Na de bestelling van een winterjas lang moeten wachten op levering. De verpakking was open gesneden eje raad het al ook in de jas. Mailtje gestuurd met foto’s maar geen enkele reactie gehad. Zijn... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
2 coltruien besteld voor mijn man. Na maanden wachten de bestelling geannuleerd omdat de winter al voorbij was. Na een mail te hebben gestuurd dat het te lang duurde een mail terug dat ik als... もっと見る
De jas die ik had besteld is mooi en van best wel redelijke kwaliteit. Echter waar je wel rekening mee moet houden, is dat de chinese maat xl Europees gezien m is. Ook retourneren kost je altijd 26 e... もっと見る
Ik had deze joggingset gekocht omdat ie in de actie was en de kwaliteit valt me eigelijk best mee, vooral de trui zit heel prettig om mn schouders.
Let op
Let op: Als je iets retour wilt sturen moet je dat zelf betalen en het kost ook nog eens veel geld omdat het naar China moet. Bij mij is de verkeerde kleur toegestuurd en het enige dat wordt aangeboden is een korting. Nooit meer
2 coltruien besteld voor mijn man.
2 coltruien besteld voor mijn man.
Na maanden wachten de bestelling geannuleerd omdat de winter al voorbij was. Na een mail te hebben gestuurd dat het te lang duurde een mail terug dat ik als de bestelling toch nog binnen zou komen ik deze mocht houden.
Uiteindelijk wel de bestelling binnen gekregen na 2 maanden maar veel te klein.
De maten kloppen van geen kant.
Geld terug gevraagd maar dan zijn ze niet thuis.
Ja ik mag de bestelling retourneren maar had de zak al weggegooid en de truien weggeven.
Nu na enkele mailtjes krijg ik 25% korting op een volgende product.
Nu niet en nooit meer bij de fashion zaak bestellen.
Mooie woorden maar het zijn oplichters
Na de bestelling van een winterjas lang…
Na de bestelling van een winterjas lang moeten wachten op levering.
De verpakking was open gesneden eje raad het al ook in de jas.
Mailtje gestuurd met foto’s maar geen enkele reactie gehad.
Zijn gewoon een stelletje oplichters
Bedrijf verkoopt Aliexpress meuk
Bedrijf verkoopt Aliexpress meuk. Doe geen zaken hier!
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!! Zogenaamd een winkel in Belgie, blijkt een Facebookpagina vanuit huis te zijn. Geen labels in de truien, geen materiaallabel en geen maatlabel. TROEP IS HET WEL!! Retour sturen vanaf € 20 en up. Kunnen ze dit soort lamzakken niet oppakken???? Zij verdienen over de rug van consument met de grootste CHINA BAGGER die er te krijgen is.
Dropshippers bedrijf!!
Dropshippers bedrijf!!! 2 kleedjes besteld, vreselijke kwaliteit van China, pure benzinegeur die uit het pakje komt. Terugsturen kost je 40 euro. Meerdere keren gemaild, antwoorden natuurlijk niet meer. NIET BESTELLEN!!!
My shopping experience with…
My shopping experience with DeFashionZaak was smooth and convenient. The website was easy to navigate, and my order arrived safely packaged. I really appreciate their reliable service overall.
Ik heb een top besteld bij…
Ik heb een top besteld bij Defashionzaak en was meteen onder de indruk van de kwaliteit. Hij zit comfortabel en is stijlvol genoeg om elke dag te dragen. Een uitstekende keuze.
Vorig jaar een pak besteld
Vorig jaar een pak besteld, alles afgezocht maar zag er betrouwbaar uit. Tot ik de track en trace kreeg, vanuit china… zo was de kwaliteit ook, dus wou ik het retour sturen. Voor 30 euro kon dat, heb ik gedaan. Na een half jaar nog steeds geen geld terug, kreeg weer een paar maand later het pakketje weer thuisgestuurd, hebben ze het niet aangenomen. Of ik het nog een keer wou verzenden voor 30 euro…
Nu op zoek naar een oplossing maar reactie is erg traag. Ben zeer ontevreden. Klantenservice niet bereikbaar via telefoon, krijg gelijk voicemail dat ze het te druk hebben.
Ik heb een prettige winkelervaring…
Ik heb een prettige winkelervaring gehad bij Defashionzaak. Mijn jumpsuit werd goed verpakt en op tijd geleverd. De service voelde professioneel en betrouwbaar aan. Ik ga hier graag weer winkelen.
Heb een korte broek gekocht en een…
Heb een korte broek gekocht en een zwembroek, ik kreeg een korte broek zo lang tot over mijn knieën , en een zwem broek die net zolang was. Nog nooit zo iets slechts meegemaakt. En zeer slechte kwaliteit. Niks kopen dus hier.
Such a lovely top for summer
Such a lovely top for summer. The lace details make it look very feminine and elegant. It feels light and comfortable, perfect for warm days. Thank you, Defashionzaak!
Ik ben onder de indruk van de kwaliteit…
Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van het Elayne fleecevest. Het materiaal voelt zacht en duurzaam aan en de pasvorm is flatterend. Zeker de aankoop waard!
Ik heb een jurk bij deze winkel besteld…
Ik heb een jurk bij deze winkel besteld en was aangenaam verrast toen deze werd geleverd. De stof is zacht en comfortabel, en de pasvorm was flatterend zonder strak aan te zitten. Ik vond het ook prettig dat ik gemakkelijk door verschillende stijlen kon bladeren. Over het algemeen verliep het winkelen soepel en eenvoudig.
Ik heb een van de jassen uit de…
Ik heb een van de jassen uit de collectie gepast en was blij met hoe hij stond. Hij hield me warm, maar was toch licht van gewicht, waardoor hij perfect was voor dagelijks gebruik. De stiksels zagen er netjes uit en de algehele stijl past goed bij veel outfits.
IK moest een artikel ruilen voor een…
IK moest een artikel ruilen voor een andere maat (mijn fout, niet die van hen!), en het proces was eerlijk gezegd heel eenvoudig. Ze waren super behulpzaam en de ruil werd snel afgehandeld. Geweldige klantenservice, wat tegenwoordig zeldzaam is.
Eerlijk gezegd was ik bang dat de stof…
Eerlijk gezegd was ik bang dat de stof goedkoop zou aanvoelen, je weet hoe dat gaat met online mode, maar het materiaal is eigenlijk heel zacht en duurzaam. Het heeft al een paar wasbeurten goed doorstaan. Aangenaam verrast.
Dropshipping
Het is zoals alle reviews zeggen:goedkope troep uit China. Matige kwaliteit en vreemde pasvorm. Retour kost bijna net zoveel als de trui.
Onbereikbaar
Voor ik iets ging bestellen had ik een vraag over retourbeleid. Op een vrijdag en een maandag diverse tijden geprobeerd telefonisch contact te leggen. Kreeg gelijk een bericht i.v.m. drukte telefonisch niet bereikbaar moest per mail reageren. Drie dagen later zit ik nog te wachten op een reactie. Voelt onbetrouwbaar.Heb ook niets besteld
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。