âïžâïžâïžâïžâïž
Vi lejede en background-pakkelÞsning til vores bryllup. Alt var som det skulle vÊre. Gode vejledninger og ikke mindst super god service.

Den Store Dag ããã®åç
Hos Den Store Dag festudlejning kan du leje dekorationer til bryllupper, fester og events, der skaber den stemning og stil, du drÞmmer om. Jeg tilbyder alt fra vielsesbuer, kunstige blomster dekorationer og lyskÊder til bordpynt og små detaljer, der gÞr helheden fuldendt. Jeg lÊgger vÊgt på, at lejeprocessen er enkel og overskuelig. Produkterne kan afhentes eller bliver sendt, så du har dem i god tid inden arrangementet, og de returneres nemt bagefter. Mange af tingene skal samles eller arrangeres på stedet, og jeg sÞrger for tydelige beskrivelser og vejledning, så du kan få det Þnskede resultat. Det er også muligt at booke mig til at opsÊtte og nedtage dekorationer på lokationen. Jeg hjÊlper dig gerne med råd om farver, materialer og sammensÊtninger, så du kan skabe en personlig og gennemfÞrt fest, uden at skulle kÞbe alt selv. Det gÞr det både mere fleksibelt, bÊredygtigt og ofte billigere. Uanset om du planlÊgger en intim sammenkomst eller et stort arrangement, er mit mål at hjÊlpe dig med at få en smuk og mindevÊrdig dag, hvor detaljerne spiller sammen og understÞtter den oplevelse, du Þnsker at give dine gÊster.
ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Den Store Dag ããã®åç
Used Den store day for my wedding. Overall had a smooth process and received good quality products. Super happy to have had less things to store at home after the party. Would use again!

Den Store Dag ããã®åç
Super hurtig og god service. Tak for det hele :-)

Den Store Dag ããã®åç
Maria was super helpful in picking out the right decorations to fit my ideas for my wedding! The decorations were beautiful and of good quality, and the sending/receiving process was very easy and smooth. All in all a very positive experience!

Den Store Dag ããã®åç
Maria gjorde min drÞm til virkelig, jeg var sÃ¥ lykkelig da Maria tilbudt at hjÊlpe mig Maria hÞre efter dine Þnsker og vil rigtig gerne hjÊlpe dig og fÞlger dig hele vejen igennem. Jeg er sÃ¥ glad jeg valgte Maria. Maria har fÃ¥et sig en stamKUNDEâ¥ïžð

Den Store Dag ããã®åç
God og hurtig kommunikation med Maria i kÞbsfasen. Alt var pakket virkelig godt ind ved modtagelse og med gode instruktioner til brug og nedtagning. Nemt at pakke tingene forsvarligt tilbage i kassen og at sende retur. Modtog alt torsdag, hvor vi skulle bruge det lÞrdag. Sendte retur sÞndag, og allerede tirsdag var alt modtaget hos Maria og afsluttet ðð»

Den Store Dag ããã®åç
Super fin service og hjÊlp til tilpasning af produkt. Den fineste blomstervÊg med fin instruktion hvordan den skulle samles, pakkes mm.
Kan kun anbefales ð€©ð€©

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã