Demodeshop レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Regeert niet op mails over terug betaling. Ben hier nu al vanaf juli mee bezig. Heb alles terug gestuurd, maar ontvanger laat het bij de douane liggen. Daarna geen reactie meer op mijn mailen ontvang... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Had rode laarsjes besteld.Vreselijk.Leken wel gehandicapten schoenen.inhet midden was paars of lila rood met deze kleuren.Verzending duurde natuurlijk china nooit meer.Nou wachten op geld terug. Moe... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Jammer dat ik nu de beoordelingen pas lees. Inderdaad een verkapte Chinese website. 3/9 bestelling geplaatst. Komt niets, mail wordt niet beantwoord. En de verzending blijft op 3/9 staan. Geen vorderi... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

Twee broeken gekocht

Twee broeken gekocht, na 1× dragen direct gescheurd op de naad. Kreeg na mailtje het bedrag terug.
Snel opgelost.

2025年5月24日

Beste Familie Mudde,

Bedankt voor deze mooie review!

Onlangs 2 paar sandalen besteld

Onlangs 2 paar sandalen besteld. Duurde wel even vooraleer ze kwamen. Doch ze vielen erg klein uit. Verder waren ze wel mooi.
Wilde ze retour sturen daarvoor moet je dan contact opnemen met de mode shop voor een code en adres.
Doch ik kreeg toen een mail dat ik ze mocht behouden. Milieu vriendelijk natuur dat er weer geen pakket retour moest.
Ik geeft deze nu aan een goed doel waar ik vrijwilligerswerk doe.

2025年5月20日

Beste Ann,

Bedankt voor de fijne review!

Goede communicatie

In eerste instantie kreeg ik niet snel een reactie ivm retouren maar toen ik eenmaal contact had ging alles heel snel. Ik heb mijn geld netjes terug gekregen en ik mocht zelfs de kleding houden. Jurken waren ook mooi van kwaliteit.

2025年5月22日

Beste Bonny,

Bedankt voor uw feedback. Wij zijn blij dat de situatie uiteindelijk goed is opgelost!

5つ星のうち1の評価

Te laat geleverd, verkeerde zoolkleur en geen reacties meer of oplossing

Het opsturen en binnen krijgen duurde al verdacht lang ook mail contact over gehad. Snelle reactie. Toen de laars er uiteindelijk was was de zool een hele andere kleur dan op de aangeboden foto. Daar was hij zwart en wat ik gekregen had was een beige zool onder de laars. Ook nu een snelle reactie dat dit een fout is en er zo snel mogelijk een oplossing komt. Toen heb ik nog de vraag gesteld of dit voor datum x kon omdat ik ze nodig heb voor een themafeest.

Vanaf dat moment geen reacties meer en ook geen oplossing of andere laars ontvangen. Geen contact meer te krijgen ondanks herhaald mailen. Telefoon nummer bestaat niet. Ook via die weg geen contact te leggen.

2025年5月10日

Beste Lisa,

Bedankt voor uw feedback. Onze oprechte excuses voor het lange wachten, uw mail is jammer genoeg verloren gegaan waardoor dit allemaal veel langer heeft geduurd als normaal. Wij hebben per direct uw volledige bedrag teruggestort. Bedankt om ons hierop attent te maken en nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Top service

Top service! Heb een broek besteld via deze winkel en toen mijn bestelling aankwam, was de maat te klein voor mij. Ik heb een mail gestuurd naar de contactpersoon die mij ook onmiddellijk heeft geholpen en een nieuwe broek heeft opgestuurd in de juiste maat. Geweldig!

2025年5月16日

Hey Alec,

Bedankt voor deze fijne review!

Groetjes,

Keurig geregeld

Van de drie bestelde items was er eentje beschadigd en de andere twee pasten me niet. Na correspondentie per mail over vervanging of vergoeding kwamen we overeen dat ik na aftrek van kosten mijn geld terug kreeg.
De twee items mocht ik houden en die heb ik na overleg aan een goed doel geschonken. Dit ook om onnodig versturen van pakjes te voorkomen. Milieutechnisch prijzenswaardig.

2025年5月16日

Beste mevrouw Hustinx,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij ook tevreden!

bedrijf bestaat niet

bedrijf bestaat niet. telefoonnummer is niet in gebruik. ze zeggen dat het bedrijf in België zit, Braambeslei 25 in Kapellen.
BESTEL HIER DUS NIET

2025年5月12日

Beste Anouk,

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer dat u denkt dat wij geen echt bedrijf zijn en dat u ons niet kon bereiken via de telefoon. Stuur gerust een berichtje via mail: info@demodeshop.nl en dan helpen wij u graag verder met eventuele vragen.

Groetjes,

Trustpilot エクスペリエンス