Delaatsteaai レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Dit had ik niet verwacht zo mooi hangertje te mogen ontvangen heb er as in gedaan voor mijn geliefde kater felix en daarom hebben ze deze sterren verdient

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 85ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Wat een mega prettig bedrijf

Wat een mega prettig bedrijf! Zeer vriendelijke service. Directe mailing bij vragen. En een geweldig mooi urntje voor mijn vogeltje. Zeer mooi gegraveerd. Ook mijn moeder was heel blij met de bestelde asflesjes met naam. Ik hoop dat het niet snel nodig is maar zal er zeker weer terug komen!. Netjes verpakt en bezorgd. Lief kaartje erbij! Onwijs bedankt.
Jammer dat ik geen foto kan bijvoegen.

2026幎9月12日

Een prachtig hartvormig asflesje

Een prachtig hartvormig asflesje besteld om wat as van onze lieve Kid in te doen. Gister besteld en vandaag al ontvangen. Alles ontzettend goed verpakt met een lief kaartje erbij. Normale realistische prijzen wat niet alle herdenking sites kunnen zeggen. Eigenaren van de laatste aai...dikke pluim voor jullie

2026幎9月10日

Dankbaar

Mijn hond gaat binnen nu en een paar weken helaas naar de hemel, we zijn aan het bekijken waar we alle herinneringen in gaan doen etc. De laatste aai heb ik via bol.com besteld, heeft snelle levering, op het pakketje staat dat ze het met liefde moeten behandelen en het kaartje erbij betekend echt veel. Al met al, een hele fijne ervaring om hier iets besteld te hebben en het voelt heel dankbaar en dat ze alles met liefde behandelen.

2026幎9月3日
5぀星のうち5の評䟡

Mooie urn en een leuk aandenken!

Ben echt enorm blij dat ik bij 'de laatste aai' mijn hondenurn heb besteld! Super snelle levering. De urn zelf zag er mooi uit en was netjes en goed ingepakt. Ook zat er een ontzettend lief en empathisch kaartje bij, wat het verlies iets verzachte. Geheel onverwachts zat er ook nog een klein mini flesje bij om de as in te kunnen doen.

2026幎8月27日
5぀星のうち5の評䟡

De flesjes die we besteld hebben zien er heel mooi uit, geheel volgens onze wens.Ook goede communicatie en support over onze vraag. Alles zorgvuldig en netjes ingepakt hebben we het pakketje ontvangen.

2026幎8月17日

Raycko , otcho

Wel ik was totaal verast door de schoonheid van de herdenkings amulletjes.het zal voor altijd de herinnering met warmte vasthouden. Ook de verrassing van het glazen mini potje met amellet voor beide hondjes was een streling naar men hart! Waar ik ontzettend blij mee ben . Alles was netjes verpakt en gedrukt en geleverd zoals er staat bij de site van DE LAATSTE AAI. Een aanrader voor wie een herinnering wil voor zen diertjes .. DANK U VAN HARTE .VAN RITA

2026幎8月14日

Een aanrader!

We zijn erg blij met de bestelde items voor onze hond Indy. Alles is snel en met zorg geleverd. Het contact met Simone was erg prettig en ze heeft er alles aan gedaan om een beetje bij te dragen aan het verwerken van het verlies van ons vriendinnetje. Echt een aanrader!

2026幎7月28日

Wij hebben een herinneringsflesje

Wij hebben een herinneringsflesje besteld met een gegraveerde hanger van onze kat. Wij kregen een persoonlijk berichtje dat de hanger die gegraveerd was niet naar zin was van Simone. Zij heeft een nieuwe gemaakt en de andere hanger ook meegestuurd. Wij zijn heel blij met het resultaat. Een prachtige tastbare herinnering, vooral voor onze kids.

Dank Simone! Prachtig dat je dit doet.❀

Tevens snel verzonden en goed verpakt.

2026幎7月27日

Pracchtige hanger

De hanger met het hondje erin gegraveerd was echt prachtig. Ik denk dat de baasjes er heel blij en geëmotioneerd van zullen worden. Een heel mooi aandenken en ook een heel lieve kaart erbij. Ik ben er heel blij mee en zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

2026幎7月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス