䌁業情報

3. å­Šæ ¡
  4. 旅行業者
  5. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Den Hemmelige HÞjskole! Dit skjulte tilflugtssted pÃ¥ bl.a. en af Palawans mest uberÞrte Þer i Filippinerne. Her venter en unik hÞjskoleoplevelse pÃ¥ dig, hvor du kan dykke ned i en verden af eventyr, lÊring og uforglemmelige minder. Vores hÞjskoleophold strÊkker sig over 6-8 uger og er skrÊddersyet til unge voksne mellem 18 og 29 Ã¥r, der sÞger spÊnding og autentiske rejseoplevelser. Den Hemmelige HÞjskole har to lokationer i Palawan omrÃ¥det. Den ene Þ hedder "Secret Island", hvor man bor i bambus hytter pÃ¥ stranden. Denne afsides beliggenhed betyder, at du og dine hÞjskolevenner fÃ¥r hele Þen for jer selv – jeres helt eget personlige paradis! Den anden lokation hedder "Island House", da den er beliggende pÃ¥ sin egen side af Þen "Popotoán". Herfra findes der nogle af de bedste dykkerspots i verden og mÞdet med de lokale er kun en kort gÃ¥tur fra grunden. Begge lokationer er et sandt paradis med spektakulÊr natur, frodige skove og krystalklart vand. Den Hemmelige HÞjskole tilbyder en autentisk oplevelse, langt vÊk fra de overfyldte turistmÃ¥l. Her kan du fordybe dig i det lokale liv og kulturen, og virkelig fÞle, at du er en del af noget specielt. Vores engagerede undervisere og personale sikrer, at du fÃ¥r en dybdegÃ¥ende og meningsfuld oplevelse, som du vil huske resten af livet. Skal du med pÃ¥ eventyr?

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

10件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Oplevelse for livet<3

Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse for livet.
Den Hemmelige HÞjskole har hele pakken som du virkelig ikke vil gå glip af!!

Du får de bedste og mest engageret rejseledere med på din tur, hvor du samtidig er omringet af et fantastisk fÊllesskab med Êgte hÞjskolestemning i de varme og smukkeste omgivelser.

De er åbne for alle ideer og hos DHH man fÞler sig set, hÞrt og respekteret uanset hvem man er.

Skynd dig at melde dig til!!!

Tusind tak for turen Alex og AK! <333
Salamat pó ;)

2026幎1月20日

Den Hemmelige HÞjskole からの回答

Tusind tak for de virkelig sÞde ord ❀🌎

Det betyder sÃ¥ meget for os at hÞre, at opholdet har vÊret en oplevelse for livet for dig. Vi bliver helt varme om hjertet af at lÊse din anmeldelse — isÊr fordi du beskriver prÊcis den stemning og det fÊllesskab, vi drÞmmer om at skabe pÃ¥ DHH 🌞

Det gÞr os også ekstra glade, at du har fÞlt dig set, hÞrt og respekteret undervejs. Det er noget af det vigtigste for os ❀

Tusind tak fordi du valgte at tage afsted med os, og fordi du var med til at gÞre turen helt sÊrlig 🫶
Salamat pó 🌞

Det bedste hilsner
Anne Katrine

Hvis jeg ku gi’ dem 100 stjerner havde

Hvis jeg ku gi’ dem 100 stjerner havde jeg gjort det! Det har simpelthen vÊret den skÞnneste oplevelse, pÃ¥ alle aspekter 🌞 Jeg kunne skrive en hel roman om hvor fantastisk det er; men vil hellere skrive lidt om hvad DU kan forvente (dig der lÊser det her) 🌎

Fra start til slut er Alex & Ak med dig hele vejen, du kan skrive og spÞrge om selv de helt smÃ¥ spÞrgsmÃ¥l inden start - og de stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe. Derudover er det fuldstÊndig styr pÃ¥ alt inden afrejse, herunder opstartsmÞde sÃ¥ man kan mÞde de andre elever, Facebook gruppe til info m.m 🌞 De hjÊlper gerne med gode tips, planlÊgning af transport osv hvis man har brug for det. Og det er ikke kun fÞr rejsen, det er ogsÃ¥ under. Du fÞler dig tryg hele vejen og det er bare et kÊmpe plus i min bog! De engagerer sig med eleverne, og de fÞles derfor som en naturlig del af opholdet, fremfor ens “ledere”. Man kan snakke og fjolle med dem, som man kan med alle andre. Og det er viiiirkelig skÞnt, at man ikke skal gÃ¥ pÃ¥ Êggeskaller omkring dem.

Hele opholdet er spÊndende fra start til slut, og hvert et sted vi befinder os, har hvert deres charme og energi. Så meget, at det fÞles somom man er på flere ferier, på samme tid. Opholdet byder på action, refleksion, lÊring, sport, fede aktiviteter, kultur, afslapning og meget meget mere. Der er uden tvivl noget for alle, om man er til lÊkre Bounty strande, at hike i junglen, at dykke med skibsvrag, eller slappe af på resort. Hvis man er social er der altid nogen eller noget at give sig til, og man kan til enhver tid også trÊkke sig hvis man har behov for det.

Man har meget frie tÞjler og kan vÊlge at deltage i en planlagt aktivitet, eller tage på eventyr selv. De her frie tÞjler, betÞd alt for mig - og gav mig blandt andet muligheden for at få nogle super fede ekstra lokale oplevelser med i bagagen også.

Det er så fedt at bo lidt primitivt indimellem, og man indser bare hvor sej man er - og hvor godt man har det. Man får rykket nogle grÊnser (hvis man vil) og kommer hjem med helt fornyet energi.

Jeg tog afsted efter en hård personlig periode, og jo lÊngere i opholdet vi kom, jo lettere fÞltes mine skuldre. Jeg er et helt andet menneske nu, og jeg er evigt taknemmelig for alt hvad det her ophold har givet mig.

Jeg er 29 år og selvom jeg var aldersprÊsident har det ingen betydning haft overhovedet. FÊllesskabet er eminent og man har fÞlt sig som en del af holdet fra start til slut.

Alt har vÊret helt perfekt, jeg har virkelig intet at sÊtte en finger pÃ¥ 🫶 SÅ JEG SYNES FU SKAL PAKKE TASKEN OG KOMME AFSTED! Fillipinerne er det smukkeste land med de sÞdeste mennesker. Og den hemmelige hÞjskole er det helt perfekte sted at opleve det igennem, samtidig med man fÃ¥r enorm selvudvikling og venner for livet ❀🌞🌎

2026幎5月1日

Den Hemmelige HÞjskole からの回答

Tusind tak for de allersÞdeste ord ❀🌎

Det betyder virkelig meget for os at lÊse en anmeldelse som din. Vi bliver helt rÞrte over, hvor fint du beskriver bÃ¥de fÊllesskabet, friheden, oplevelserne og den udvikling, du har vÊret igennem pÃ¥ opholdet 🌞

Noget af det vigtigste for os er, at man fÞler sig tryg hele vejen, samtidig med at der er plads til både eventyr, refleksion, fjollerier og bare at vÊre sig selv. Derfor gÞr det os ekstra glade at hÞre, at du har fÞlt dig så godt tilpas sammen med både os og resten af holdet ❀

Og hvor er vi glade for at hÞre, at du rejste hjem med lettere skuldre og ny energi. Det er prÊcis dét, vi hÃ¥ber, vores ophold kan give 🌞

Tak fordi du tog dig tid til at skrive sÃ¥ hjertevarm en anmeldelse — og tak fordi du valgte at vÊre en del af Den Hemmelige HÞjskole 🫶

Sikke en rejse

Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal begynde at beskrive mit eventyr med Den hemmelige hÞjskole. Det har nok vÊret den bedste beslutning i mit liv at tage med på pionerer opholdet.

Jeg havde aldrig vÊret på en grupperejse fÞr, men fik seriÞst to fantastiske rejseforÊldre der har totalt styr på alting, og jeg fÞlte mig tryg hele vejen igennem. Filippinerne er et fantastisk land, både med kultur og natur, og man kommer i den grad vÊk fra turismen og helt tÊt på lokalbefolkningen med Den hemmelige hÞjskole. Undervisningen var sjov og så meget anderledes end hvad jeg lÊrte i gymnasiet.

Jeg havde fede valgfag som kitesurfing og explorer (wasp), og lÊrte også at forstå mig selv og andre på en helt anden måde, da vi arbejdede rigtig meget med teambuilding og selvforståelse. Jeg tror aldrig jeg har udviklet mig så hurtigt på bare seks uger. Turen var enestående, og har virkelig oplevet et sammenhold, jeg ikke tror jeg kan finde andre steder.

Og ja, vandet er lige så smukt i virkeligheden, som på deres instagram. Og ja, der er også 100% garanti for at se skildpadder, husk bare at have tålmodighed. 😀

Så hvis du bare det mindste overvejer den hemmelige hÞjskole, så tilmeld dig med det samme, du vil ikke fortryde det!!

Hilsen Maria fra pionerer opholdet i foråret 2025.

KÊre Maria,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – vi sidder med store smil, nÃ¥r vi lÊser den. Det betyder enormt meget for os at hÞre, at pioneropholdet har vÊret en af de bedste beslutninger i dit liv, og at du bÃ¥de har fÞlt dig tryg, udfordret og beriget undervejs.

Vi er sÃ¥ glade for, at du fik det fulde udbytte af bÃ¥de undervisningen, valgfagene og fÊllesskabet – og at du mÊrkede den sÊrlige kombination af eventyr, personlig udvikling og stÊrkt sammenhold, som vi Þnsker at skabe pÃ¥ Den Hemmelige HÞjskole.

Og ja – vi lover, at skildpadderne også er klar til fremtidige elever 😉🐢

Tak fordi du deler din oplevelse og sender gode råd videre til andre. Vi håber at se dig igen til nye eventyr i fremtiden!

Anne Katrine
Den Hemmelige HÞjskole

KÊmpe oplevelse!

Jeg var i forÃ¥ret med Den Hemmelige HÞjskole pÃ¥ Filippinerne. Det var den fedeste tur, og jeg kan fremhÊve mange ting, men jeg vil prÞve at komme med nogle af de ting, jeg sÊrligt satte pris pÃ¥ under rejsen 💛

Jeg tog Open Water- og Advanced-dykkercertifikat på rejsen. Ikke nok med, at det prismÊssigt var en god deal, så fik jeg også nogle oplevelser i havet, som jeg aldrig havde troet, jeg skulle få. Jeg blev udfordret, men jeg fÞlte, at jeg lÊrte noget efter hvert dyk, og kom hurtigt til at fÞle mig helt tryg ved udstyret.

En anden ting, jeg virkelig nÞd ved rejsen, var, at der var styr pÃ¥ det hele. Alle mÃ¥ltider var betalt, valgfagene kom lige til dÞren, rejselederne tog i introdagene ansvar for fÊllesskabet, og hurtigt blev hÞjskolen et trygt sted for os alle 💛

En sidste ting ved rejsen, jeg var helt vild med, var selvfÞlgelig AK og Alex, der altid var der med en stor krammer, et godt råd, et klap på skulderen eller en Þl til solnedgangen. Jeg kunne ikke have Þnsket mig bedre mennesker at vÊre afsted med!

5 stjerner herfra!

KÊre Kargo,

TUSIND tak for din fantastiske anmeldelse og de fine ord 💛 Det betyder sÃ¥ meget for os at hÞre, at du har haft en oplevelse, du vil huske – bÃ¥de under og over havoverfladen 🌊

Vi er glade for, at dykkercertifikaterne blev et hÞjdepunkt, og at du fÞlte dig tryg og godt guidet hele vejen – det er lige prÊcis det, vi drÞmmer om, nÃ¥r vi sammensÊtter opholdet.

Og hvor er det skÞnt at hÞre, at fÊllesskabet, rammerne og de smÃ¥ Þjeblikke – krammere, gode rÃ¥d og solnedgangsÞl – gjorde en forskel for dig.

Tak fordi du tog med os ud i Þ-paradiset, og for at dele dine oplevelser her.

AK & Alex 🌎✚

Minder for livet<3

Jeg var afsted på eventyr med Den Hemmelige HÞjskole fra marts til maj. Det var deres pionerophold så der var selfÞlgelig lidt usikkerhed i forhold til at de ikke havde afprÞvet deres koncept fÞr. Men der gik ikke ret lang tid fra jeg mÞdte AK og Alex fÞrste gang til at jeg var fuldstÊndig tryg ved at tage på eventyr.

AK og Alex er nogle af de mest imÞdekommende og rare mennesker jeg har mÞdt! Man kan mÊrke at de Êgte interesserer sig for deres elever og at de virkelig gerne vil det her eventyr.

HÞjskolen er et af de bedste valg jeg har taget for mig selv. Man lÊrer sig selv at kende på en helt anden måde fordi man er langt vÊk hjemme fra og kommer ud af sin komfortzone. Heldigvis er fÊllesskabet et af de vigtigste fokuspunkter så man får hurtigt skabt en tryghedszone med både de andre elever men også AK og Alex.

Hvis du leder efter et anderledes men virkelig sjovt og hyggeligt hÞjskoleophold så vil jeg helt klart anbefale at tage afsted med Den Hemmelige HÞjskole. Det er et ophold fyldt med gode oplevelser og man får minder for livet!!

Den Hemmelige HÞjskole からの回答

Hvor bliver vi bare rÞrte og glade over dine ord ❀
At du havde modet til at hoppe med som en del af vores allerfÞrste hold – og at du samtidig gik all in pÃ¥ bÃ¥de eventyret og fÊllesskabet – betyder mere, end vi kan sige.
Vi er sÃ¥ taknemmelige for, at du troede pÃ¥ bÃ¥de os og idéen, fÞr den overhovedet var afprÞvet 🌎

Tak for minderne!

HÞjskole knus fra
AK & Alex
Den Hemmelige HÞjskole

En oplevelse for livet med Den Hemmelige HÞjskole!

Jeg har lige vÊret afsted med Den Hemmelige HÞjskole i 6 uger i Filippinerne, og det har helt Êrligt vÊret en af de bedste oplevelser i mit liv! Vi rejste rundt til forskellige Þer og byer, og hver destination bÞd på nye eventyr, refleksion og fÊllesskab.

Noget jeg virkelig satte pris pÃ¥, var hvor godt organiseret og gennemtÊnkt det hele var. Der var en tydelig struktur og plan for rejsen, samtidig med at der var plads til spontanitet og hygge. Man fÞlte sig tryg hele vejen igennem – bÃ¥de praktisk og socialt!

Det allerbedste var de relationer, man får undervejs – både med de andre deltagere og ikke mindst med vores fantastiske rejseledere, Ak og Alex, som virkelig gjorde en forskel.

KÊmpe anbefaling herfra 🙌🏌

2025幎3月25日

Den Hemmelige HÞjskole からの回答

Ej, hvor bliver vi glade af at lÊse det her! 💛
TÊnk at seks uger med saltvand, solnedgange og sand overalt kan ende med at blive en af de bedste oplevelser i dit liv – det gÞr os bÃ¥de stolte og rÞrte (og lidt Þmme i hjertet af savn).

Vi elsker, at du har mÊrket bÃ¥de struktur og spontanitet – og at fÊllesskabet og trygheden har fyldt sÃ¥ meget. Det er prÊcis det, vi drÞmte om at skabe.

Tak for dine ord – og tak for dig!
Vi savner jer allerede under palmerne 🌎

HÞjskoleknus fra
AK & Alex

Eventyret begynder her

Jeg kan ikke sige andet end en kÊmpe anbefaling herfra! Alex og AK tager en med ud pÃ¥ et helt autentisk og fantastisk eventyr, hvor at du bliver udfordret pÃ¥ egne evner og lÊrer dig selv og andre at kende pÃ¥ den bedste mÃ¥de. FÊlleskabet, oplevelserne, de smÃ¥ og store stunder, alle grinene, grÊnserne der bliver skubbet, kulturforstÃ¥else, alt det man fÃ¥r med hjem, kan man slet ikke beskrive forinden rejsen. Derfor er der kun en ting at sige: Rejsen er en 10/10’er sÃ¥ spring ud i det og husk at vÊre Ã¥ben og imÞdekommende, sÃ¥ skal det hele nok gå❣☀

Den Hemmelige HÞjskole からの回答

Tusinde tak for dine sÞde ord - det betyder virkelig meget!
Og kÊmpe tak for et fantastisk eventyr! Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at have dig med ombord <3

Mit livs rejse!!!

Mit livs rejse!!!

Det har vÊret den vildeste tur der har overskredet alle mine forventninger.
At bo på 2 Þde Þer, prÞvet kitesurfing, dykning i gamle vrag fra anden verdenskrig, en masse fede ture og at have dannet et så stÊrkt bånd med en masse mennesker på kun 6 uger. De er bare få ting af de mange hÞjdepunkter på turen.

Alexander og Anne Katrine skal også have ros i den her anmeldelse. De har vÊret så gode til at skabe et trygt, og hylende morsomt miljÞ at vÊre i.

KÊmpe anbefaling herfra!!

2025幎5月2日

Den Hemmelige HÞjskole からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse! Det har vÊret fantastisk at have dig med på tur - tak for alle minderne :-)

Lattermusklerne bliver udfordret

Vildt god oplevelse. Man har to fantastiske rejseledere. Man bliver udfordret på sig selv igennem forskellige fag og valgfag, som er med til at gÞre opholdet helt eminent.
Husk lattermusklerne - det er mega sjovt

2025幎5月2日

Den Hemmelige HÞjskole からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse - og tak for en fantastisk (og sjov) tur! Det har vÊret en kÊmpe fornÞjelse at have dig med.

Tak for eventyret :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。