Definitiveguitarstore

䌁業情報

1. 楜噚屋

圓該䌁業による蚘述

We Make Your Sound Good Welkom bij Definitive Guitars, opgericht in 2024 door Dylan Banus. Wat begon als een uit de hand gelopen passieproject, groeide uit tot een plek waar gitaristen terecht kunnen voor eerlijke producten en persoonlijk advies. Mijn reis begon in 2012, toen ik voor het eerst een gitaar oppakte. Twee jaar later kwam mijn eerste pedaal: de EHX LPB-1. Mijn gitaardocent zei toen al: "Dit is het begin van het einde." En hij had gelijk. Dat ene pedaal zette me op een lange zoektocht naar de perfecte sound. Ons doel is simpel: “Removing the middleman.” Wat bedoelen we daarmee? Veel gitaristen kennen het wel: GAS – Gear Acquisition Syndrome – de eindeloze zoektocht naar de vetste gear. Maar uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde, of je nu speelt op je slaapkamer, in de oefenruimte of op een groot podium: een sound die je inspireert, zonder frustratie of twijfel. Gewoon spelen, volledig opgaan in het moment. Effectpedalen zijn onmisbaar voor elke gitarist. Het begint met een goede gitaar en versterker, maar al snel volgt de zoektocht naar een pedalboard dat bij jou past. Voor sommigen is dat een compacte Pedaltrain Nano, voor anderen een uitbundige Pedaltrain Novo vol met pedalen. Maar waar begin je? De markt is tegenwoordig overspoeld met merken en variaties – honderd soorten tubescreamers, talloze fuzzes en delays. Daarom zijn wij Definitive Guitars begonnen: een zorgvuldig samengestelde online winkel met een selectie van pedalen waar wij écht in geloven. Geen eindeloze keuzestress, maar een overzichtelijk aanbod van betrouwbare en inspirerende gear. Bij ons krijg je meer dan alleen een product. We bieden een persoonlijk gezicht en service. Of je nu op zoek bent naar een nieuw pedaal, advies nodig hebt, of gewoon zin hebt in een goed gesprek over gear – je bent welkom. Definitive Guitars – We Make Your Sound Good

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち5の評䟡

Goed advies, mooie producten, nette prijzen

Ik was op zoek naar een boostpedaal en had wat vragen en twijfels. Snelle reactie gekregen met uitstekend advies en uiteindelijk de juiste keuze kunnen maken. Deskundig, snel, betrouwbaar, mooie assortiment en keurige prijzen.

2026幎1月27日

Definitiveguitarstore からの回答

Dank voor je mooie woorden Joost!

Great customer service

Great customer service, very quick with replies and shipping. Cool retail supply of different brands that you wouldn't find everywhere. Thanks Dylan!

2026幎1月30日

Dankjewel Rene!

Goede communicatie

Goede communicatie en mooie prijzen! Heel tevreden!

2025幎10月30日

Dankjewel voor je mooie woorden Bart! Graag tot een volgende keer (;

Aanrader

Heel aangenaam contact, heel leuke promo-acties, snelle en degelijke verzending!

2026幎1月1日

Definitiveguitarstore からの回答

Dankjewel voor je mooie woorden Ralf! Veel plezier van de Tone King!

5぀星のうち5の評䟡

Erg goede service en snelle bezorging!

Vrijdag besteld laat in de middag, maandag gelijk bezorgd in de middag. eerder dan andere webshops. Erg vriendelijke en goede service aan de telefoon! Wist precies waar ik het over had. Hij had een product ingekocht in bulk omdat hij wist dat deze niet vaak geproduceerd worden in Amerika en terecht want er was geen een andere winkel die deze verkocht en ik moest het bijna uit Amerika gaan bestellen en 5-7 weken wachten. Echt een held!! Dit ging om een Greer Lightspeed Overdrive gitaarpedaal. Ook nog eens de beste overdrive op de markt! Super grote complimenten!! Fijne feestdagen!

2025幎12月19日

Definitiveguitarstore からの回答

Goed om te horen dat je zo snel het pedaal wat je zocht hebt kunnen vinden! Heel veel speelplezier gewenst en fijne dagen!

Expertise

Door Dylan zijn vele kennis kan hij je goed instrueren naar wat het beste bij jou past!

2025幎10月8日

Definitiveguitarstore からの回答

Goed om te horen dat je tevreden bent! Graag tot een volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Toffe en betrouwbare candyshop voor dr gitarist

Het leuke van definitive guitars is dat de eigenaar zelf ook gitarist is. Dat levert een goede betrokkenheid én gesprekspartner op voor de klant. Duidelijke en vlotte communicatie, uitermate betrouwbaar en snelle levering tegen scherpe prijzen. Daarbij een uitstekend assortiment en er is altijd wel een kortingscode voorhanden ;-). Scheelt je toch weer in de aanschaf.
Reeds een aantal keren mijn aankopen gedaan bij definitive guitars en alleen maar lof!

2025幎8月12日

Definitiveguitarstore からの回答

Dankjewel voor de mooie woorden Johann!

5぀星のうち5の評䟡

Blijft gewoon een SUPER webshop!

Blijft gewoon een SUPER webshop!
Vriendelijk, behulpzaam en makkelijk contact te krijgen met hun.
Ik shop voor mijn pedalboard nergens anders meer.

2025幎10月4日

Definitiveguitarstore からの回答

Dankjewel Daniël! Goed om te horen dat je tevreden bent! Tot de volgende!

Voor de spec;)al gear!

Snelle communicatie, snelle levering. En pedalen die je niet bij iedere muziekwinkel kan aanschaffen. Voor de special gear, ben je bij hen aan het juiste adres. Blij dat ze er nog zijn. ;-)

2025幎10月4日

Definitiveguitarstore からの回答

Goed om te horen dat je tevreden bent! Graag tot een volgende keer!

5぀星のうち4の評䟡

Goed advies, snelle service en

Ze hebben me goed geadviseerd en geïnformeerd over de eigenschappen van de Walrus power supply die ik heb gekocht. Ook de levering was supersnel en tip top in orde. Fijn bedrijf!

2025幎8月13日

Definitiveguitarstore からの回答

Dankjewel Vincent! Veel plezier van de nieuwe voeding!

Quality service+ Jan ray

Wasn’t sure about what drive I wanted but after some quality service I got recommended the Jan ray. Lovely pedal!

2025幎8月14日

Definitiveguitarstore からの回答

Dankjewel Sam! De Jan Ray blijft één van de beste drives!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。