䌁業情報

4. りェディング プランナヌ
  5. りェディング サヌビス
  6. りェディング専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos Den Store Dag festudlejning kan du leje dekorationer til bryllupper, fester og events, der skaber den stemning og stil, du drÞmmer om. Jeg tilbyder alt fra vielsesbuer, kunstige blomster dekorationer og lyskÊder til bordpynt og små detaljer, der gÞr helheden fuldendt. Jeg lÊgger vÊgt på, at lejeprocessen er enkel og overskuelig. Produkterne kan afhentes eller bliver sendt, så du har dem i god tid inden arrangementet, og de returneres nemt bagefter. Mange af tingene skal samles eller arrangeres på stedet, og jeg sÞrger for tydelige beskrivelser og vejledning, så du kan få det Þnskede resultat. Det er også muligt at booke mig til at opsÊtte og nedtage dekorationer på lokationen. Jeg hjÊlper dig gerne med råd om farver, materialer og sammensÊtninger, så du kan skabe en personlig og gennemfÞrt fest, uden at skulle kÞbe alt selv. Det gÞr det både mere fleksibelt, bÊredygtigt og ofte billigere. Uanset om du planlÊgger en intim sammenkomst eller et stort arrangement, er mit mål at hjÊlpe dig med at få en smuk og mindevÊrdig dag, hvor detaljerne spiller sammen og understÞtter den oplevelse, du Þnsker at give dine gÊster.

4.3

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi lejede en background-pakkelÞsning til vores bryllup. Alt var som det skulle vÊre. Gode vejledninger og ikke mindst super god service.

2026幎8月15日

Hej Emilie 😊
Tusind tak for det flotte review.
Det glÊder mig at hÞre, at du/I var tilfredse med forlÞbet og min service 🥰 Det gÃ¥r jeg meget hÞjt op i.

Great service

Used Den store day for my wedding. Overall had a smooth process and received good quality products. Super happy to have had less things to store at home after the party. Would use again!

2026幎6月3日

Hi Elisabeth 😊
Thank you so much for the great review.
It means a lot to me 🙏
Kind regards Maria from Den Store Dag 🥳

Super service - kan klart anbefales

2026幎5月6日

Hej Helle 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder mig at hÞre, du er glad for min service.
Mvh Maria fra Den Store Dag 🥳

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service. Tak for det hele :-)

2026幎4月11日

Hej 😊
Tusind tak for den super flotte anmeldelse!
Det glÊder mig virkelig at hÞre, du var glad for oplevelsen 🀩
Mvh Maria fra Den Store Dag 🥳

Beautiful decorations and great service

Maria was super helpful in picking out the right decorations to fit my ideas for my wedding! The decorations were beautiful and of good quality, and the sending/receiving process was very easy and smooth. All in all a very positive experience!

2025幎7月5日

Hi Maaike,
Thank you so much for your lovely words! I’m really happy to hear that the decorations matched your ideas and that everything went smoothly. It was a pleasure helping you create your beautiful day.
Kind regards Maria from Den Store Dag 🥳

Maria gjorde min drÞm til virkelig👰🏻‍♀

Maria gjorde min drÞm til virkelig, jeg var sÃ¥ lykkelig da Maria tilbudt at hjÊlpe mig Maria hÞre efter dine Þnsker og vil rigtig gerne hjÊlpe dig og fÞlger dig hele vejen igennem. Jeg er sÃ¥ glad jeg valgte Maria. Maria har fÃ¥et sig en stamKUNDE♥😍

2025幎8月30日

Hej Marina 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🥰
Det glÊder mig, at jeg kunne vÊre med til at skabe en perfekt atmosfÊre i de store smukke Diva festlokaler i Hvidovre, og hjÊlpe dig med at skabe personlige og unikke dekorationer ud fra dine Þnsker og tanker ✹
Jeg ser frem til, hvad vi sammen kan opnå til din nÊste fest ❀
Mvh Maria fra Den Store Dag 🥳

God oplevelse fra kÞb til retur

God og hurtig kommunikation med Maria i kÞbsfasen. Alt var pakket virkelig godt ind ved modtagelse og med gode instruktioner til brug og nedtagning. Nemt at pakke tingene forsvarligt tilbage i kassen og at sende retur. Modtog alt torsdag, hvor vi skulle bruge det lÞrdag. Sendte retur sÞndag, og allerede tirsdag var alt modtaget hos Maria og afsluttet 👌🏻

2025幎8月12日

Hej Malene 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder mig at hÞre du/I var tilfredse med hele udlejningsoplevelsen.
Mvh Maria fra Den Store Dag 🥳

Super fin service og hjÊlp til

Super fin service og hjÊlp til tilpasning af produkt. Den fineste blomstervÊg med fin instruktion hvordan den skulle samles, pakkes mm.
Kan kun anbefales 🀩🀩

2025幎5月3日

Hej Bettina 😊
Tusind tak for din super flotte anmeldelse - Det varmer mit hjerte at hÞre, du var glad og tilfreds med oplevelsen 🥰
HÃ¥ber I havde en fantastisk dag og fest.