レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

NÃ¥r man har prÞvet at ligge i en sovepose i 80'erne foran en kiosk i Valby for at kÞbe en landskampbillet, sÃ¥ mÃ¥ man jo sige, at det er dejligt med billetsalg pÃ¥ nettet. Det virker og ros til den h... もっず芋る

Update 9/6 -Efter jeg skrive anmeldelsen har svindlerne valgt at slette mit abonnement. De pÃ¥stÃ¥r der ikke er tilknyttet kort, pÃ¥ trods af at det er det samme der hele tiden har vÊret tilknyttet.... もっず芋る

KÊmpe *BIIIIBBBBB* oplevelse at kÞbe billetter pÃ¥ dbu pÃ¥ jeres hjemmeside. Virkelig dÃ¥rlig valg af billetter pÃ¥ jeres drop down menu og ingen mobile pay. Det tog mig 1/2 timer for at kÞbe 4 billetter.... もっず芋る

Jeg har de sidste par uger set et dansk landshold der forlader VM som det dÃ¥rligste hold. Ikke engang Qatar var dÃ¥rligere, da de i det mindste kÊmpede og viste noget vilje. Ja indimellem lÞb de endda... もっず芋る

䌁業情報

1.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg havde kÞbt billetter til landskamp

Jeg havde kÞbt billetter til landskamp. Mine billetter kunne ikke printes pga en fejl hos DBU. En dag fÞr landskampen skrev jeg til DBU med screen shorts af problemet men hÞrte ikke noget tilbage. Jeg har siden skrevet 5 emails til DBU kundeservice men stadig ikke fået svar. Jeg forstår ikke hvordan DBU vil vÊre dette bekendt. Det er simpelhen ikke vÊrdigt for en organisation som DBU.

2021幎9月21日

Fodbold på fjernsyn

DBU står for dansk boldspilsunion altså for det danske folk som betaler over skatten til dbu, Kan nogen så fortÊlle mig hvorfor at der kun sendes fodbold på kanal 5 som mange ikke kan se. Det er ikke i orden og skader
vores landhold på sigt. det burde vÊre lov at kampene sendes på tv2 eller dr. Ellers skal de ikke have stÞtte fra staten. noget for sportsministeren?
Min mening P.K.

2021幎9月2日
自発的なレビュヌ

Pengemaskine - intet tÞj og intet foto som lovet

Nu er 2.dag overstået på fodboldskole. Og tÞjet er stadig ikke kommet.
Har ringet flere gange og efter 45 min ventetid begge gange, har de bare lÞjet og sagt at “det er sendt og du har det i morgen”!
Sidste år var to ud af tre trÊnere ikke mÞdt op - hvilket måske ikke er så sÊrt, når de får 500 kr for en uge.

2021幎6月29日
自発的なレビュヌ

DBU stinker langt vÊk af matchfixing

DBU stinker langt vÊk af matchfixing når man i nogen situationer lader Dommeren gå ud og kigge på en givene situation omkring VAR og så i en situation hvor der er klart rÞdt så slår man det hen i burde skifte navn til KDU i burde som DBU kunne uddanne dommere bedre når i alligevel vil bruge VAR for det virker ikke en skid når i har inkompetente dommere

2021幎4月18日

Nullerter

8. september 2020.
KnÊle klovne - KnÊle klovne 0 - 0.
SevÊrdigt spil = 0
Til spillerne: Øv jer, sÃ¥ I bliver lige gode til at spille fodbold, som I er til at passe tiderne hos tatovÞren.

2020幎9月11日

DBU et latterligt foretagende

DBU et latterligt foretagende, prÞv og ring til dem og tag bliv smidt af telefonen,de ligger vel på bede tÊppet,som landsholdet,fÞj da.
De skal ingen skattekroner have,når man driver politik!!!samt nÊsten religion!!

2020幎9月8日

Vordingborg skulle mÞde Taastrup i

Vordingborg skulle mÞde Taastrup i danmarksserien, men 2 spillere havde fået konstateret coronavirus, hvorfor de ville have kampen udsat, men blev istiden dÞmt som tager..hvor er dbu henne i denne sag? I dag d.7. september 2020 har de ingen udtalelser.
Man kan ikke lade det vÊre op til klubberne; så kan spillerne fra Vordingborg risikere at tabe yderligere kampe.
FornÊrmende ringe og nonchalant af Dansk- "buh"-union!

2020幎9月7日

det jo til grin!!1

kÊft en skrald hjemmeside den er jo til grin. Jeg kan lave en bedre hjemmeside end det skrald. KÊft man den her omgang skrald skal direkte i containerne og gemmes langt vÊk.

2019幎11月27日

Ekstremt flabede medarbejdere

Jeg kunne ikke få lov til at melde mig ind i fanklubben, så jeg skrev til dem og bad om hjÊlp. Jeg blev bedt om at ringe dem op, hvilket jeg gjorde - big mistake!

Jeg fik fat i en kvinde som sagde, at det var fordi jeg gjorde noget forkert. Hun var helt fastsat på, at jeg skrev mit CPR-nummer forkert, fordi "alle andre kan jo godt finde ud af det, så du gÞr tydeligvis noget forkert". Da jeg sagde, at jeg godt kan mit CPR-nummer, sagde hun: "sÞde ven, det kan jo ikke passe". Der lagde jeg på - det finder jeg mig altså ikke i. Hendes lÞsningsforslag var simpelt hen at få en ven til at gÞre det, for jeg kunne jo tydeligvis ikke finde ud af det.

Hold nu op, hvor er det ubehÞvlet at tale sådan ned til sine kunder, når de ringer og beder om hjÊlp. De havde selv bedt mig om at ringe! Men det var vel kun så de kunne fortÊlle mig, hvor dum jeg er, eller hvad?

OPDATERING: Jeg har nu fået bekrÊftet af DBU, at der var en fejl i systemet. Det vil sige, at den medarbejder, jeg snakkede med, var nedladende og indirekte kaldte mig dum på grund af deres egen fejl. Det er direkte modbydelig kundeservice (eller mangel på samme).

2019幎11月13日
自発的なレビュヌ

Det er SŠdårlig service at jeres

Det er SÅ dÃ¥rlig service at jeres billetsystem ikke virker !!! Vi sidder mange skuffede tilbage, som sad klar i gÃ¥r bÃ¥de kl. 10 & kl. 14 til at kÞbe billetter og har brugt RIGTIG meget tid pÃ¥ det. For sÃ¥ at blive smidt af mange gange, nÃ¥r man nÊsten er fremme i kÞen eller faktisk helt inde og vÊlger billetter... OgsÃ¥ blive smidt helt bag i kÞen igen 5 gange! !!!!! VIRKELIG DÅRLIG SERVICE og system!!!

2019幎5月2日

Latterligt

Det kan simpelthen ikke vÊre rigtigt at man sidder i kÞ til billetter til pokalfinalen, kommer ind og skal til at vÊlge sÊder også bliver man smidt af og nu er der udsolgt.
Selvom man ringer til jer kan i ikke gÞre en skid! Fair nok systemet ikke kan håndterer så mange mennesker, men i var jo udmÊrket klar over at dette ville ske, men når man giver jer sin mail og i kan se man er i kÞ igen igen, at der så ikke er noget jeres famÞse teknikere kan gÞre.
Det er dybt latterligt, og jeg vil aldrig anbefale nogle til at kÞbe billetter hos jer!

2019幎5月1日

Fungerer som det skal

Når man har prÞvet at ligge i en sovepose i 80'erne foran en kiosk i Valby for at kÞbe en landskampbillet, så må man jo sige, at det er dejligt med billetsalg på nettet.

Det virker og ros til den hjÊlp man får de gange det har vÊret nÞdvendigt.

2018幎12月7日
自発的なレビュヌ

Det har altid vÊret en fornÞjelse, at overvÊre landskampe afholdt af DBU med fine stadions, flot fodboldspil og meget rimelige priser.

Jeg har vÊret til fodboldlandskampe flere gange med min sÞn både i Landsparken (har set kvalifikationskampen til VM 2014 Danmark-Italien, venskabskamp Danmark-Frankrig og DBUs 100 års fejring Danmark-Sverige), i Herning (venskabskamp Danmark-Island), i Viborg (venskabskamp Danmark-Montenegro) og sidst landsholdet spillede UEFA Nations League i Aarhus mod Wales. Det har altid vÊret en fornÞjelse med fine stadions, flot fodboldspil og meget rimelige priser. Kan stÊrkt anbefales.

2018幎10月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ