Degoeikamer: bestelling mooi ingepakt, alles in orde. Annie Sloan kalkverf: verft gemakkelijk, fijn dat het geen giftige geuren heeft, borstel werkt inderdaad fijner (ik breng aan met goedkopere bors... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Livraison rapide et soignée, très bien emballée ! La peinture à la craie Annie Sloan (chalk paint) est une peinture vraiment exceptionnelle et rend votre intérieur magnifique ! Je recommande De Goei K... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Altijd snelle levering en goede…
Altijd snelle levering en goede producten!Vriendelijke bediening.
Bestellen.en onmiddelijke melding Dat…
Bestellen.en onmiddelijke melding Dat verzonden is. Toppertje
Rapidité fiabilité
Rapidité fiabilité,
Pour moi ,cette commande s est déroulée parfaitement en même pas 24h.
Merci,
A bientot
Parfait
Très bon échange, très efficace, rapidité dans le traitement et livraison également.
Producten en service zijn top
Ik bestelde enkele staaltjes. Alles keurig verpakt en tijdig toegekomen. Ik heb een mailtje voor extra info gestuurd. Ik kreeg een hele uiteenzetting terug . Dus ik ben meer dan tevreden over de producten en de service. Ik heb ondertussen de juiste kleur besteld. Deze firma is echt een aanrader.
Snelle levering, maar met gezondheid reden product nog niet kunnen gebruiken maar ziet eruit zoals verwacht.
Ideale service
Steeds een zeer snelle en goede levering! Ook zeer tevreden over de producten.
De goei kamer. Annie sloan verf en vernis
Goede producten en snel geleverd. Ik ben dus zeer tevreden 👍
Goed product en snelle levering
Correct, snel, perfect!
Ik heb meermaals een order geplaatst. Deze werden altijd snel & correct afgehandeld. De producten geven het gewenste resultaat. Uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle producten. Je vindt er werkelijk alles wat je nodig hebt om oude spulletjes terug een nieuw leven te geven.
De qualiteit van de verf is uitstekend…
De qualiteit van de verf is uitstekend en de naamgeving van de kleurtint is correct.
Prima gegaan
zeer snelle bediening
Productjes waren exact zoals op de…
Productjes waren exact zoals op de website. Zeer tevreden van de deurknoppen. Alles tijdig geleverd.
Zoals het hoort helemaal in orde
AANRADER
Zeer zorgvuldig verpakt met een leuke verrassing in de vorm van een kaartje met mooie anekdote
Juiste prijs voor de kwaliteit
Correcte en snelle uitleg bij vragen
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。