lDe koffie smaakt heerlijk, de bezorging via de brievenbus is super handig en het idee dat alles 100% biologisch afbreekbaar is maakt het helemaal af. Absoluut 5 sterren waard!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fantastische koffiecups die heerlijk smaken! Tussentijds ons abonnement aangepast zonder problemen. Keurig optijd komen de cupjes op een vaste datum binnen. Zou in de toekomst nog meer verschil... ãã£ãšèŠã
Echt goeie koffie in verschillende sterktes en smaken. De lege cupjes kunnen in de groene bak en worden gerecycled waardoor het ook nog duurzaam is. Het abonnement waarbij je elke maand 6 doosjes van... ãã£ãšèŠã
Prima koffie. Bio én de cups kunnen bij het gft afval. Een belangrijk pluspunt ! De maatschappelijke betrokkenheid van de koffiejongens geeft een goed gevoel. Altijd voorraad in huis met het co... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.
Brediusweg 25, 1401AB, Bussum , ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Prima koffie, in je brievenbus, in afbreekbare cups! What's not to love?

De Koffiejongens ããã®åç
De koffie is echt lekker geworden! Ik had al een tijdje geen koffie besteld. Blijf nu zeker bestellen. Smaak is heel goed en ik ben gelukkig af van de aluminium capsules.

De Koffiejongens ããã®åç
Zeer tevreden over de Koffiejongens. Oké, de smaak van de koffie is even wennen maar de cupjes zijn afbreekbaar en de missie staat als een huis. En 5 sterren voor de bereikbaarheid en vooral de klantvriendelijkheid van de Koffiejongens. Die is werkelijk fantastisch.
Groet Yvonne

De Koffiejongens ããã®åç
Ik heb de medium en dark roast koffiebonen besteld (er zijn geen andere opties). Helaas viel de medium erg tegen. Qua smaak en qua sterkte. De dark roast staat nu nog dicht in de kast. Toen het bedrijf mij mailde waarom ik het abonnement opzei, heb ik dit toegelicht, ik kreeg alleen iets terug van âokéâ. Geen service of aanbod om een andere soort te proberen, of om de andere zak terug te sturen.

De Koffiejongens ããã®åç
Koffiejongens hebben ervoor gezorgd dat ik geen aluminium kuipjes meer wil. Waarom zou je? Ik drink 's avonds lekker een bakkie decaf. Ik kreeg er deze keer ook nog gratis een enorme bak Tiny Tony's bij, maar daar reken ik niet elke keer op ;-)

De Koffiejongens ããã®åç
Koffiejongens had een aantrekkelijke kennismakingsactie in NRC. Ik heb om die reden twee pakken van 250gr besteld. Om te proberen. Mijn bestelling voldeed kennelijk niet aan de voorwaarden van de actie, hoewel die voorwaarden voor mij als NRC-lezer en iphone gebruiker niet zichtbaar en niet duidelijk waren. Een eerste klacht daarover leverde niet heel veel op. Dat heb ik laten weten en nogmaals uitgelegd wat er onduidelijk was aan de actie en waarom de eerste reactie per mail voor mij geen goede oplossing was. Ik ben daarna direct gebeld door de Koffiejongens en na een goed en begripvol gesprek bood men alsnog een prima oplossing. Een men zou de voorwaarden beter zichtbaar maken. De klantenservice verdient daarvoor alsnog een compliment.

De Koffiejongens ããã®åç
Ik heb altijd een mix box van jullie en ben daar super blij mee!! De koffie smaakt goed en ik vind de afwisseling erg lekker. Ook de prijs is goed ten opzichte van die cups van N dus ik raad het zeker aan!!

De Koffiejongens ããã®åç
Heb de drie sterkste varianten cups.geprobeerd, vond alleen de extra strong forte redelijk .
Maar smaken zijn persoonlijk
[update nav reactie]
Bedankt voor jullie reactie en tips.
Aparaat was een week voor ik jullie koffie kreeg al ontkalkt .
De hoeveelheid water check ik om e 2/3 maanden en heb ik.nog niet hoeven.aan te passen sinds ik dit alparaat een jaar geleden aanschafte.
Kennissen zij wel dol op jullie koffie gelukkig (maar die hebben natuurlijk niet mijn verfijnde smaak ð)

De Koffiejongens ããã®åç
Gewoon helemaal prima, de koffie, het verhaal, de centen, de service.

De Koffiejongens ããã®åç
Heerlijke koffie, topservice en het beste duurzame alternatief!

De Koffiejongens ããã®åç
Jullie koffie is niet allen ' by far'( lungo extra forte) de lekkerste maar alles klopt , met respect voor de koffieboeren en het milieu. En dan heb ik het nog niet eens over de super service!!

De Koffiejongens ããã®åç
Deze heerlijke koffie had ik op een terrasje gehad. Bleek dat er ook cups van waren. Meteen abonnement genomen. Past makkelijk in je brievenbus. En mocht je even willen pauzeren of aanpassen dan kan dat heel makkelijk.

De Koffiejongens ããã®åç
Lekkere koffiebonen! Snel geleverd via de brievenpost. Geeft heerlijke espresso. Abonnement is ook wel handig. Wel even opletten dat je op tijd nieuwe bestelt want je wilt er niet vrijdagmiddag achter komen dat je niet genoeg bonen hebt voor het weekend.
Sinds een paar weken de koffie
van de koffiejongens. Lekker makkelijk vua de brievenbus.
Wat een heerlijke koffie.
Geniet van elk bakkie koffie ð
Biologische eerlijke! koffie.

De Koffiejongens ããã®åç
sinds kort hebben wij een koffie abonnement en dat bevalt prima,verder is de koffie heerlijk

De Koffiejongens ããã®åç
Superlekkere koffie, biologisch, van een mooi bedrijf. Wordt lekker door de brievenbus geleverd, dus de koffie is bijna nooit op ! En als je in paniek bent omdat het toch bijna op is kan je een noodbestelling doen. Ik vind het ideaal

De Koffiejongens ããã®åç
Heerlijke en eerlijke koffie, gewoon thuisbezorgd in een brievenbuspakketje.
Ik wil niet anders meer.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã