レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BBQ workshop gehad via de werkgever. Heel erg goed bevallen. Goede uitleg en mooie producten. Alles helemaal zelf bereiden naar eigen inzicht. Mooie locatie en ook mooie producten te koop in de win... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Allereerst vond ik precies hetgeen ik zocht, voor de laagste prijs online. Niet altijd een goed teken! Maar in dit geval, zeer tevreden. De order vergde wat tekst en uitleg van de BBQ store en Wouter... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen zaterdag met ons gezin de Whole Shebang workshop gedaan. Dit was boven verwachting. Leuke ontvangst Marvin legde alles zeer goed uit was erg enthousiast en toonde zijn passie voor de BBQ.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooie ervaring om een workshop te volgen bij de bbq store. Goed opgezet in diverse stappen. Verschillende technieken gebruikt, voor zowel vlees als groentes. Waarbij ook alle details worden uitgele... もっず芋る

䌁業情報

1. バヌベキュヌ スポット

圓該䌁業による蚘述

Dé experience bbq winkel van regio Zuid-Holland! Een plek waar enthousiasme, gezelligheid, kennis en eten samen komen. Of je nu komt voor een zak houtskool of een complete workshop en alles wat daar tussen zit? Je bent altijd welkom! Fysiek in de store en online @debbqstore.nl

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

Workshop The whole shebang

Woensdagavond een super leuke workshop The whole shebang gehad!
Hierbij was er een divers menu gemaakt, zodat er voor ieder wat was en er diverse technieken werden behandeld.
Aan het einde, nam Wouter de tijd om ons uit te leggen wat wij om te beginnen met een komado bbq allemaal nodig hadden zodat we verschillende leuke recepten konden maken.
Komen zeker nog een keer terug voor een andere workshop of materialen.

2024幎4月24日

BBQ Workshop voor Val

Zeer leuke en leerzame workshop en goede tips gehad om de kunnen werken met de Yakiniku Kamado. Zeer goede uitleg over werking en wat deze kamado zo speciaal maakt. Door de leuke ongedwongen sfeer mooie gerechten van elkaar proeven echt TOP. Ga zo door mannen!!!!

2024幎3月30日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie accommodatie en heerlijk recepten geleerd

Mooie accommodatie en enthousiaste mannen die je goed begeleiden met het bereiden van de gerechten. Niet alleen vlees maar juist ook diverse groentes bereid en dat is tegenwoordig natuurlijk wel een stukje bewustwording. Waar ik thuis dat bijna niet doe heb ik hier leuke gerechten geleerd met prei en puntpaprika’s. Uiteraard ook vlees, schrik niet! Heerlijke entrecote, longhaas en ook kip. Al met al een hele leuke ervaring met mijn collega’s gehad.

2024幎3月28日
5぀星のうち5の評䟡

Verwachtingen van de BBQ workshop werden overtroffen!

Ik heb voor onze personeelsvereniging een BBQ-workshop georganiseerd. Wat een unieke en geweldige ervaring was dit! Ondanks onze grote groep van 30 personen was er voldoende ruimte en persoonlijke aandacht van het team om onze BBQ skills op een hoger niveau te krijgen en om heerlijke gerechten op te tafel te zetten.

Wij komen zeker nog een keer terug!

2024幎3月28日
5぀星のうち5の評䟡

Een avond en ervaring om niet te vergeten.

Je word open ontvangen door Wouter en Paul, na wat kleine huishoudelijke mededelingen en drankje plaats genomen achter de bbq’s. Deze staan in een leuke ingerichte ruimte met een lange eettafel zeker plaats voor 20 personen. Door de manier van opstellen van de BBQ’s heb je goed overzicht op alle mede grillers. De mannen nemen alles punt voor punt door er is een menu samengesteld en tussendoor kun je een drankje pakken en gezellig met elkaar op 10 BBQ’s de gerechten klaarmaken. Wouter en Paul lopen continue langs om te assisteren en je vragen te beantwoorden. Dus ook als je weinig of geen ervaring hebt kom je de avond “grillig” door. Je eet met elkaar en van elkaars gerechten. Het was echt een top avond, zeker voor herhaling vatbaar. Gr Jurgen

2024幎3月15日
5぀星のうち5の評䟡

Wat een fantastisch bedrijfs uitje

Wat een fantastisch bedrijfs uitje hebben wij hier gehad (zaterdag 25-11-‘23)! De mannen vertelde het zo goed en leuk dat de tijd voorbij vloog. We hebben veel geleerd en mooie technieken uitgevoerd en heerlijk gegeten. Als je hier een workshop doet krijg je echt geen spijt! En de locatie is top en de winkel ook en de ‘mannen van alles’ zijn gouden gasten! Hopelijk kunnen wij hier veel vaker terug komen. Nu al zin in het bbq seizoen van 2024. Mvg Ronald

2023幎11月25日
5぀星のうち5の評䟡

Super ervaring. Ik ga zeker weer terug

Super ervaring! Heerlijk gegeten, mooie locatie, mooie producten en de workshop was ook leuk om te volgen. Ook voor onervaren bbq-ers is dit prima te doen. Met de hulp van de specialisten komt het allemaal goed! Echt een aanrader voor kleine en grote groepen.

2023幎11月18日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer geslaagde avond, aanrader!

De Whole Shebang gedaan met 18 Fransen (vrijgezellenfeestje) . Zeer geslaagd, super gezellige sfeer, lekker eten gemaakt op de bbq's onder begeleiding van de mannen. De avond eindigde met een (Franse) polonaise door de zaak waarbij de eigenaar (Paul) net zo enthousiast meedeed als de gasten. Aanrader!

2023幎11月4日

Top ervaring!

Gisteren een Yakiniku kamado geleverd gekregen door de Mannen uit Zevenhuizen. Vanaf het eerste contact tot aan het uitleveren van de BBQ kan ik alleen maar zeggen dat ze met heel veel enthousiasme en duidelijk plezier doen! echt heel erg top mannen, ga zo door dat zorgt ervoor dat o.a. ik nog enthousiaster worden over het grillen! Dus in één woord top en een aanrader!

2023幎10月26日

Leuke Workshop The Whole Shebang

Met ons bedrijf hier een bbq workshop the whole shebang gedaan . Veel gelachen en erg leerzaam ,van aansteken tot op temperatuur houden erg belangrijk allemaal .We hebben een drie gangen menu gemaakt wat zeer leuk was en heel lekker .
Kan het zeker iedereen aanraden zo'n workshop .

2023幎10月11日

Personeelsuitje

Vrijdag 15 september een onwijs leuke workshop gevolgd met collega’s.

Heel gaaf om nieuwe inzichten te krijgen mbt BBQ’n en het (voor)bereiden van verschillende gerechten. De workshop is heel duidelijk en vooral de sfeer maakt de hele avond. Heerlijk gegeten en een onwijs gezellige avond gehad. Zeker een aanrader voor een personeelsuitje!

Nogmaals onwijs bedankt voor de leuke avond mannen!

2023幎9月15日

Bedrijfsuitje

Met personeel een hele leuke workshop gevolgd afgelopen vrijdag.

Het contact met Wouter om de workshop te plannen en te organiseren liep erg makkelijk en spontaan.

Tijdens de workshop een leuke uitleg gekregen over het BBQ-en zelf maar ook leuke tips gekregen die thuis heel goed toepasbaar zijn.

Heb je een leuke groep en wil je een hele leuke middag/ avond hebben, dan zijn De Mannen Van een echte aanrader.

(wat ook leuk is is dat ze ook goed bereikbaar zijn per auto).

2023幎9月1日

Best BBQ Store in NL!

I get all my bbq supplies at De Mannen Van Alles, from wood, charcoal, bbq accessories, even meat! It's always a fun time to go into the shop and have a chat to Wouter. Very knowledgeable, great guy, and high quality products. Also just bought a Yakiniku from them, with delivery and setup. Cannot recommend these guys highly enough!

2023幎8月30日

The whole shebang workshop

Zaterdag the whole shebang workshop gevolgd. Was super goed geregeld en enorm veel geleerd. Wouter nam uitgebreid de tijd om alles goed uit te leggen, vragen te beantwoorden en indien nodig, te assisteren. En was ook nog eens een attente barman ;) Veel geleerd over de juiste temperatuur en accessoires. Heerlijk 3 gangen menu bereid met een gezellige groep mensen en zo weer meer kamado ervaring opgedaan. Bijvoorbeeld gewerkt met een brick (kende ik niet). Heerlijk malse kip kwam eruit en gelijk ook één aangeschaft voor thuis en diverse kruiden. Wij komen zeker terug!

2023幎7月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス