レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

PÃ¥ opfordring fra min tandlÊge anskaffede jeg en elektrisk tandbÞrste. Jeg valgte Curaprox af to grunde: Jeg har gode erfaringer med deres manuelle tandbÞrster, og jeg Þnskede ikke endnu en app pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg havde ikke modtaget min ordre, men dette var et problem med dao, som mystisk nok havde status "Leveret" pÃ¥ pakken - Den Glade Mund var sÞde at sende ny forsendelse (denne gang via GLS) uden ekstr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fem stjerner for fin hjemmeside, nem bestilling, hurtig leverance og pris. Men det bliver kun tre stjerner. Den Oral-b el tandbÞrste jeg har modtaget, mÃ¥ vÊre beregnet for det tyske marked. Dette gÞr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har dog sjÊldent vÊret ude for en sÃ¥ fin og flot behandling fra et firma: Min bestilling “gik i kage”, sÃ¥ jeg fik bestilt tre ting af samme vare. Et par timer efter fik jeg en mail fra Kim,... もっず芋る

䌁業情報

1. 歯科甚品店
  2. 歯科医院
  3. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

Jeg sÊlger nÞje udvalgte og gennemtestede kvalitets produkter til alle former for mundpleje. Gennem 17 år som autoriseret tandplejer har jeg med stor succes lÊrt mange mennesker at forebygge sygdomme i tÊnder og tandkÞd ved at bruge de bedste produkter, på den rigtige måde. De erfaringer jeg har gjort mig vil jeg gerne dele ud af. Et produkt skal give mening og man skal kunne mÊrke effekten. Det skal vÊre både nemt og sikkert at udfÞre en skånsom og effektiv daglig mundpleje på en behagelig måde. Jeg viser en vej ud at junglen af de mange forskellige tandpleje produkter som findes på markedet, så man ikke mere skal vÊre i tvivl om kvalitet og effekt. Liselotte Borggren Hinrich Autoriseret tandplejer

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

250件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Og tidligere haft en curaprox pro

Og tidligere haft en curaprox pro eltandbÞrste den er bare så dejlig slim og nem og komme rundt i hele munden med.
Bedste pris.
Fin pakket, ingen skader da pakken ankom.

2024幎12月1日

Hej Per
Sikke en flot anmeldelse! Tusind tak for det :-)

Super

Super duper

2024幎11月1日

Hej Heidi
Tusind tak for en kort, men flot anmeldelse:-)

hurtighed

hurtig og effektiv ordrebehandling

2024幎11月1日

Hej Mikkel
Det er vi glade for at hÞre. Tusind tak for din anmeldelse!

Glad i mund og hoved

Jeg blev i godt humÞr allerede, da jeg så kuverten i postkasse.
En rigtig sÞd besked og lidt mundgodt - gjorde oplevelsen optimal.
TAK.
Charlotte

2024幎9月15日

Hej Charlotte
Det er vi rigtig glade for at hÞre.
Så tusind tak for din fine anmeldelse, som vi sÊtter stor pris på :-)

Nemt

Nemt - god hjemmeside - måske lidt lang leverings tid - men tilfreds.

2024幎9月7日

Hej Helle
Tak for din anmeldelse, og de 4 stjerner :-)
Vi sender som udgangspunkt alle vores ordrer, senest fÞrstkommende hverdag.
Så jeg er ked af at hÞre, at du har oplevet en lang leveringstid.
Hilsen Liselotte

Det var nemt og hurtigt ,og produkterne

Det var nemt og hurtigt ,og produkterne virker og giver en oplevelse som plejer at vÊre et problem for mig ,til en dejlig oplevelse hvor jeg har det godt med mig selv bagefter .

2024幎9月7日

Hej Belene
Hvor er det bare dejligt at hÞre! Tusind tak for din tilbagemelding :-)
Hilsen tandplejer Liselotte

ALT for dyrt

ALT for dyrt. En tandpasta i rejsestÞrrelse kostede nÊsten 100 kr. hvor man kan kÞbe en 3 dobbelt så stor andre steder til 30-40 kr.

2024幎8月10日

Hej Christine

Vi er naturligvis kede af at du giver os en et stjernet anmeldelse.

Du har valgt en pakke Marvis Whitening tandpasta 25 ml. til kr. 35,75.

Den billigeste på Pricerunner koster kr. 25,00.

Da du ikke er kommet over vores fragtgrÊnse på kr. 399,- så har du også betalt fragten.
Hvilket også stod da du tjekkede ud og betalte.

Det gÞr at den samlede pris er blevet kr. 81,75.

Hilsen
Kim
Den Glade Mund ApS

Godt produkt

Godt produkt og hurtig levering

2024幎7月5日

Hej Joan
Tusind tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner :-)

Hurtig service og levering

Hurtig service og levering, så er pakken pakket med kÊrlighed. Man smile bare ved at åbne leveringen.

2024幎6月29日

Hej Anna
Tusind tak for de sÞde ord, og den flotte anmeldelse :-)
Det betyder meget for os :-)
Hilsen Liselotte

En meget glad og tilfreds kunde!

Det er fÞrste gang at jeg handler hos Den Glade Mund. Jeg er en MEGET tilfreds kunde! Leveringen var hurtig og min ordre var godt pakket. 😁 Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen. 🀗🀩👍

2024幎7月5日

Hej Dea
Sikke en flot anmeldelse! Tusind tak :-)

HÞflig og meget hjÊlpsom

HÞflig og meget hjÊlpsom. Svarer hurtigt via mail på spÞrgsmål. Kan kun anbefale den glade mund.

2024幎6月29日

Hej Heidi
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。