レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Bestilte en powerbank og har modtaget den, men har ikke modtaget noget kabel til at oplade min iPhone med, som der stod der skulle være med. Så man får åbenbart ikke hvad man betaler for og som står... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mathies, Ja tak og jeg har også lavet en ny anmeldelse. Jeg kunne ikke lige finde ud af hvor jeg skulle slette den gamle. Endnu engang tak for jeres hurtige service, og opklaring af problemet. Jeg... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Der gik få dage fra jeg havde bestilt mine højtalere på dealfighter til jeg modtog dem, hvilket godt. Men da de ankom havde de en defekt. Jeg skrev derfor en mail til Dealfighter, og fortalte om pro... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Alright, først bestiller jeg en vare. Det beløb som de har trukket lige nu må slet ikke trækkes før varen er erklæret afsendt og modtaget af køberen. Det kan godt påvirke mig at de ikke følger visse... もっと見る

企業情報

1. クーポン サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Dealfighter er blevet overtaget af Downtown.dk og vil fremover hedde Dealfighter powered by Downtown. Vi sender 3 nyhedsbreve ud om ugen – fyldt med fede produkter til attraktive priser.

3.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

En anbefaling værdig!

Jeg modtager dagligt gode og spændende tilbud og har flere gange, med stor tilfredshed, benyttet mig af dem.
Oplevede for nyligt at min pakke var et par dage forsinket, men da jeg modtog den lå der, udover min vare, en håndfuld slik og et brev med en undskyldning i den. Det kunne jeg jo kun smile af.
Har også oplevet at måtte lave en reklamation på en vare, der var itu ved levering, men jeg skulle blot sende et billede af varen (og altså ikke besværes med at sende den retur!) og få dage efter havde jeg en ny vare. Dét er en service, som ikke giver mig den mindste betænkelighed ved at anbefale siden til andre.
I har en tilfreds kunde i mig :-)

Hej Pernille

Vi er glade for du havde en god oplevelse selvom din vare var en smule forsinket.

Vi gør også hvad vi kan for at gøre det så nemt for kunderne som muligt ved reklamation, og i nogle tilfælde, som dit, kan det klares ved at sende et billede. Så bliver det næppe nemmere.

Tak fordi du anbefaler os og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5つ星のうち4の評価

Gode priser og hurtig levering

Jeg har handlet en enkelt gang hos dealfigther og varen blev leveret hurtigt og til en god pris så thumbs up herfra.

Hej Mathias

Dejligt at du har haft en god oplevelse og var tilfreds.

god kundeservice

Jeg brugte dem fornyeligt men der gik ged i bestillingen. Heldigvis fik jeg hurtigt svar på min mail og fik hurtigt de penge tilbage som jeg havde betalt for meget.
Kan anbefale det.

Hej Katrine

Vi forsøger altid at hjælpe vores kunder så hurtigt som muligt og vi er rigtig glade for at høre, at du fik den nødvendige hjælp hurtigt og fik løst problemet.

5つ星のうち4の評価

god side med gode tilbud

en god side hvor du kan finde en masse gode tilbud, kan godt anbefales

Hej Jacob

Vi forsøger altid at have de bedste tilbud/deals, og vi er glad for at du synes de er gode.

godt

god dealside med gode tilbud

Hej Pia

Det er skønt at du synes om Dealfighter.dk og vores tilbud.

5つ星のうち4の評価

Gode deal og hurtig levering

Gode deals der samtidig med den hurtige levering giver en god samlet oplevelse af købet. Der skal dog et klik for meget til for at se dealen, hvilket er lidt irriterende

Hej Peter

Det er dejligt at du havde en god oplevelse, og vi tager selvfølgelig din kritik til os for vi forsøger altid at blive bedre.

Gode deals!

Kan varmt anbefales! Der er altid aktuelle og spændende deals - og varerne lever op til standarden :-)

Hej Johanne

Det er skønt at høre at du synes om vores deals og at de deals du har købt, har levet op til dine forventninger.

Simpelt, spændende og ligetil

Nemt og overskueligt. Masser af spændende tilbud for enhver smag. Overskueligt og ærligt uden skjulte gebyrer og udgifter. Kan klart anbefales.

Hej Rasmus

Det er rigtig godt at høre, at du synes om vores deals og at du også synes det som kunde er nemt og overskueligt.

Meget tilfreds

Modtog de bestilte varer meget hurtigt.

Hej Hans Erik

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med Dealfighter.dk

5つ星のうち5の評価

Dealfighter er til at stole på! Og jeg er tilfreds!

Jeg har nu købt flere af Dealfighters tilbud, og jeg har været tilfreds hver gang. Gode produkter til fornuftige beløb. Jeg er glad - for jeg har sparet penge! Ovenikøbet var der hurtig ekspeditionstid, så jeg fik varerne indenfor 2 dage - det er tilfredsstillende.

Hej Louise

Det er rigtig dejligt at høre at du har haft flere gode oplevelser med Dealfighter.dk og tak fordi du delte disse oplevelser.

Godt køb

Det er et godt og nemt sted at handle ,har været godt tilfreds hver gang.

Hej Bodil.

Det er super godt at høre at du har haft nogle gode oplevelser og det har været nemt og hurtigt.

Super god dealside

De har rigtig mange godt deals og der er mange penge at spare. Kan kun anbefales.

Hej Karina,

Tak for de positive ord om vores deals, det sætter vi høj pris på. Husk altid at holde øje med siden løbende - der kommer med sikkerhed en masse nye spændende deals!

Lina

Det er rigtig godt, god service :-)

Hej Lina,

Tak for en positiv anmeldelse, god service er trods at en vigtig ting :-)

overskuelige deals

Modtog varerne kort efter bestilling

Hej Mr. Neat,

Vi er glade for din gode købsoplevelse hos os.

Gode deals :)

i laver nogle gode deals for næsten ingen penge :)

Hej Lykke,

Det varmer meget, at have glade kunder. Vores spændende deals fortsætter, så det er bare med at følge med løbende :-)

Kan varmt anbefales!

Super sted at handle og meget nemt :-)

Hej Marianne,

Det er vi glade for at høre. Vi forsøger hele tiden, at gøre det så nemt for kunderne som muligt med god service samt en overskuelig hjemmeside. Vi håber du kan nikke genkende dette :-)

5つ星のうち5の評価

Hurtig og fin handel, og super god service.

Hej Pia,

Tak for en super god anmeldelse. Alt har forhåbentligt spillet, da du handlede hos os. Kom endelig igen!

Pålidelig forretning

Jeg har fået det bestilte uden problemer

Hej Charlotte,

Vi er som du selv siger helt bestemt pålidelige, og det er desuden rart at se, at du har haft en fin bestilling uden problemer.

Nem at bruge.

Jeg har ikke haft problemer med Dealfighter.

Hej Janne,

Det er super glade for at høre!

5つ星のうち5の評価

Nemt, billigt og god service.

Dealfighter lever fuldt op til mine forventninger. Servicen er god, leveringstiden er dejlig kort - og kundeservice fungerer upåklageligt. 5 stjerne herfra.

Hej Kasper

Vi er rigtig glade for at høre, at vi lever op til dine forventninger.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。