Tycker inte man ska behöva vÀnta över 1 dygn nÀr man stÀller en frÃ¥ga pÃ¥ mail. NÀstan 2 veckor sen man bestÀllde delarna inte besked om leverans Ànnu. Tycker man kunde skrivit ut pÃ¥ hemsidan att man i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Snabb leverans, varan var precis som reklamen, och monteringen var superenkel! LÀste instruktionerna pÃ¥ förpackningen, tÀnkte sÃ¥ enkelt kan det vÀl inte vara? Ãppnade förpackningen och lÀste in... ãã£ãšèŠã
BestÀllde plexit regg hÃ¥llare som funkar suverÀnt, hÃ¥ller reggskylten vÀldigt bra samt att det ger en sÃ¥ cleanare look pÃ¥ bilen. BestÀllde Àven nyckelringen, vart en bra kvalite pÃ¥ bÃ¥de texten samt ma... ãã£ãšèŠã
Fick fel fÀrg pÃ¥ min produkt hemskickat! Skrev ett meddelande till dem pÃ¥ ig att jag var tvungen att anvÀnda produkten ÀndÃ¥ dÃ¥ jag ej hade tid för retur och vÀnta pÃ¥ ny leverans. Meddelandet lÀstes me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bilstyling till förmånliga priser.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tycker inte man ska behöva vÀnta över 1âŠ
Tycker inte man ska behöva vÀnta över 1 dygn nÀr man stÀller en fråga på mail. NÀstan 2 veckor sen man bestÀllde delarna inte besked om leverans Ànnu. Tycker man kunde skrivit ut på hemsidan att man inte hade delarna hemma och det förvÀntas ta x antal veckor innan man få delarna
Sen leverans
BestÀllde förra veckan (måndag) fick produkten 8 dagar senare på brevlådan.
Produkten i sig var det enda positiva.
Tack för hjÀlpen med installation
Tack för hjÀlpen med installation! Super nöjd!
BestÀllde ett par plexiklick förraâŠ
BestÀllde ett par plexiklick förra veckan. På hemsidan står det att bestÀllningar inom Sverige skickas inom 1-3 arbetsdagar, nu har det gått 6 arbetsdagar och mitt paket Àr fortfarande inte skickat. Jag har mailat dom om det men jag får inget svar.
VÀldigt nöjd
BestÀllde 6 lampor, fick 4. Mailade, fick svar direkt och blev kompenserad. Kan faktiskt inte bli bÀttre kundbemötande Àn så hÀr. Snabb respons, snabb frakt och nöjd med lamporna.
Fick produkter som inte passade ochâŠ
Fick produkter som inte passade och skrev ett mail. Fick dock inget svar? Konstigt

Dekalgruvan ããã®åç
Varje gÃ¥ng jag bestÀllt frÃ¥n de har detâŠ
Varje gång jag bestÀllt från de har det alltid varit bra!! Andra gången fick jag Àven en extra gåva vilken var vÀldigt bra!! Rekommenderar detta företag vÀldigt mycket
Riktigt toppen företag
Riktigt toppen företag! Gav mig helt ny interiörbelysning + bildoft. VÀrdsklass på kundservice!!!
Otroligt dåligt kundtÀnk
Otroligt dåligt kundtÀnk.
Produkten passade inte min bil och företaget vÀgrar fri retur.

Dekalgruvan ããã®åç
Vilken service och bemötande!
Letat mer eller mindre överallt efter ett anti-spy skÀrmskydd, men till ingen nytta. Har testat någon hÀr och dÀr, men vissa var hela skal dÀr man la i telefonen, vilket gjorde att verifiera sig med fingeravtryck blev omöjligt. Andra stÀllen hsr det varit slut.
Men till min förvåning, hittade jag denna produkt, bestÀllde hem och fick Àntligen hem produkten.
Dock måste det varit något fabrikationsfel eller liknande då skyddet inte alls blev rakt, massa bubblor, trots att man följde medföljande instruktioner.
Kontakta support och de skickade mig en ny och, voila. Nu Àr den pÃ¥ telefonen, fingeravtryck fungerar, kvalitén Àr grym men framförallt deras services och kundbemötande Àr ett av de bÀttre jag varit med om! âïž
UtmÀrkt
Stort utbud av prisvÀrda produkter med mycket styling.
Proffsigt!
Jag bestÀllde skÀrmskydd till två mobiltelefoner med livstidsgaranti.
Jag har redan anvÀnt mig av garantin vid tre tillfÀllen och allt flyter på som i deras reklam!
JÀtte nöjd med bemötande till leverans!
Kunglig kundtjÀnst
Missade en del av ordern, svarade snabbt och kompenserade 3 gånger om.
Snabbt, smidigt & enkelt. Bra leveranstid och solida produkter.
JÀtte bra service och fick till o medâŠ
JÀtte bra service och fick till o med presenter för att PostNord inte leverera mitt paket. Tack till Tim på dekalgruvan för din goda service
JÀtte bra service
Sjukt bra service och snabba på att svara.
Dekalgruvan = Guldgruva
Otrolig bra service! Har bestÀllt flera gånger och inte haft några problem alls.
Smidigt köp OCH makalös support
Otroligt smidigt köp OCH makalös support. Köpt skÀrmskydd till hela familjen. Ett sprack av någon okÀnd anledning efter ngn vecka. Kort mail, en bild och 15 senare (på kvÀllen) var allt klart. Nytt skydd på gång till reducerat pris.
TÀnk på oss astmatiker
TÀnk på oss astmatiker, SKICKA INTE MED Nà GRA DOFTGRANAR! Första och sista gången jag handlade från er!

Smidigaste affÀren nånsin
Smidigaste affÀren nånsin, snabb leverans grymt förpackade grejer inga konstigheter alls
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ