レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte en hue igennem deres hjemmeside, den blev leveret hurtigt. Dagen jeg fik huen, ville jeg vaske den inden brug ifÞlge vaskenvisningerne. Den lignede slet ikke en hue da den kom ud af... もっず芋る

skulle bestille en gave for min kusine, er tideligt ude og kÞber den 2 uger fÞr. Jeg fÃ¥r ingen faktura eller noget efter at have gennemfÞrt betaling 3 gange. derefter fÃ¥r jeg pludselig en besked om at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestilte et ur til min datter, som hun ikke var tilfreds, hvorfor hun gerne ville returnere uret tilbage. Amalie guidede os igennem returnerings-delen og min datter fik sine penge uden bÞvl. To... もっず芋る

KÞbte i fÞrste omgang kaffeglas, som viste sig ikke at vÊre pÃ¥ lager til hurtig levering. Jeg blev tilbudt, at handlen kunne annulleres, da jeg skulle bruge glassene til en gave fÃ¥ dage efter. Andre g... もっず芋る

䌁業情報

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

97件のレビュヌ

KÞbte kaffeglas

KÞbte i fÞrste omgang kaffeglas, som viste sig ikke at vÊre på lager til hurtig levering. Jeg blev tilbudt, at handlen kunne annulleres, da jeg skulle bruge glassene til en gave få dage efter. Andre glas, jeg kunne lide, var desvÊrre også med lÊngere levering, og i stedet fik jeg tilbudt nogle glas, som var ligeså fine, men dyrere. Dem fik jeg så tilbudt til samme pris som de oprindelige, så jeg ikke skulle betale differencen. Rigtig flot service og meget personlig henvendelse på mailen.

2025幎6月17日

Fremragende kÞbsoplevelse

Et par dage efter jeg bestilte varen kontaktede jeg kundeservice for at vÊre sikker på at den kunne nå at vÊre fremme til tiden da jeg skulle bruge den som fÞdselsdagsgave. Jeg fik svar med det samme, og da vi fandt ud af at den ikke kunne nå at komme frem, valgte han at kÞre hjem til mig med den selv, og han gjorde endda dette på en helligdag. Fantastisk service!

2025幎5月29日

Dealicious からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjÊlpe dig og nÃ¥ det i tide til fÞdselsdagen – det betyder meget for os at gÞre en forskel, isÊr nÃ¥r det gÊlder noget sÃ¥ vigtigt som en gave. Michael siger at det var helt klart indsatsen vÊrd, og vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine pÊne ord.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og du skal altid vÊre velkommen hos os igen!

Amalie

SÊlger brugt som nyt og overholder ikke kÞbeloven

Jeg modtog et par Powerbeats hovedtelefoner fra dealicoius og i starten virkede de som forventet.

Efter et halvt års dagligt men ellers helt almindelig brug begyndte de at tabe strÞm hurtigt og jeg henvendte mig med en reklamation.

Efter to uger vender man tilbage og fortÊller at man ikke vil reparere, hvad der viser sig at vÊre snavs i enheden, da der ifÞlge Apple support er tale om et produkt fra 2021 og dermed ikke lÊngere under garanti.

Nu har garanti og reklamation ikke noget med hinanden at gÞre som sådan, men min forundring var stor da jeg har både en faktura på et nyt produkt og en indpakning hvorpå der står et serienummer der angiver at produktet er fra 2024.

Dealicious vil ikke refundere eller bekoste en reparation selvom de ikke kan forklare hvorfor jeg står med et gammelt produkt der ikke virker men som de har solgt som nyt. Uanset brug skal et produkt af den kvalitet og til den pris holde mere end et halvt år selvom dealicious også prÞver at give mig skylden for fejlen, hvilket også fremgår af deres svar nedenfor.

Et produkt med en score for vandafvisning som et par Powerbeats har kan under normal brug ikke tage stÞv nok ind til kunne gå i stykker på et halvt år.

Apple afviste heller ikke garantien på grund af en ydre påvirkning i fÞrste omgang, her var det at produktet var for gammelt til at vÊre omfattet. Det blev så senere rettet til at jeg havde gjort noget forkert.

Igen et produkt der kÞbes som nyt skal kunne holde mere end et halvt år ved almindelig brug. Problemet har jo vÊret at produktet har vÊret beskadiget fra starten.

Hvorom alting er, lad vÊre med at handle her- de kan og vil stå inde for hvad de sÊlger og prÞver at tÞrre den af på dig som kunde

2025幎1月21日

Udfordringer ifm. returnering.

Varen var fin nok, men jeg måtte desvÊrre returnere, da armbåndet var for stort.

Der er problemer omkring returnering, de modtog ikke min returnering, som jeg havde fremsendt med deres tilsendte returlabel, og i stedet får jeg samme vare sendt én gang til.

Jeg finder dog en god lÞsning med firmaet, så de forvalter det sådan set ok.

Men alligevel lidt bÞvlet, ved ikke helt, om jeg vil vÊlge at handler her igen. Det er som om der ikke er helt tjek på processen omkring returneringer. Men deres kundeservice er fint. Så jeg lander på en "mellemkarakter" på 3 stjerner.

2025幎1月10日

Hej Anya

Jeg er glad for at vi fandt en lÞsning som du er tilfreds med, hvor du både beholder varen og fik refunderet belÞbet.

Jeg har vÊret i kontakt med GLS og de siger at det er deres fejl at pakken kom retur til dig, det kunne skyldes indpakning eller beskadiget emballage.

Jeg beklager at du skulle bruge din tid til at snakke i telefon med os.

Mvh
Michael Jensen

God service og godt produkt

Jeg ville kÞbe en lampe og kunne se, at butikken var ferielukket i den periode, men bestilte alligevel fordi jeg gerne ville have netop dén lampe. Jeg fik en fin mail om at der ville gå lidt lÊngere tid pga. deres ferie og om jeg gerne ville beholde min ordre. Det syntes jeg var rigtig fint. Og så kunne jeg lige stille nogle uddybende spÞrgsmål til produktet, som jeg fik rigtig fint svar på. Lampen kom relativt hurtigt alligevel og lever helt op til mine forventninger. Alt i alt en virkelig fin kÞbsoplevelse. Der vil jeg gerne handle igen.

2024幎2月15日

Hej Mette
Tusind tak for din venlige anmeldelse. Vi er så glade for at få feedback og at du havde en positiv oplevelse selvom vores butik var ferielukket. Det betyder meget for os at kunne tilbyde dig den service, du fortjener, selv under lidt mere udfordrende omstÊndigheder.

Vi sÊtter stor pris på din forståelse og tålmodighed i ventetiden på din lampe. Vores mål er altid at sikre, at du fÞler dig velinformeret og tryg ved dit kÞb.

Du er altid velkommen til kontakte os selv ved det mindste spÞrgsmål :-) Vi er der for dig.

Rigtig god dag
Amalie

Send en faktura på bestillinger

skulle bestille en gave for min kusine, er tideligt ude og kÞber den 2 uger fÞr. Jeg får ingen faktura eller noget efter at have gennemfÞrt betaling 3 gange. derefter får jeg pludselig en besked om at min pakke er leveret 1 måned efter, som er alt for sent og nu kan jeg ikke engang returnere pakken

2024幎2月22日

Hej Magnus

Det ser ud til at GLS har vÊret meget lang tid om at levere og ikke os. Vi har sendt varen indenfor den angivne leveringstid.

Efter at have gennemgået din ordre, kan vi bekrÊfte, at din vare blev afsendt rettidigt, i overensstemmelse med den angivne leveringstid. For at sikre fuld gennemsigtighed og kommunikation, sender vi flere opdateringer til den e-mailadresse, du har opgivet, herunder bestillingsbekrÊftelse, ordrebekrÊftelse og faktura. Desuden blev der sendt en e-mail med sporingsnummeret for din pakke, og du skulle også have modtaget opdateringer via e-mail og SMS fra GLS.

Vi deler din skuffelse over, at GLS's leveringstid har vÊret lÊngere end forventet, og vi forsikrer dig om, at vi vil tage denne sag op med dem under vores nÊste mÞde. Det er afgÞrende for os, at vores leveringspartnere lever op til de hÞje standarder, vi sÊtter for kundetilfredshed, og det er klart, at dette ikke har vÊret tilfÊldet i din situation.

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ at du har valgt os og er her for at stÞtte dig, skulle du have yderligere spÞrgsmÃ¥l eller behov for assistance. TÞv ikke med at kontakte os direkte – vi er her for at hjÊlpe :-)

Michael Jensen

Kundeservice

Fantastisk kundeservice! Jeg havde fået bestilt et en forkert model af en gave, og Dealicious tilbÞd at komme forbi min bopÊl, så vi kunne ombytte på stedet. Jeg var fri for at pakke og sende, og fri for at skulle hente en ny vare i en udlevering (det var en ret stor pakke!). Nu er kÞbsdifferencen gået ind på min konto efter 3 dage, uden at jeg på nogen måde har gjort opmÊrksom på, at der var en difference. Det er TOP service!

2024幎1月6日

🎖🎖🎖🎖🎖🎖6 Stjerner om muligt for super

god PERSONLIG levering og kontakt til kundeservice .. da varen (kÞbt som en gave) ikke sÃ¥ ud til at nÃ¥ frem inden festen .. kom en medarbejder helt ud til festen med varen 🫶.. FANTASTISK 🙌🏌 af Michael fra Dealisious .. Tak tak tak🙏🏻.

2023幎7月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。