レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Tycker inte man ska behöva vÀnta över 1 dygn nÀr man stÀller en frÃ¥ga pÃ¥ mail. NÀstan 2 veckor sen man bestÀllde delarna inte besked om leverans Ànnu. Tycker man kunde skrivit ut pÃ¥ hemsidan att man i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, varan var precis som reklamen, och monteringen var superenkel! LÀste instruktionerna pÃ¥ förpackningen, tÀnkte sÃ¥ enkelt kan det vÀl inte vara? Öppnade förpackningen och lÀste in... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde plexit regg hÃ¥llare som funkar suverÀnt, hÃ¥ller reggskylten vÀldigt bra samt att det ger en sÃ¥ cleanare look pÃ¥ bilen. BestÀllde Àven nyckelringen, vart en bra kvalite pÃ¥ bÃ¥de texten samt ma... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Fick fel fÀrg pÃ¥ min produkt hemskickat! Skrev ett meddelande till dem pÃ¥ ig att jag var tvungen att anvÀnda produkten ÀndÃ¥ dÃ¥ jag ej hade tid för retur och vÀnta pÃ¥ ny leverans. Meddelandet lÀstes me... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車郚品店
  2. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Bilstyling till förmånliga priser.

3.5

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

Tycker inte man ska behöva vÀnta över 1

Tycker inte man ska behöva vÀnta över 1 dygn nÀr man stÀller en fråga på mail. NÀstan 2 veckor sen man bestÀllde delarna inte besked om leverans Ànnu. Tycker man kunde skrivit ut på hemsidan att man inte hade delarna hemma och det förvÀntas ta x antal veckor innan man få delarna

2025幎10月2日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde ett par plexiklick förra

BestÀllde ett par plexiklick förra veckan. På hemsidan står det att bestÀllningar inom Sverige skickas inom 1-3 arbetsdagar, nu har det gått 6 arbetsdagar och mitt paket Àr fortfarande inte skickat. Jag har mailat dom om det men jag får inget svar.

2025幎3月11日
5぀星のうち1の評䟡

Fick produkter som inte passade och

Fick produkter som inte passade och skrev ett mail. Fick dock inget svar? Konstigt

2025幎1月7日

Dekalgruvan からの回答

Hej och tack för din recension!
Vi har inga obesvarade mejl, kanske dök inte mejlet fram till oss eller vårt svar inte till dig?

VÀnligen testa skicka ett nytt mejl så ordnar vi givetvis detta. Support@dekalgruvan.se

Allt gott
Tim från Dekalgruvan

Otroligt dåligt kundtÀnk

Otroligt dåligt kundtÀnk.
Produkten passade inte min bil och företaget vÀgrar fri retur.

2024幎7月28日

Dekalgruvan からの回答

Hej Ludde och tack för din recension.
Såvida det inte Àr fel på produkten, så Àr det inte fri retur. Att den inte passar bilen anses inte som garantiÀrende eller fabriksfel och dÀrmed inte fri retur heller.

LÀs våra allmÀnna villkor hÀr:

Mvh
Tim

5぀星のうち5の評䟡

Vilken service och bemötande!

Letat mer eller mindre överallt efter ett anti-spy skÀrmskydd, men till ingen nytta. Har testat någon hÀr och dÀr, men vissa var hela skal dÀr man la i telefonen, vilket gjorde att verifiera sig med fingeravtryck blev omöjligt. Andra stÀllen hsr det varit slut.

Men till min förvåning, hittade jag denna produkt, bestÀllde hem och fick Àntligen hem produkten.

Dock måste det varit något fabrikationsfel eller liknande då skyddet inte alls blev rakt, massa bubblor, trots att man följde medföljande instruktioner.

Kontakta support och de skickade mig en ny och, voila. Nu Àr den pÃ¥ telefonen, fingeravtryck fungerar, kvalitén Àr grym men framförallt deras services och kundbemötande Àr ett av de bÀttre jag varit med om! ✌

2024幎7月13日

Proffsigt!

Jag bestÀllde skÀrmskydd till två mobiltelefoner med livstidsgaranti.
Jag har redan anvÀnt mig av garantin vid tre tillfÀllen och allt flyter på som i deras reklam!

JÀtte nöjd med bemötande till leverans!

2024幎2月1日

TÀnk på oss astmatiker

TÀnk pÃ¥ oss astmatiker, SKICKA INTE MED NÅGRA DOFTGRANAR! Första och sista gÃ¥ngen jag handlade frÃ¥n er!

2023幎10月9日

Dekalgruvan からの回答

Hej Mikael och tack för din feedback.

Du har helt korrekt i att vi bör vara mer försiktiga med att skicka doftgranar, i och med att det kan finnas astmatiker.

Vi ber om ursÀkt för att du varit med om detta, och tack vare din feedback kommer vi nu att göra Àndringar så kund får chans att tacka nej till doftgran. Vi vill givetvis inte att detta ska upprepas.

Med vÀnliga hÀlsningar
Tim från DekalGruvan