Mijn vriendin had begin april een dekbed online aangekocht. Na 3-4 weken nog steeds geen verzending of dergelijke gekregen, in tussentijd een mailtje gestuurd & ook geen antwoord op gekregen.. Voelen... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Het proces van bezorging werd ook duidelijk aangegeven en kwam overeen met de werkelijkheid. De dekbedden zijn door twee kleine mannetjes met luid gejuich ontvan... もっと見る
Mijn pakket was blijkbaar kwijt geraakt. Na 1.5 week nog niks ontvangen en was het heel vervelend dat er geen telefonisch contact mogelijk was. Er werd aangegeven dat mijn mail in de ongewenste mail w... もっと見る
Snelle levering. Het dekbedovertrek dat ik voor mijn dochter bestelde kon helaas niet in het magazijn worden gevonden. We mochten toen een ander (duurder) dekbedovertrek uitzoeken voor dezelfde prijs,... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Met het brede en ruimte assortiment beddengoed van dekbedovertrekkenkopen.nl, zoals onder andere dekbedden en dekbedovertrekken, lig je altijd goed en comfortabel. Je vindt hier bij ons goedkope dekbedovertrekken voor zowel twee- als eenpersoonsbedden. Of je nu van wit beddengoed houdt, of van beddengoed met een kleurtje, wij hebben het voor je. Altijd voor de scherpste prijzen. dekbedovertrekkenkopen.nl, daar slaap je beter van en nog voordelig ook. of het nou gaat om een 1-persoons dekbedovertrek of 2-persoons dekbedovertrek dekbedovertrek bij ons vindt u het allemaal! dekbedovertrekkenkopen is de online Dekbedovertrekken winkel voor het kopen van beddengoed ! Hier vind je een ruime selectie van hoogwaardige Dekbedovertrekken en bijbehorende producten om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar luxe dekbedovertrekken, zachte kussenslopen, warme dekens of comfortabele lakens, wij hebben het allemaal. Ons beddengoed is gemaakt van de beste materialen, zoals katoen, percale, satijn, polyester, flanel en nog veel meer, zodat je zeker weet dat je de beste kwaliteit krijgt. We hebben ook verschillende stijlen en kleuren beschikbaar, zodat je het perfecte beddengoed kunt vinden dat past bij jouw smaak en interieur. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look met effen kleuren of juist een opvallend patroon wilt, wij hebben het allemaal. Onze beddengoed collectie is ook verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je het perfecte beddengoed kunt vinden voor jouw bed. Bij ons kun je rekenen op uitstekende klantenservice en levering naar aangegeven afspraak. We begrijpen dat je graag snel wilt genieten van jouw nieuwe beddengoed, daarom zorgen we ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis wordt bezorgd. Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardig beddengoed dat comfortabel is en er ook nog eens fantastisch uitziet, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog een kijkje in onze winkel en ontdek hoe ons beddengoed jouw slaapervaring kan verbeteren!
連絡先
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Nooit iets ontvangen
Ik heb twee weken geleden een bestelling gedaan van twee dekbedovertrekken voor mijn dochtertje. Hiervan wel een factuur gehad en hierin staat dat de bestelling verwerkt wordt. Inmiddels nog niks ontvangen. Vorige week heb ik een mail gestuurd, met de vraag hoe mijn bestelling ervoor staat, maar ik heb nooit antwoord gehad. Erg teleurstellend dus, op de site staat dat je het de volgende dag al kan ontvangen.

Dekbedovertrekkenkopen からの回答
Er werd een ander dekbed geleverd. Na een bericht is dat prima en snel opgelost, goede service.
Wordt niet geleverd. Bestel hier niet
Bestel hier niet. Ons dekbed zou de volgende dag geleverd worden. Nooit gebeurd. Het telefoonnummer is niet bereikbaar. De mail ook niet.
Inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Teleurgesteld kindje bij mij thuis omdat je dekbed dat het graag wilde hebben niet bezorgd is (nu 3 werken geleden).
In reactie op onderstaande reactie van Dekbedovertrekkenkopen.nl: ik heb u hier al over gemaild, maar hoor niets. Ook niet als ik u (bijna dagelijks) bel. Mijn bestelnummer is 68206.
Ik heb dezelfde dag van bestelling van u een bevestiging gekregen van mijn bestelling, dus mijn mailadres (zoals mijn naam hier) en naam (De Haan) moet bij u bekend zijn anders kunt u mij geen bevestiging sturen.
Tevens heb ik uw voicemail ingesproken én u een sms-bericht gestuurd waar u niet op reageert. Ik vind dit zeer vervelend en dit riekt naar oplichting.

Dekbedovertrekkenkopen からの回答
Snelle service en een goede prijs /…
Snelle service en een goede prijs / kwaliteit verhouding
Retour zending gedaan na een week…
Retour zending gedaan na een week totaal geen reactie en of bedrag retour ontvangen

Dekbedovertrekkenkopen からの回答
Nou vind de service heel slecht
Nou vind de service heel slecht. Wil wat retouren en daar moet ik weer verzendkosten over betalen.

Oplichters
5 dekbedovertrekken bestelt. 4 ontvangen. Dat ging wel heel snel. Gemaild over de 5de omdat het telefoonnummer niet werkte. Kreeg maandag een reactie dat het van een externe leveransier kwam en ze verwachte dat het die dag of dag daarna bezorgt zal worden. Nu een week verder en nog niets. Ook geen reactie meer op de mail.
Eerste keer besteld. Maar ook nooit meer. Stelletje oplichters!
Update 26 februarie
Laten we vooropstellen dat ik toen ik dat bericht schreef al een week wachte. Zonder enige contact. Als ik naar mijn account ga bij jullie staat het op afgerond. Dat ik me pakket opende en er maar 4 van de 5 zag zonder enig bericht waar de 5de is. En telefonisch jullie niet berreikbaar zijn en via de mail het contact enorm slecht verloop. Dat ik er dan wel eens mee aan ben en opgelicht voel tbm de 5de. Nu weer. Vrijdag een berichtje weekend verder niets meer en NOG STEEDS GEEN NIEUWS OVER DAT DEKBED. De reden op bij jullie te bestellen was omdat jullie ze alle 5 had en zo via een webshop kon. Maar de cavia dekbed heb ik bij meerdere webshops voor de zelfde prijs gezien.
Daarom dat ik ook vraag om het geld van de 5de dekbed terug te krijgen.
- 4 leveren 5de hoor je niets van moet ik zelf achterna.
- 5de zal via andere leveransier. Maar daar krijg ik geen bericht van
-5de werdt vorige week maandag of dinsdag bij mijn verwacht. Week verder niets
- comminicatie is enorm slecht.
Het geld mag terug geboekt worden.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。