De CarParfume レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Deze autoparfum onderscheidt zich echt van de rest. De geur is verfrissend en subtiel, precies wat ik zocht. Bovendien is het ontwerp elegant en past het perfect in het interieur van mijn auto. Een ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Top service van dit bedrijf. Snel antwoord en eerlijk antwoord. Erg fijne samenwerking met dit bedrijf. Geurhanger ontvangen en meteen opgehangen. De auto ruikt nu weer heerlijk fris. De geur vi... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Al verschillende geurhangers van CarParfumNL gehad. Nu de nieuwe serie uit is met flesjes moest ik deze natuurlijk ook proberen. Ik moet eerlijk zeggen, het ziet er kwalitatief goed uit, de geur is fi... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

De CarParfume zorgt ervoor dat jouw autorit altijd extra prettig ruikt met onze mooie, langhoudende autoparfums. Wij gebruiken pure oliën uit Dubai en kiezen alleen de beste ingrediënten om jou de hoogste kwaliteit te bieden. Met meer dan 1.000 tevreden klanten zijn wij dé betrouwbare keuze voor iedereen die zijn auto een luxe geurervaring wil geven. Of je nu voor jezelf bestelt of een speciaal cadeau zoekt, bij De CarParfume ben je aan het juiste adres. Ons ruime assortiment biedt voor elke smaak een passende geur, van fris en fruitig tot warm en intens. Dankzij onze snelle levering heb je je favoriete parfum vaak al de volgende dag in huis. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Heerlijke geuren

Heerlijke geuren, stijlvol ontwerp en gaan lang mee!

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

2024幎3月7日

De CarParfume からの回答

Fantastisch om te horen! Geniet van de heerlijke geuren en mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

5぀星のうち3の評䟡

Snelle verzending redelijke prijs maar

Snelle verzending redelijke prijs maar geur is na 1 a 2 weken al uitgewerkt zal niet snel nog een keer bestellen

2023幎9月30日

De CarParfume からの回答

Bedankt voor je review! We waarderen je eerlijke feedback. De levensduur van de geur kan inderdaad variëren op basis van persoonlijk gebruik. We werken voortdurend aan nieuwe producten en verbeteringen, dus wie weet hebben we in de toekomst iets dat beter aan je verwachtingen voldoet.

5぀星のうち4の評䟡

Verpakking

Ik won een jaar gratis carparfum! Ik ken al wat geurtjes en weet dat ze echt wel 3 weken top ruiken. Wel vind ik zelf de verpakking niet echt geweldig, een zwart hoesje ipv doorzichtig zou bijvoorbeeld al veel doen!

2023幎10月5日

De CarParfume からの回答

Zeker! We werken aan verbeterde verpakkingen, dus volgende keer bij je bestelling zul je dit zien! Bedankt! 😊👍

Meer geurtjes

Fijne geur, niet overheersend. Wel erg mannelijk (heb er nu een aantal in huis). Iets vrouwelijkere geuren lijken mij wel fijn en leuk om te proberen! Snelle levering en duidelijk contact. Variatie in geur zou ik dus wel waarderen.

2023幎9月22日

De CarParfume からの回答

Dank voor je feedback! We hebben onlangs een nieuwe damesgeur toegevoegd en werken aan meer vrouwelijke geuren. We hopen dat je de variatie zult waarderen! Bedankt voor je steun!

Grandioos

prima service, snelle levering, en heerlijk geur in mijn auto!!!

2023幎4月4日

De CarParfume からの回答

Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering, en dat onze geurhangers een heerlijke geur in uw auto hebben gebracht. Uw waardering wordt zeer gewaardeerd en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Top service!

Top service van dit bedrijf.
Snel antwoord en eerlijk antwoord.
Erg fijne samenwerking met dit bedrijf.
Geurhanger ontvangen en meteen opgehangen. De auto ruikt nu weer heerlijk fris.
De geur vind ik zelf te vergelijken met Acqua di Gio(Armani).
Een echte aanrader!
Geur: Black Code

2023幎2月14日

Top !

Eindelijk een car parfum die waarmaakt wat je verwacht, heerlijke geuren, aanwezig maar niet te overheersend, en de klantenservice is top en zo snel !

2023幎1月31日

De CarParfume からの回答

Dank u voor uw enthousiaste reactie! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en klantenservice. Wij zijn blij dat u geniet van onze auto parfum en we hopen dat u in de toekomst nog veel meer plezier zult beleven aan onze producten. Bedankt voor uw steun!

Hele leuke samenwerking

Hele leuke samenwerking met deze jongens. Deze geurtjes zijn echt niet normaal ze ruiken zo lekker en zien er ook nog eens super leuk uit. Dit is zeer zeker een aanrader als jij je auto lekker wilt laten ruiken💯💯

2023幎1月29日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス