De Bie Natuurproducten レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Het ging vlot en de na service IVB met de levering was perfect. Daar er problemen waren met de volging van de levering is er bij jullie meteen actie genomen ! En twee dagen later was de bestelling e... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer lekkere koffie , altijd heel vlug geleverd , alles correct , wij zijn niet zo tevreden over Post NL , pakje over het hek gesmeten terwijl wij thuis waren !

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Een paar weken terug op de markt van Tienen kocht ik bij jullie een potje Respimel. Ik en mijn vriendin zijn hier razend enthousiast over. Het is lekkere honing aangelengd met eucalyptus, thijm, pep... もっと見る

企業が回答しました

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 84

レビューを書く

Correct

Correcte en snelle levering van bestelling en ben tevreden van product

2025年5月3日

Dag Francisca,

We willen je even bedanken voor de mooie beoordeling en om je bestelling te doen via onze webshop.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je tevreden bent over de levering van je bestelling en uiteraard ook dat je het product goed vindt.

5つ星のうち5の評価

Het feit dat ik jullie 5 sterren geef…

Het feit dat ik jullie 5 sterren geef betekent dat ik een zeer tevreden klant ben! Dit zowel voor de vlotte en deskundige afwerkin als voor de klare duidelijk te volgen evolutie. Natuurlijk speelt ook de jarenlange uitstekende werking van het product een doorslag gevende rol.

2025年5月8日

Beste Guido,

We willen je even bedanken voor deze zeer mooie beoordeling en om via onze webshop de bestelling te doen.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je zeer tevreden klant bent.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar horen uiteraard een correcte afwerking van je bestelling en kwalitatieve producten bij.

Fijn dat jij dit kan waarderen.

5つ星のうち5の評価

Vlotte afhandeling en zeer snelle…

Vlotte afhandeling en zeer snelle levering !

2025年5月2日

Dag Hilde,

Bedankt om je aankopen te doen via onze webshop en om ons te belonen met deze 5-sterren review.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort uiteraard ook een vlotte afhandeling en een snelle levering bij.

Fijn dat jij dit kan appreciëren.

We geven de complimenten graag door aan het team en hopen jou snel weer te verwelkomen.

5つ星のうち5の評価

een heel vlotte service en heel…

een heel vlotte service en heel vriendelijk

2025年3月29日

Hallo Sonja,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort uiteraard ook een vlotte service en een vriendelijk woord bij.

Fijn dat jij dit kan appreciëren.

We geven de complimenten door aan het team en hopen jou snel weer te verwelkomen.

Kwaliteit

Netjes ingepakt, op tijd geleverd,
Kwaliteitsproduct, zoals omschreven op de website.

2025年3月31日

Dag Bjorn,

Fijn dat je de tijd nam om dit zeer mooi berichtje achter te laten.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je tevreden bent over onze producten en onze webshop.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook bij dat alles netjes ingepakt en op tijd geleverd moet worden.

Duidelijke info.

2025年4月6日

Dag Martin,

Het doet ons plezier om te vernemen dat alles duidelijk is.

5つ星のうち5の評価

snel en goede ervaring en stipt

was niet de eerste maal dat we bestelde van daar
dat we nog zullen bestellen prima service dank

2025年3月30日

Hallo Frederik,

Bedankt om opnieuw de aankopen te doen via onze webshop en om ons te belonen met deze 5-sterren review.

We doen ons best om jullie als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een snelle levering bij.

Fijn dat jullie dit kunnen waarderen.

We geven de complimenten door aan het team en hopen jullie snel weer te verwelkomen.

5つ星のうち5の評価

Prima levering en goede producten.

Prima levering en goede producten.

2025年3月29日

Beste George,

Leuk dat je de tijd nam een berichtje achter te laten.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je onze producten goed vindt.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een goede levering bij.

Dag Constant,

We willen je even bedanken voor deze 5-sterren beoordeling en om je bestelling te doen via onze webshop.

Het doet ons plezier om te vernemen dat alles goed verzorgd en snel geleverd is.

Zeer snelle levering

2025年3月27日

Beste Erik,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een snelle afhandeling bij.
Fijn dat jij dit waardeert.

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

2025年3月13日

Hallo JJ,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een snelle en correcte levering bij.

Vlug en vlot geleverd

Vlug en vlot geleverd! Prijs kwaliteit.

2025年3月12日

Dag Linda,

Het doet ons plezier om te vernemen dat alles vlug en vlot geleverd is.

Respimel

Uitstekende kwaliteit en goede service

2025年3月1日

Beste Marinus,

We willen je even bedanken voor deze beoordeling en om via onze webshop de bestelling te doen.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je onze service en het product dat je kocht goed vindt.

Bon produits

Livraison rapide produit attendu rien de plus à dire tres sérieux merci.

2025年3月3日

Cher Jean,
Merci pour cette belle réponse.
Nous faisons de notre mieux pour fournir une livraison rapide et de bons produits.
Je suis heureux que vous appréciez cela.
Merci pour votre confiance et à bientôt j'espère.

Cordialement,

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam

2025年2月28日

Beste Eddy,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een goede dienstverlening bij.

5つ星のうち5の評価

Product nergens op voorraad en bij deze…

Product nergens op voorraad en bij deze dadelijk bezorgd.

2025年2月11日

Beste Els,

Het doet ons plezier om te vernemen dat je via onze webshop toch je favoriete product gevonden hebt.

Betrouwbaar

De levering is zorgvuldig, snel en heel duidelijk te volgen...

2025年2月15日

Beste Klara,

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een snelle afhandeling bij die duidelijk te volgen is.

5つ星のうち5の評価

Goede en correcte service.

Makkelijk overzichtelijk site.
Dienstverlening was correct en eerlijk.

2025年1月30日

Hallo Thierry,

Leuk dat je de tijd nam een berichtje achter te laten.

Het doet ons plezier om te vernemen dat je onze webshop gemakkelijk en overzichtelijk vindt.
We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een correcte en eerlijke dienstverlening bij.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering super en geen…

Snelle levering super en geen verzendkosten super product.

2025年2月1日

Hallo Brenda,

Bedankt om opnieuw je aankopen te doen via onze webshop en om ons te belonen met deze 5-sterren review.

We doen ons best om jou als klant een fijne winkelervaring te bezorgen, daar hoort ook een snelle bij.

Hallo Brecht,

Het doet ons plezier om te vernemen dat je onze levering snel en correct vond.

Bedankt voor het vertrouwen en tot weldra.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。