Fantastische lakjes in hele mooie strakke potjes & daarnaast ook een fantastisch goede service! Product was niet meer leverbaar, dit hebben ze super goed opgelost. Ik bestel hier zeker weer.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Pakketje ontvangen en er bleek een van de gekleurde gellak flesjes kapot te zijn gegaan tijdens transport. Foto gemaakt en naar de infomail gestuurd, direct een excuusbericht terug en van de besmeurd... ãã£ãšèŠã
Gewoon prima!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De nagelshop is ontstaan door de liefde voor gel nagellak. Waar bij gewone nagellak de kleur snel beschadigd of vervaagd, blijft gel nagellak ruim 14 dagen zitten en kun je er uiterst van genieten. Klaar met het wachten en laten drogen van je nagels terwijl je nog meer andere dingen te doen hebt. Zo is de liefde voor gel nagellak ontstaan en willen we jullie meenemen in dit geweldige avontuur. Wij als de nagelshop houden ons bezig om voor jou de beste kwaliteit gel nagellak op de markt te brengen. We vinden het uiterst belangrijk dat onze producten niet worden getest op dieren. Onze gel nagellak zal dus altijd VEGAN zijn! Hoe fijn is dat! De nagelshop maakt met veel enthousiasme en liefde unieke en mooie kleuren gel nagellak met salonkwaliteit zodat jouw nagels altijd zullen stralen. Zo kun jij jouw mood bepalen en je stijl! Neem snel een kijkje op de website en maak een reis door verschillende excentrieke kleuren!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gewoon prima!
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering, reageren felijk op mail, netjes verpakt, kleuren komen overeen
Mooie gellak!
Had eerst even mijn twijfels, maar so far so good prachtige kleuren en onwijs sterke nagellak! Blijft mooi lang zitten en pigment is mooi. Verzending ook super, past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te zijn!
Bestelling snel verzonden
Bestelling snel verzonden! Netjes verpakt als brievenbus pakket. De nagellak goede kwaliteit. Ik ga vaker bestellen!
Super snelle levering kleuren zoalsâŠ
Super snelle levering kleuren zoals beschreven heb nog niet geprobeerd
Super leuke lakjes!
Super blij mee
Snel geleverd!
Fantastische lakjes in hele mooieâŠ
Snelle en goede levering.
Snelle levering en goed verpakt
Snelle levering en goed verpakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij en een goodie
Snelle levering ,mail ontvangen vanâŠ
Snelle levering ,mail ontvangen van iets wat er niet meer wad, daarvan geld terugontvangen, super netjes en verzorgd ingepakt ,â
Mooie kleuren, snel en netjes geleverd door de brievenbus.
Snelle levering, netjes verpakt en past door de brievenbus. Ook snel nette en duidelijke reactie bij vragen via de mail.
De gellak nog niet goed kunnen testen omdat ik geen uv lamp heb die er wel voor nodig is. Het is wel exact de kleur als op de site te zien is.

De Nagel Shop ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹