede min sag 🫶🏼
Jeg kan kun anbefale at bruge Simon
Jeg kan kun anbefale at bruge Simon fra Dansk Udenlandsrekruttering. Han hjalp mig hurtigt med at finde mit nye job på Malta. Man kan altid ringe eller skrive til Simon, hvis man har brug for hjælp til praktiske ting eller svar på spørgsmål. Han er altid glad og imødekommende og viser en reel interesse. 5 stjerner herfra!
Jeg kan klart anbefalde Dansk…
Jeg kan klart anbefalde Dansk Udlandsrekruttering.
Simon var enormt hjælpsom, og han hjalp mig afsted til mit nye arbejde på Kreta på lidt over 1 uge.
Så hvis man drømmer om at arbejde i udlandet, vil jeg helt klart anbefalde at søge her / kontakte Simon. Jeg fik enormt meget støtte, hjælp, og svar på alle mine spørgsmål.
5 stjerner herfra :)
Simon var meget hjælpsom og flink
Simon var meget hjælpsom og flink, han fandt et godt job til mig, kan anbefales.
Simon har hjulpet mig med at finde 2…
Simon har hjulpet mig med at finde 2 jobs på Malta. Kæmpe anbefaling!
Virkelig en anbefaling!
Virkelig en anbefaling!
Simon fra Dansk Udenlandsrekruttering, har lige fra jeg sendte min ansøgning til nu, været en god og tryg støtte at have. Har kun haft gode oplevelser og der er ingen tvivl om, at de ønsker en det bedste. Der findes derudover heller ingen dumme spørgsmål.
Jeg er meget spændt på at rejse afsted, vel vidende om jeg har støtte under hele mit ophold. :)
Mega anbefalelsesværdigt!! :)
Jeg har benyttet Dansk Udlandsrekruttering til at finde job i forbindelse med min flytning til Malta. Simon var enormt hjælpsom fra start til slut, og var ALTID klar på at svare ærligt på alle mine spørgsmål. Jeg har virkelig følt, at jeg er blevet hjulpet godt igennem hele processen. Med andre ord kan jeg til enhver tid anbefale andre at benytte Dansk Udlandsrekruttering / Simon, hvis man drømmer om at arbejde i udlandet, da det er en kæmpe hjælp/tryghed :)
Super god hjælp hele vejen igennem
Super god hjælp hele vejen igennem. Simon fra dansk udenlandsrekruttering hjalp mig med at få et job på Kreta. Hele processen var nem og Simon var altid tilgængelig hvis jeg havde spørgsmål omkring noget. Mega fed oplevelse!
Min oplevelse med Dansk Udlandsrekruttering
Min oplevelse med Dansk Udlandsrekruttering har været intet mindre end enestående. Det var gennem dem, at jeg fik muligheden for at lande mit nuværende job som Customer Service Agent på Malta.
Jeg blev personligt rekrutteret af Simon Schmedes.
Simon var enormt dygtig. Han tog sig tid til at forstå mig og mine behov, hvilket resulterede i, at han fandt et job der matchede mig. Hans dedikation og tilgængelighed var imponerende. Derudover, sikrede han en glidende overgang til min nye position. Jeg kan ikke takke Dansk Udlandsrekruttering nok for den enestående mulighed, de har givet mig.
God oplevelse to gange i træk!
Jeg har brugt Simons services to gange nu. Første gang var i forbindelse med mit første job i Malta, som jeg var ansat hos i næsten halvandet år. Han var super behjælpelig, både i forhold til job relaterede spørgsmål, men også generelle spørgsmål, så som boligsøgning i Malta. Han satte mig faktisk også i kontakt med en gut, der fandt en lejlighed til mig, før jeg jeg flyttede til Malta.
Efter godt halvandet år i mit tidligere job, besluttede jeg mig for at søge nye udfordringer i Malta, som Simon så fint hjalp mig med. Alt formidling og kommunikation kørte som smurt, akkurat som første gang, jeg brugte hans services. Efter et par ugers korrespondance, fik jeg et nyt jobtilbud for en ny virksomhed, som jeg snart starter hos.
Jeg kan kun anbefale Simons services, og skulle der opstå spørgsmål eller tvivl undervejs, er han altid parat til at hjælpe. Simon er kompetent, tillidsfuld, professionel, jordnær og nem at samarbejde med igennem hele processen. Du vil med garanti ikke fortryde et samarbejde med ham i forbindelse med din næste jobsøgning.
Tag chancen, tag til Malta!
Mine 4 år på Malta har været en absolut drøm! Da jeg besluttede mig for at tage en pause fra Danmark havde jeg aldrig troet at det ville blive så lang tid, øen er fantastisk. Malta har på alle måder overgået mine forventninger, og jeg nyder stadig hvert øjeblik, jeg tilbringer på denne enestående ø.
Lige nu arbejder jeg i en bank som kunderådgiver, jeg starter min dag tidligt så jeg har mulighed for at få de gode sommeraftener brugt på en drink med vennerne eller en tur på stranden, vandet er aldrig koldt! Kombiner de to, så er man sikret en fantastisk aften!
Specielt Sliema er jeg kæmpe fan af. På den ene side har vi promenaden, på den anden er der forskellige barer og spisesteder, perfekt sted at starte din aften!Hvis det skal være en tand vildere kan man tage en tur til Paceville i St. Julians, Malta's svar på Jomfru ane gade, bare med trapper... Der har de noget til enhver smag!
At finde en lejlighed hernede er heller ikke noget problem, der vil altid være en agent til rådighed som hjælper med at finde lige præcis det som passer til dig! Jeg er lige flyttet ind med min bror og en god ven hjemme fra Danmark, det tog os 3 dage før vi var rykket fra lejligheden og hen i den nye, stor penthouse midt i Sliema til meget billige penge!
Malta skal opleves, tag chancen!
Rekruttering i verdensklasse!!
Endnu engang valgte jeg at bruge Simon og Dansk Udlandsrekruttering til at lande mit næste job. Dette har altid været et sikkert valg da de er super professionelle og dygtige.
Rent faktisk endte det med at Simon fik forhandlet mine ansættelses vilkår op og dermed sikrede mig en betragtelig løn stigning ift deres oprindelige tilbud.
Dette samarbejde har været en fornøjelse hele vejen igennem og jeg kan kun varmt anbefale at tage en snak med Simon hvis du søger nye udfordringer eller for første gang vil til udlandet for at arbejde.
Hvis du ville have et godt sabbatår eller et arbejde i udlandet skal du kontakte Simon
Jeg vil gerne anbefale Simon, en dansk Udlandsrekruttering manager, som hjalp mig med at finde et job på Malta. Simon er en virkelig professionel og hjælpsom person, som gør alt, hvad han kan for at finde det perfekte job til dig. Han er også meget venlig og en rigtig fin fyr, som altid er klar til at besvare spørgsmål og give råd. Takket være hans hjælp fandt jeg et fantastisk job på Malta, som jeg er meget glad for. Jeg kan varmt anbefale Simon til alle, der søger et job i udlandet. Om det er på Malta, Grækenland, Spanien eller endda Letland. Han er en ekspert i at finde de bedste kandidater til forskellige stillinger, uanset hvor i verden de befinder sig.
Professionel og behagelig oplevelse.
Professionel og behagelig oplevelse i hjælp med at finde job i udlandet.
Simon har i min jobsøgning været en kæmpe hjælp som kontaktperson til diverse firmaer. Hans store kendskab til mulighederne gjorde det til en fornøjelse at være i.
Simon er meget transparent i hans arbejdsmåde, og man er aldrig i tvivl om hvad næste skridt i processen er, da han taler dig igennem det fra start til slut.
Det har udelukkende været en kæmpe fornøjelse at være i kontakt med Simon, og det kan varmt anbefales at tage kontakt, hvis du også går og drømmer om at arbejde i udlandet.
Skide flinke og altid klar til at…
Skide flinke og altid klar til at hjælpe! Stor plus herfra
Simon kontaktede mig helt uventet om et…
Simon kontaktede mig helt uventet om et job her på Malta hvor jeg har boet i 5 år nu. Hele processen har været en fornøjelse, og utrolig hjælpsom og venlig og imødekommende er Simon. Følger op, viser ærlig interesse i en, og ens ønsker. Professional Service. Kan varmt anbefale Simon til hver en tid.
Den perfekte agent✌️
Jeg har kendt Simon i lang tid og havde derfor min tillid til ham uden tvivl. Simon hjalp mig med at finde job på Malta ved et fantastisk firma. Jeg er utrolig taknemmelig for, at han har gjort det til en så nem og flydende process. Fuld credit for det.
Kan klart anbefale at lade Simon hjælpe dig med at skaffe arbejde i udlandet!✌️
Professionel og personlig rådgivning
Simon kontaktede mig på LinkedIn vedr. om jeg havde interesse i at arbejde i udlandet. Den drøm har jeg altid haft, og pga. ham og alt hans hjælp starter jeg nu mit nye eventyr på Malta i august. Der har været professionel og personlig rådgivning hele vejen igennem. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk og utrolig hjælpsom
Trustpilot エクスペリエンス