Dit was de eerste en ook meteen de laatste keer dat ik hier bestelde. Het door mij bestelde product stond als op voorraad op de website. Dezelfde dag een mail dat mijn besteling een update had.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snel en uitstekende levering weer. Tot de volgende datrepareerikzelfwel bestelling. Gewoon lekker zelf doen. Effe filmpje opzoeken met jouw probleem. Onderdeel bestellen en voila. Honderden euro... もっと見る
Hebben even gebeld of het nodige onderdeel nog altijd leverbaar was… Dat bleek zeker het geval. Dus wij bestellen… En binnen de kortste keren in huis… Één klein aandachtspuntje: Wij wisten ZEKER dat... もっと見る
Zeer snelle en correcte levering voor een magnetron van 22 jaar oud Puntje van verbeteren zou kunnen zijn dat lichte kleine onderdelen per briefpost verstuurd worden,scheelt geld en is beter voor... もっと見る
企業情報
連絡先
Oude Zandweg 24a, 4361 SK, Westkapelle
- 0118-570024
- info@datrepareerikzelfwel.nl
- datrepareerikzelfwel.nl
Dit was de eerste en ook meteen de…
Dezelfde dag een mail dat mijn besteling een update had. Daar was te lezen dat het bedrag terug was betaald, omdat het bestelde artikel niet op voorraad was.
Wel een aparte mail dat het artikel helaas niet meel everbaar was, end at het artikel van de website was gehaald (door die mail 1 ster extra)
Jammer dat ook deze webwinkel, zoals zovelen, voorraden laten zien die ze niet op voorraad hebben.
Dit is geen aanrader.
Een vervangende Bosch stofzuigerslang…
Een vervangende Bosch stofzuigerslang besteld. Er was een probleem met de klikvergrendeling van de kniewartel waar ik zelf een “oplossing” voor bedacht. Ik heb hier melding van gemaakt. Er werd niet op dit probleem ingegaan. De reactie was dat de kwaliteit gelijk zou zijn aan het origineel. Overduidelijk is dit niet het geval, de imitatie haalt het niet qua constructie, materiaalgebruik en toleranties op de onderdelen.
Fijne winkelervaring
Dankzij het ruime assortiment is bij jullie van alles te vinden om o.a. ook onze oude keukenapparatuur in leven te houden. Super. Daarnaast een duidelijke website, eenvoudige en uitgebreide betalingsmogelijkheden en snelle levering van de gekochte artikelen. Perfect dus.
Bestelde product niet leverbaar
Helaas was het bestelde product niet op voorraad, maar ik kreeg snel een net mailtje met deze boodschap en de vraag om mijn IBAN voor terugstorten van het betaalde bedrag. Door een misverstand is dat niet direct gebeurd, maar na een telefoontje kwam dit toch ook in orden. Alles is daarmee toch heel netjes afgehandeld door dit bedrijf.
Zo ben je goed geholpen!
Een bakplaat voor mijn oude oven was nergens meer te krijgen, maar bij Datrepareerikzelfwel wisten ze er toch een tevoorschijn te toveren. Vlotjes besteld na to the point emailverkeer. Binnen voor ik het wist. Helemaal perfect!
Snelle service en bezorging
Na telefonische contact goede…
Na telefonische contact goede voorlichting over de te bestellen onderdelen.
Interessante website
Interessante website, mijn artikel besteld/ betaald en daarna snel bericht dat het niet meer leverbaar was. Ik kreeg direct het geld terug gestort. Prima geregeld.
Ben tevreden over de levering.
Overzichtelijke webwinkel
Overzichtelijke webwinkel, kon goed vinden wat ik moest hebben.
Prima levering
Het onderdeel werd de volgende dag…
Het onderdeel werd de volgende dag bezorgd, was keurig verpakt en zorgde ervoor dat de wasmachine weer snel gerepareerd was. TOP
Ondanks eerste lamp stuk werd geleverd…
Ondanks eerste lamp stuk werd geleverd onmiddellijk nieuwe dag nadien ontvangen. Als dat geen service is!
Top past precies,snelle levering.
Voorraad - indicatie goed bijhouden,
De riem voor de droger zou volgens de site in voorraad zijn.
Na 3 dagen gebeld, want nog niets ontvangen. Volgens hen was deze
juist bij hen binnen gekomen en zou direkt op de post gaan.
5 Dagen na bestelling de juiste riem toch ontvangen. Kan dus wel eens
gebeuren, maar de prijs was toch ook aantrekkelijk. Al bij al toch tevreden.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。