lDe koffie smaakt heerlijk, de bezorging via de brievenbus is super handig en het idee dat alles 100% biologisch afbreekbaar is maakt het helemaal af. Absoluut 5 sterren waard!
企業が回答しました
Fantastische koffiecups die heerlijk smaken! Tussentijds ons abonnement aangepast zonder problemen. Keurig optijd komen de cupjes op een vaste datum binnen. Zou in de toekomst nog meer verschil... もっと見る
Echt goeie koffie in verschillende sterktes en smaken. De lege cupjes kunnen in de groene bak en worden gerecycled waardoor het ook nog duurzaam is. Het abonnement waarbij je elke maand 6 doosjes van... もっと見る
Prima koffie. Bio én de cups kunnen bij het gft afval. Een belangrijk pluspunt ! De maatschappelijke betrokkenheid van de koffiejongens geeft een goed gevoel. Altijd voorraad in huis met het co... もっと見る
企業が回答しました
Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.
Brediusweg 25, 1401AB, Bussum , オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ben voor de bonenvariant gegaan, ook vanwege de aanbieding met een baristina. Zonder cups dus, da’s toch beter voor m’n gemoed. Ik meng de twee bonenvaianten, en dan vind ik de smaak top. Dus alle hokjes aangevinkt. Bonen in de brievenbus, aanbieding met uitstekende koffiemachine, geen cups meer, lekkere koffie en een goed gemoed. Voor wie kan tellen: vjjf sterren dus!

De Koffiejongens からの回答
De lekkerste koffie van de koffiejongzns maandelijks in de bus een cadeautje aan mezelf ❤️

De Koffiejongens からの回答
Cups zijn afbreekbaar, dat is het belangrijkste. Maar het blijkt ook nog eens heerlijke koffie te zijn!
En de doosjes zijn leuk om mee te laten knutselen!
De grotere doos pas helaas niet door mijn brievenbus..

De Koffiejongens からの回答
Mooie aanbieding van de koffiejongens: koffie en melkopschuimer. En snel geleverd .
Zeer tevreden.

Koffie = heerlijk & eerlijk, cups GFT ipv alu
Past alleen niet door elke brievenbus. Ik zou liever een iets grotere bestelling willen laten bezorgen bij een pakketpunt ipv regelmatig de buren hiermee lastig te vallen. Of een bezorgafspraak in/rondom t huis? Is zoiets te regelen?

De Koffiejongens からの回答
Lekkere koffie en mooi meegenomen dat het duurzaam + afbreekbaar is. Het abbonement is echt ideaal. En de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Heel tevreden dus!

De Koffiejongens からの回答
De darkroast is primadeluxe, alleen die geur van versgemalen koffie al….
Helaas passen de pakketten niet goed in de brievenbus.

De Koffiejongens からの回答
Fantastisch, duurzaam , lekker, afbreekbaar en het past ook nog in de brievenbus, geen overbodige verpakkingen en super vriendelijk. En ik kreeg ook nog onverwacht een koffiebus cadeau.

De Koffiejongens からの回答
Vind de koffie heerlijk en een leuk concept. Kan echter geen gebruik maken van de aanbieding( melkopschuimer) omdat ik 1x eerder een proefpakket heb besteld. Dus geen abonnement voor mij

De Koffiejongens からの回答
heerlijke koffie ook nog eens biologisch en afbreekbaar wat wil je nog meer.
en een prima service!

De Koffiejongens からの回答
Mijn zoon, die alle merken decafé vies vindt, vraagt 's avonds gewoon of hij één van mijn koffietjes mag. Dat is wel een heel goede reclame voor de Koffiejongens 🤗
En uiteraard het duurzame aspect van de cupjes en de algehele werkwijze zorgt ervoor dat ik deze koffie graag drink.

De Koffiejongens からの回答
Heerlijke koffie, goede service, vriendelijke mensen. Mooi concept!

De Koffiejongens からの回答
De koffie is lekker, komt op tijd aan, er is aandacht voor mens en milieu…wat kan een mens meer wensen.

De Koffiejongens からの回答
Sinds een paar weken drink ik deze heerlijke koffie!
Bovendien heb ik een zeer goede ervaring met de klantenservice gehad,deze reageerde snel en losten mijn probleem snel op. Chapeau!!

De Koffiejongens からの回答
Mooi concept, want biologischen nog afbreekbaar ook. Aardige, snelle service en reactie als je vragen hebt. Superlekkere koffie. De 2 lungo-varianten zijn favoriet. Heel handig zo’n abonnement: bestellen en het volgt zo in je brievenbus. Gewoon doen!

De Koffiejongens からの回答
Lekkere koffie, prima prijzen als je een abonnement neemt (voor de cups)

De Koffiejongens からの回答
Sowieso fijn concept, want afbreekbaar en biologisch. Aardige, snelle hulp en reactie als je vragen hebt. Superlekkere koffie. Ristretto is favoriet! Heel handig zo’n abonnement: gewoon uitrekenen wat je gemiddeld drinkt, wat extra voor gasten en hop…instellen en bestellen en het volgt zo in brievenbus. Aanrader!!!

De Koffiejongens からの回答
Koffie die smaakt zoals koffie hoort te smaken! Ik vond het een verademing na al die slechte cupjes koffie die ik gewend was , voor mij geen andere meer en geen aluminium daar ben ik ook heel blij mee
Sinds kort gebruik ik ook de bonen en die zijn ook precies goed ! Heel tevreden dus

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。