Had aardig wat lood besteld, zat eindelijk eens in een goede stevige verpakking die goed was dichtgeplakt. Alles zat erin helemaal top!!! (Heb z'n lading lood wel eens anders ontvangen)
レビュアーのコメントを見てみましょう
De karpervisser staat echt voor je klaar, met mijn zoektocht naar een betaalbare voerboot hebben ze echt perfect geholpen en meegedacht. Heel blij met de aankoop.
De levering van mijn nieuwe Deeper spark voerboot liet lang op zich wachten. De Karpervisser is hier altijd netjes, correct en transparant mee omgegaan, de Karpervisser kreeg namelijk zelf de voerboot... もっと見る
Super goed geholpen,snel verstuurd. Had nog wat vragen,want lukte niet om af te rekenen online...goed geholpen via whatsapp... Met een aardige en top medewerker 👍vandaag gelijk getest,en zeer tev... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Welkom bij De Karpervisser – dé karperspeciaalzaak webshop voor gepassioneerde karpervissers! Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde visdag, van hoogwaardige aas- en voerproducten tot de nieuwste technische snufjes en comfortabele visuitrusting.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Een geweldig bedrijf dat hele goede…
Een geweldig bedrijf dat hele goede voerboten en extra leveren, daarnaast hebben ze een geweldig klantcontact en lossen alles op in extreem korte tijd
Ik geef eerstekeuze 5 sterren omdat ze…
Ik geef eerstekeuze 5 sterren omdat ze me goed geholpen hebben en een goed advies geven en ze zijn heel betrouwbaar
Supersnelle levering en erg klantvriendelijk
Supersnelle levering ondanks dat het niet helemaal een standaardbestelling was. Naderhand had ik nog een vraag en werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Mijn bestelling werd na enkele dagen…
Mijn bestelling werd na enkele dagen al geleverd en onbeschadigd.
Super goed geholpen,snel verstuurd.
Super goed geholpen,snel verstuurd.
Met een aardige en top medewerker 👍vandaag gelijk getest,en zeer tevreden,tuurlijk tis geen navigator.of ander duur merk.maar doet wat ie moet doen,koop er liever hier om de 2 jaar 1 van.hopelijk veel plezier en mooie vangsten ermee dankzij jullie 👍 super service, kunnen veel bedrijven nog wat van leren.
Groetjes vanaf de boot met een voerboot😉😃👍
Harstikke bedankt
Super service heel vriendelijk
Super service heel vriendelijk.
We hebben de boot dit weekend de eerste keer uitgetest.
Is een heel leuk ding alleen wat zoeken hoe de GPS werkt maar voor de rest alles dik in orde
Meer dan enkel verkopen!
Direct en rechtstreeks contact met het bedrijf ivm wat extra vragen. Dit bedrijf gaat verder dan alleen maar verkopen...
Een schappelijke prijs voor een goede voerboot met service.
Deze voerboot voldoet aan mijn wensen. Ik heb de voerboot vandaag 7 december uitgetest en na het aandachtig lezen van de Nederlandse uitleg en een paar keer naar YouTube gekeken te hebben, was de bediening eenvoudig. Ook de aflevering verliep keurig na twee dagen, ondanks deze drukke tijd, maar helaas zonder de 4 AA batterijen. Nadat ik eerstekeus hierover gemaild had, werden ze spoedig nadien nagezonden.
Aanrader
Netjes en snel verstuurd.
Klantenservice goed bereikbaar en ze helpen je uitstekend.
Vandaag besteld en morgen in huis en ze denken met je mee!
Vandaag besteld en morgen in huis ! Klopt helemaal , ze doen wat ze beloven.
Ik belde naar eerste keuze om te vragen of ze ook een Nederlandse beschrijving hadden omdat ik geen Engels kan lezen en meteen werd die per mail gestuurd ,top.
Uitstekend contact.
Ik had zeer veel vragen over de voerboot telkens zeer netjes tewoord gestaan met super uit leeg over alles wat ik ook vroeg. ik ga deze mensen zeker aanraden bij vrienden die een voerboot zoeken. En topverkoper bedankt. Gr cornelis
Super boot
Boot zondag besteld dinsdag was hij al binnen boot woensdag uitgeprobeerd en moet zeggen super gps is super nauwkeurig en boot is snel en wendbaar.Ben super tevreden TOP bedrijf
Goeie voerboot
Goeie voerboot, werkt goed naar behoren. Fijn om de gps te gebruiken is bijna altijd accuraat en zo lig je altijd mooi bij je voerplek. Goeie afstand om mee te varen en geen signaal verlies. Goeie aankoop blij mee!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。