企業が回答しました
Goede communicatie toen er bij Post NL iets mis ging met de levering. Vriendelijk en heel klantgericht opgelost.
企業が回答しました
De Nationale Kringloopbon is hét cadeau voor kringloopliefhebbers, vintage-fanaten en bijvoorbeeld studenten die hun studentenkamer moeten inrichten.
Parallelweg 30, 5223 AL, 's-Hertogenbosch, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik vind het een erg onhandig systeem. 24 uur vantevoren bepalen hoeveel geld je bij een specifieke kringloop uit wilt geven is onhandig. Ik heb nu 15 euro overgemaakt naar een kringloop, waar is speciaal naartoe ben gereden omdat de kaart daar ingeleverd kan worden. Alleen stond er bij de kringloopkaart niet dat het overmaken van het geld 24 uur duurt. Hier kwam ik in de rij achter. Het zou veel fijner zijn als dit binnen 1 uur zou kunnen. Zeker in een kringloop weet je niet of je iets vind en hoe duur het is. Spontaan geld overzetten zou dan ideaal zijn.

De Nationale Kringloopbon からの回答
Werking is niet altijd even duidelijk
Na snelle hulp via mail wel gelukt

De Nationale Kringloopbon からの回答
Het idee is heel leuk maar het is niet in één oogopslag duidelijk dat je een bon koopt die je dan weee om moet zetten in een vind van de betreffende winkel waar je wilt gaan kringlopen. Daar kwamen wij pas achter toen we het cadeau gingen uitprinten.

De Nationale Kringloopbon からの回答
Ik kreeg bij het inwisselen keurig de melding dat de mail wat vertraging had en dat ik de klantenservice kon bellen als ik de bon/code sneller nodig had. Dat heb ik gedaan en ik werd zeer vriendelijk en snel geholpen.

De Nationale Kringloopbon からの回答
niet ontvangen per post, maar keurig een nieuwe toegestuurd gekregen

De Nationale Kringloopbon からの回答
Echt drama om mee te betalen, 3 x naar de kringloop winkel geweest om af te kunnen rekenen echt niet duurzaam!

De Nationale Kringloopbon からの回答
Ik moest voor 2 bonnen van 15,- in 1 bestelling gedaan, 2x verzendkosten betalen

De Nationale Kringloopbon からの回答
We zijn meer dan een uur bezig geweest om de bon te activeren. Het proces is niet erg toegankelijk en extra ingewikkeld. Ik was niet de enige.

De Nationale Kringloopbon からの回答
Ik vind het idee voor een nationale kringloopbon goed. Er zijn echter nog maar weinig andere kringloopketens bij aangesloten vind ik zodat de keus waar de bon te besteden er een is van in welke buurt kom ik soms en lukt het me daar iets van mijn gading te vinden. Daarnaast moeten we de bon dan nog omzetten naar een bon van de aangesloten keten en dat is ook nog een extra stap. Ik hoop hiervan meer gebruik te kunnen maken als alles beter gestroomlijnd is.

De Nationale Kringloopbon からの回答
De bon op zich is prima, maar hij was voor iemand anders bedoeld dan voor mij, dus de envelop waar hij in zat moest ik vervangen. Zonde, want het is een mooie kleur, bijpassend bij de 'bon'.

De Nationale Kringloopbon からの回答
De bon is zonder problemen te besteden bij de kringloop naar keuze. Het enige wat nog een beetje omslachtig is is het omzetten van de bon uit je mail naar de bon van de kringloop naar keuze.

De Nationale Kringloopbon からの回答
Ik vond het heel leuk dat dit er is. 1 ding dat ik minder fijn vond is dat een fysieke kringloopbon €5 extra kost. Verder vind ik het heel leuk en mijn vriendin (die verslaafd is aan de kringloop) is er heel blij nee

De Nationale Kringloopbon からの回答
Het lukte de kassamedewerker niet de transactie met de Kringloopbon goed te verwerken. Toevallig was er een klant achter mij ook met een Kringloopbon. Ging ook mis.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。