䌁業情報

1. 債暩取立䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Wij geloven sterk in een nieuwe benadering van incasso, waarbij jij centraal staat en wij samen tot duurzame oplossingen komen. We geven je toegang tot ons platform, communiceren met je via het kanaal van jouw keuze, en bieden advies en tips wanneer je dat wilt en nodig hebt. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een toekomst zonder schulden en betalingsachterstanden verdient, en daarom willen wij je graag helpen om die toekomst te bereiken!

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Goed geholpen!

Vriendelijk, Snel en netjes geholpen aan de telefoon door de medewerker hier. Blij dat je snel in contact bent en niet uren in de wacht staat voordat je verder wordt geholpen.

2025幎12月19日
5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een oud incassodossier laten

Ik heb een oud incassodossier laten controleren en ben daarbij uitstekend geholpen door Jamie Bruggeling. Ze was doortastend, gaf een duidelijke update over de vervolgstappen en dacht scherp mee. Jamie is een gesprekspartner met kennis, kunde én sterke gesprekstechnieken. Van harte aan te raden!

Gertjan van Dam

2025幎11月5日
5぀星のうち4の評䟡

De samenwerking met Jamie verloopt zeer

De samenwerking met Jamie verloopt zeer prettig. We hebben regelmatig contact waarbij de lijntjes lekker kort zijn. Jullie zitten er kort op, zodat de dienstverlening prima voor mekaar is.

2025幎10月29日

DebtCo B.V. からの回答

Dank je wel voor deze mooie review!
We houden van snel schakelen en persoonlijk contact, dus het is top om te horen dat dat zo goed werkt in onze samenwerking. 💪

Respect

Respect, hoe jullie omgaan met mensen die om wat voor reden dan ook het even moeilijk hebben met alles op een rijtje te zetten. Jullie geven ruim de tijd en tonen begrip als het soms even tegen zit om een betaling te doen. Dreigende taal of brieven wat meestal gaat bij andere incasso bureaus. Absoluut niet ervaren bij jullie en ook geen dreigende brieven met torenhoge bijkomende kosten gekregen. Bedankt voor het op deze manier oplossen van een situatie wat zowiezo moeilijk is voor mij...

2025幎10月28日

DebtCo B.V. からの回答

Wat een warme en oprechte review. Dank je wel dat je dit deelt. 💙
We weten dat betalingsproblemen iedereen kunnen overkomen, en we vinden het belangrijk om met begrip en respect samen naar een oplossing te zoeken. Mooi om te horen dat dat ook zo is overgekomen, daar doen we het voor.

5぀星のうち5の評䟡

Debtco neemt een last uit handen

Debtco neemt een last uit handen, communiceert goed en helder over de lopende zaken en werkt zeer snel.

Een echt no-nonsense bedrijf wat doet wat ze zegt en dat ook uitmuntend uitvoert.

2025幎10月24日

Wat een fantastische review — dank je wel! 🙌
We geloven in duidelijkheid, snelheid en doen wat we beloven — dus super om te lezen dat dat ook zo wordt ervaren.

Super ervaring

Heel vriendelijk te woord gestaan.
Was laagdrempelig
Voelde me begrepen
Er werd meegedacht en het hoefde niet een minimaal bedrag te zijn, dat kon ik echt zelf bepalen.
Kreeg meteen een bevestiging per e-mail en goede uitleg

2025幎10月22日

DebtCo B.V. からの回答

Wat fijn om te lezen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad! We vinden het belangrijk dat iedereen zich gehoord en geholpen voelt — met ruimte om zelf keuzes te maken die passen bij de eigen situatie. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!

Fijn bedrijf!

Fijn bedrijf, snelle, heldere en duidelijke communicatie en adviezen.

2025幎9月15日

DebtCo B.V. からの回答

Wat leuk om te lezen dat je onze communicatie en adviezen als helder en duidelijk hebt ervaren! Bedankt voor je vertrouwen en het delen van je ervaring — dat waarderen we enorm.

5぀星のうち1の評䟡

Debtco als loopjongen van Saldodipje

Debtco laat zich voor een karretje spannen door Saldodipje, een bedrijf dat handelt in strijd met Europese wetgeving. Ze proberen vorderingen op te eisen die juridisch ongeldig en niet opeisbaar zijn. Schandalig dat je, je als bedrijf met dergelijke praktijken inlaat!!

2025幎8月13日

Beste Ronald,

Dank voor uw review. Deze bevat helaas onjuistheden. Die zetten we graag even recht. Ons bedrijf is Wki compliant en behandelt alleen vorderingen die onderbouwd zijn en waarvan wij de onderliggende stukken ten alle tijden kunnen overleggen.

5぀星のうち5の評䟡

Meneer aan de lijn was erg meedenkend

Meneer aan de lijn was erg meedenkend in de situatie die ik schetste voor mijn familielid. Erg geholpen, dank!

2025幎2月21日

DebtCo B.V. からの回答

Dank voor uw review. Uiteindelijk doen we het voor dit soort ervaringen en als we dat dan terug zien in een review, motiveert ons dan nog veel meer om in onderlig overleg naar passende oplossingen te zoeken.

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb diverse malen telefonisch

Ik heb diverse malen telefonisch contact gehad met de medewerkers, en werd elke keer zeer vriendelijk te woord gestaan. Er werd mee gedacht en uiteindelijk hebben we samen een oplossing gevonden.

2025幎1月13日

DebtCo B.V. からの回答

Wat leuk om te vernemen dat wij u - zo goed als dat kan - hebben geholpen. Daar doen we het graag voor!

5぀星のうち1の評䟡

Debtco is a scam call center

NL
Het zijn scammers ze bellen mij 3 uur snachts 5x terwijl ze in Nederland zitten en mijn security personeel zegt dat het een scam call center is

EN
They are scammers, they call me 5 times at 3am while they are in the Netherlands and my security staff says it is a scam call center

2025幎1月12日

DebtCo B.V. からの回答

Goedemiddag, dank voor uw review. Wat u schrijft is echter onmogelijk. Wij werken niet in de nacht en onze systemen voorkomen dat wij na bepaalde tijden communiceren met u. Als u toch een telefoontje hebt ontvangen van ons nummer, vernemen wij dat graag. Dan is ons telefoonnummer oneigenlijk gebruikt. (ook wel Spoofing). Hartelijk dank voor uw reactie.

Een call center zijn wij evenmin. Alle dossiers die wij ter handen nemen zijn vooraf gecontroleerd.

Klantvriendelijk en meedenkend

Super vriendelijke medewerkster die ook meedacht met onze persoonlijke situatie.
Heb dit als een zeer prettig gesprek ervaren!

2024幎11月26日

DebtCo B.V. からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve bericht. Wij doen er alles aan om in elke situatie te helpen zoeken naar echt passende oplossingen. Dan is het ook heel fijn om te lezen dat dat is gelukt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。