Dendanskestol レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dygtige kompetente unge mænd, der kan deres håndværk. Fik restaureret en palisander wegner skænk fra 60’erne der havde skjolder efter væske. Og et par sorte læderstole blev næsten som nye efter en gru... もっと見る

5つ星のうち5の評価

HØJ KVALITET - FANTASTISK:) Den massive træ-fod på mit flotte (designer)arvestykke fra 1960’erne blev repareret SÅ flot og smukt - jeg er imponeret…mændene kan bare deres håndværk OG samtidigt er d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har haft mit spisebord Biblioteksbord fra Børge Mogensen til om lakering efter flittig brug igennem 40 års slid. Virkelig god service og rimelig pris oplevede jeg og nu står det næsten som nyt.Kan kun... もっと見る

企業情報

1. アンティーク家具修復業
  2. 革製品クリーニング サービス
  3. 革製品修理業

当該企業による記述

Fælles for de 2 ejere af den danske stol er at vi elsker danske designmøbler og elsker at arbejde med de materialer, der er kendetegnende for danske designmøbler, nemlig træ, læder. Vi er ligeledes specialiseret i bilens læderinventar og i det hele taget det læder vi omgiver os med i mange sammenhænge. den danske stol er bosat i Viborg, men handler med og laver møbler til hele Danmark og udlandet. Virksomheden er ejet af: Peter Handby; Peter er udlært som professionel møbelsnedker og har renoveret, repareret og genoprettet et utal af ældre designmøbler. Peter har tidligere slået sine folder i København som møbelsnedker for nogle af markedets dygtigste aktører. Peter er ansvarlig for træværkssted og reperation. Thorbjørn Rathke; Thorbjørn har arbejdet mange år som pilot, men elsker, at arbejde med hænderne så udover at være på vingerne har han en forkærlighed for håndværk og særligt arbejdet med træ og læder. I den danske stol har Thorbjørn spidskompetencen i lædergenopretning og har via uddannelse ved The Leather Repair Company i England nogle af markedets bedste kompetencer til læderpleje og genopretning. Thorbjørns opgave i den danske stol er primært at sikre kvaliteten i vores læderarbejde og er ansvarlig for læderværkstedet.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 29

レビューを書く

Stol

Jeg har fået ordnet læderet på en stol hos Dendanskestol og er meget tilfreds med arbejdet! Kan varmt anbefales!

2025年1月31日

BMW lædersæder

Jeg har fået renset, opfarvet og efterbehandlet lædersæder, rat gearvælger og generelt interiør i min klassiske BMW. Og resultatet er ganske enkelt helt perfekt. Alle behandlede områder fremgår nu som da de forlod fabrikken for over 20 år siden.
Jeg er ovenud meget tilfreds med både forløbet og ikke mindste det færdige resultat, som i øvrigt var langt billigere end alternativet at ombetrække sæderne. Her efter flere måneders brug, er alle overflader til stadighed som nye, uden det mindste tegn på afmatning.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til dette firma.

2023年10月19日

I de bedste hænder

Yderst professionel og serviceorienteret rådgivning. Jeg har følt, at jeg med min vare har været i de bedste hænder. Kan kun anbefales.

2023年11月8日

Trustpilot エクスペリエンス