De maat van de papilon canvasschoenen valt anders en daar hebben ze mij via whatsapp prima mee geholpen en bestelling snel binnen. Prima service en danstheater.nl niet verwarren met danswinkel.nl want... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Geertje heeft me erg goed geholpen bij het vinden van beter passense spitzen. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde en kon goed adviseren, ook nam ze ruim de tijd om verschillende opties te vergeli... もっと見る
Ik was al eventjes op zoek naar deze specifieke panty's van Capezio en vond ze in deze shop. Ik koos voor deze shop vanwege het veelzijdige aanbod danskleding, want ik wilde ook graag een mooi nieuw p... もっと見る
企業が回答しました
Winkel is heel behulpzaam als je een artikel net niet zelf kan beoordelen. Komt bij vragen snel terug met een antwoord. Ook al is iets niet op voorraad, proberen ze toch verder te helpen, bijv. door b... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
De Danstheaterwinkel is dé winkel bij uitstek voor al jouw dansbenodigdheden. De winkel wordt gerund door dansers, voor dansers. We delen dezelfde passie! Samen met jou kijken we naar de beste outfit, schoenen en overige benodigdheden, ongeacht jouw dansstijl. Je kunt met vertrouwen de vloer weer op!
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vriendelijk, gezellig, snel, correct advies
Geweldige keuze en professioneel…
Geweldige keuze en professioneel advies!
Snelle bezorging online !
Heel goede service!
Met aandacht ingepakt en verzonden
Snelle levering, handgeschreven kaartje en mooi ingepakt, top!
Persoonlijke aandacht, echt top.
Service is echt top. Spullen worden speciaal besteld en ze zijn goed bereikbaar via telefoon, app en mail.
Toppers
Fijne winkel, snel bezorgd en ook nog eens top kwaliteit! Hier kom ik zeker big eens terug
Mooie danssneaker
Hartelijk dank voor de 'aan huis' ruilservice.
Dankzij jullie had ik de juiste maat danssneakes op tijd in huis voor mijn dochter's verjaardag!
Als ze er weer uitgegroeid is horen jullie van ons!
Super geholpen
Ik heb via de webshop een nieuwe panty besteld, deze had is opeens nodig met iets wat haast voor een voorstelling. Na het bestellen heb ik telefonisch contact opgenomen met Dantheaterwinkel met de vraag of het mogelijk was om het pakketje zo snel als mogelijk op de post te doen. Ik werd super vriendelijk geholpen en mijn pakket is dezelfde dag nog op de post gegaan, echt super fijn. Erg goede en vooral vriendelijke service gehad!
Goede service, er werd goed meegedacht en retourneren van producten wegens een verkeerde maat was geen enkel probleem.
Goede service zowel in de winkel als…
Goede service zowel in de winkel als online goede communicatie.
vriendelijke dienst maar een te lang…
vriendelijke dienst maar een te lang wachttijd voor de levering.
tevreden met besteld artikel.
Vriendelijk en attent
Ik werd op voorhand verwittigd dat er een pakje nog niet beschikbaar was. Nu heb ik mijn pakket ontvangen, zonder dat ene pakje, maar met een persoonlijk kaartje dat het later nog wordt opgestuurd.
Zeer attent en lief om het zo nog eens te laten weten.
Dankjewel! <3
Absolute aanrader
Een paar Capezio Freeform ballet schoentjes besteld in normale schoenmaat. Kreeg goed advies over de Capezio maat. Er werd vriendelijk en duidelijk gecommuniceerd, met name over de levertijd. Schoentjes in de aangegeven tijd ontvangen. Leuk verpakt met een persoonlijk en handgeschreven kaartje.

Prima winkel
Het bedrijf heeft een prima website, waar ik duidelijk kon kiezen, uit een aantal dansschoenen. Omdat ik mijn schoenmaat moest opgeven en de winkel dan eventueel van deze maat af zou wijken, omdat de betreffende schoen groter of kleiner uitvalt, gaf mij vertrouwen, dat ik de goede maat thuisgestuurd zou krijgen. En dat klopte! Ook ontving ik een mailtje, dat de levertijd van de gekozen schoenen wat langer zou zijn. Maar toen ze eenmaal weer voorradig waren, had ik ze ook snel in huis, Prima service dus.

persoonlijke aandacht
met heel persoonlijke aandacht is er meegedacht met een oplossing en heb ik een prachtig balletpakje cadeau kunnen doen
ook het terugsturen was geen probleem

Het balletpakje was prachtig
Het balletpakje was prachtig, maar een maatje te klein. Binnen enkele dagen kreeg ik een maatje groter opgestuurd met een e-mail erbij dat het retourneren goed was gegaan! Dochter is blij!

Goede Service
Goede duidelijke service. Werd bij vertraging van verzending zelfs gebeld of dit voor mij problemen zou geven.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。