Havde bestilt 8 brunch-deals. Lille glas juice, med mest is! Ãblejuice var smaglÞs og ubestemmelig farve (og det ikke pga ufiltrering) Kolde pizzaer. Ingen marmelade. KlÊg brÞd, der ikke var b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BesÞgte Dej Magasin. Fin udsigt til operaen ved det meget lille bord. Ingen tjenere omkring bordet, til at fjerne tallerkener undervejs...det gjorde vi selv, da pizzaerne pludselig ankom. Vel lang ven... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bestÀmde oss för att ta en tur över sundet och besöka Köpenhamn över helgen. PÃ¥ vÃ¥r tur genom stadens myllrande gator stötte vi pÃ¥ DEJ i Ködbyen. Vi fick ett varmt vÀlkomnande, bra service och stÀ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Update: Jeg modtog svar fra virksomheden, hvor der ingen svinger i valsen var. Derfor Êndrer jeg mine stjerner, da alle kan lave fejl Dej.dk Dej Bella KunPasta Ja, alle ovenstÃ¥ende er... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 71ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Super lang ventetid og fik ikke ost på pizzaen.
Så fik en pizza kun med tomat og pepperoni selv om der står det er ost på den
DÃ¥rlig oplevelse her fra
NÊrmest alt maden var kold og der var mega lang ventetid
Kedelig brunch med ringe udvalg af `retterŽ. RÞrÊg var tÞrt, smuldret og uden smag. Baconen til rÞrÊg var tÞrstegt. Juice var tyndt og med kun lidt smag af appelsin, intet smag af appelsinjuice. Ikke sÊrlig indbydende retter. Det `bedsteŽ var to små stykker pizza. Den kedeligste og dårligste brunch, som jeg har vÊret til.

DEJ ããã®åç
Super sÞde tjenere, men den lettere svedlugtende, mÞrkhårede svensktalende herre, som vi fandt ud af var bestyreren, var da utålelig. Han blandede sig i vores to tjeneres betjening, vendte Þjne af os og ville have betaling for en fejlskÊnket Þl. Han ville hellere hÊlde den ud, end at lade den stå, trods aftalen med vores tjenere. Avs en KLOVN!
Det var prÊcis det samme sidste gang vi besÞgte DEJ i Bella, hvor samme person var irriteret over at vi ikke gav mere end 50 kroner i drikkepenge (der vidste vi ikke at det var bestyreren). Ãhh...!!!
Denne gang så vi endda i kÞkkenet, at når pizzaerne brÊndte på, så brugte man lige en ostehÞvl, for at lave dem "pÊne" igen, og endeligt turde vi jo dårligt nok spÞrge om fx manglende banan på dessert-chokolade-pizzaen, da vi havde på fornemmelsen at bestyreren ville skabe sig på ny.
Få ham skiftet ud, ellers ender folk med at forsvinde fra jer, og nÊppe fÞrste gang i hÞrer det fra kunderne omkring hans opfÞrsel, og beklager at vi kommenterer på hans svedlugt, men det er altså ikke lÊkkert på et spisested oveni i en i forvejen kritisabel opfÞrsel fra hans side.

DEJ ããã®åç
To af de 4 pizzaer var kolde. En rÞg ud i kÞkkenet igen vi fik en ny, men nu underbagt. Dårlig servering. Misvisende menukort. Kommer aldrig igen, ejheller de 3 andre, der var med den aften.

DEJ ããã®åç
vi spiste vrunch i dej v bella center. det var en skuffelse. der var kun få simple ting, ting som man kan kÞbe i netto og tage med hjem og spise. pizza smagte af ingenting. de 2 slags ost var kedelige. et par pålÊgskÞd var almindelige supermarkeds kvalitet, et par almindelige salader. brÞdet var blÞd og intetsigende. bacon var blÞd og for det meste fedtstrimler.

DEJ ããã®åç
Fantastisk service og i fÞlge min 9-Ã¥rige sÞn: âVerdens bedste pizza vi har spist.â En dampende friskbagt pizza blev serveret pÃ¥ mindre end 5 minutter. Det var i magasin med flot udsigt pÃ¥ det kongelige teater. Tak for en god oplevelse.

DEJ ããã®åç
BesÞgte DEJ på Fisketorvet i dag, og det var en ret flad oplevelse. Da min mand ville bestille en panini, fik han at vide, at de ikke lavede dem lige nu, og at han 'kun kunne vÊlge pizza eller pasta'. Da han sagde, at det ikke var det, han ville have, svarede medarbejderen irriteret: 'Fint, jeg skal nok lave en panini'. Vi fik maden, men man fÞler sig virkelig ikke velkommen som kunde, når man skal 'diskutere' sig til at få lov at kÞbe det, der står på menukortet.
Jeg havde tilbage i oktober bestilt 2 pizzaer hos DEJ via Wolt.
Leveringen via Wolt var katastrofal da pizzaerne blev leveret kolde. Leveringstiden var meget lang.
Jeg klagede til Wolt med cc til DEJ. Wolt refunderer 20% af den samlede pris, hvilket ikke har vÊret tilstrÊkkeligt, da pizzaerne var kolde og derved uspiselige.
DEJ tager trods alt klagen alvorligt, og forsÞger at undersÞge hvad der er sket. 1 måned efter kommer DEJ retur, og oplyser at leveringen tog 35 min., og der kun var en samlet forsinkelse på 6 min. Fra oprindelig tidspunkt for bestilling til levering går der over 2 timer.
Jeg kan ikke anbefale at kÞbe hos DEJ, da de bruger en samarbejdspartner som Wolt og i Þvrigt ikke tager klagen alvorligt, og kommer retur med nogle datapunkter som ikke stemmer overens med hvad der faktisk skete.
Måske nok den dårligste buffet overhovedet. - jeg har aldrig prÞvet noget der kommer i nÊrheden af at vÊre så dårligt.
Selv om vi heldigvis havde fÃ¥et det til halv pris via en deal, levede det slet ikke op til vores forventninger. Vi sidder under hele vores besÞg og venter pÃ¥ der blev fyldt mad op, eftersom alt var tomt. Hele tiden. Og hver gang der sÃ¥ kom pizza to smÃ¥ pizzaâer, sprang folk op og tÞmte det hele pÃ¥ 1 min. Det blev en kamp i mellem gÊsterne at fÃ¥ mad!
Det hele endte men at blive en stor joke mellem alle os der sad og spiste. Det er en kÊmpe ommer. Vi ente med bare at gå uden at blive mÊtte. Fordi det var jo simpelthen for pinligt at skulle kÊmpe om at få mad.
Det skal dog siges at de heldige der nået at få en lille slice, der så den god ud.

DEJ ããã®åç
Der er ikke meget service dér
Jeg havde kÞbt gavebevis på 2 x brunch, men var ikke opmÊrksom på, at DEJ åbenbart kun laver disse gÊldende i 2,5 mdr :-(
Jeg skrev pÊnt og spurgte, om de ville vÊre sÞd at forlÊnge dem, så jeg kunne bruge dem nu, men nej - det er åbenbart en strategi for at tjene ekstra penge at lave gavebeviser på en så underlig gyldighed som 2,5 mdr., som ingen forventer.
SÊtter aldrig mine ben på deres restaurant, når de giver så dårlig service.
UPDATE 20/10
Jeg kan se, at DEJ ikke vil tage imod min kritik, og det havde jeg forventet, da jeg lÊste andres oplevelser af DEJ.
AllerfÞrst vil jeg lige skynde mig at sige, at jeg ikke har truet med en dårlig anmeldelse på Trustpilot, da jeg skriver og spÞrger, om de har mulighed for at forlÊnge mit gavebevis......det ville vÊre en meget dårlig strategi, men jeg nÊvner i min sidste mail til dem, at jeg naturligvis vil evaluere dem på Trustpilot for at advare andre om deres (efter min mening) dårlige service.
For en god ordens skyld vil jeg lige slutteligt sige, at jeg ikke har modtaget én eneste påmindelse om, at mit gavebevis var ved at udlÞbe, som DEJ så fint skriver, at de har sendt ud...... i så fald var jeg jo blevet opmÊrksom på den ret korte gyldighed.
Så jeg vil Þnske, at de rent faktisk sender disse remindere ud fremover, når nu de bryster sig af at gÞre det ......... for at vaske hÊnder og tale usandt i en besvarelse, som de gÞr her, bÞr give dem mindre end den ene stjerne, som jeg har tildelt dem.

DEJ ããã®åç
Jeg skriver fordi jeg idag i Valby henter en pizza hos dej men kvalitet og det hele er ik det samme som de udviser de ansatte virker ligeglad og som om de ik har passion for maden da jeg fik den var den kold og kedelig og ik meget af sÊtte tÊnderne i

DEJ ããã®åç
Vi besÞgte DEJ på Michael Strunges Vej 16. Deres pizzaer var fine, pastaen var underkogt.
Men en af deres mandlige ansatte var utrolig uforskammet. Han ignorerede kunderne og var totalt uinteresseret i alt hvad der foregik omkring ham. Han lyttede ikke når folk afgav bestilling og kiggede den anden vej når gÊster henvendte sig til ham.

DEJ ããã®åç
Dej Bella center. Ok pizzaer men utilregnelige omkring take away bestillinger så ikke rigtig brugbart til middag medmindre man har tid til at vente 10-45 min ekstra.
Kan overleve at de er 5-10 min forsinkede men nu har jeg flere gange oplevet at take away mad ikke er klar som bekrÊftet på bestilling og ofte er beskeden ved ankomst at de ikke engang ved hvor forsinkede de er. Fik uddybet problemstillingen i dag: deres system accepterer bestillinger uanset hvor travlt de har så man kan ikke regne med det. Bliver nok et andet valg herfra.

DEJ ããã®åç
Jeg er lige blevet student. Det skulle have vÊret en glÊdens dag.
Men jeres hjemmeside gav mig ikke mulighed for at vÊlge afhentningssted, og som en, der normalt aldrig giver 140 kroner for en pizza, anede jeg ikke, at der fandtes to Dej.
Så jeg endte i en bus, alene på vej mod KÞdbyen for at hente pizzaer, mens mine studenterkammerater sad derhjemme og ventede.
Tak for en unÞdvendigt besvÊrlig og skuffende oplevelse, Dej.

Update:
Dej.dk
Dej Bella
KunPasta
Ja, alle ovenstående er samme virksomhed, men kun dej.dk kan findes på trustpilot.
Jeg bestilte mad fra KunPasta, som rÞg direkte i skraldespanden.
På trods af billeder, der dokumenterede hvor uappetitligt maden var, så afviste KunPasta kvaliteten.
220 kr ud ad vinduet.
Jeg anbefaler på det kraftigste, at man holder sig fra denne virksomhed.

DEJ ããã®åç
Amazing panini, view and very attentive service

DEJ ããã®åç
DEJ der ligger inde ved Bella Sky var over alle forventinger. Mig og min kÊreste havde date night derinde hvor vi bliver mÞdt af fantastiske ansat og endda får tilbudt en oplader da vi nÊvner vi ikke har strÞm. Som gÊst fÞlte jeg restauranten ville have jeg skulle have den bedste oplevelse og det fik jeg isÊr med deres pizza som smagte fantastisk. PrÞv den!

DEJ ããã®åç
Brunch hos DEJ i kÞdbyen, virkelig lÊkker, friske rÃ¥vare, der blev hele tiden fyldt op ðflinke og smilende personale, en skÞn oplevelse ðð

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã