StÊrk dejlig rullepÞlse
KÞbte en dejlig meget stÊrk rullepÞlse. Kunne skÊre 14 stykker og selvom den var stÊrk var alle meget begejstret. Til nÊste år skal den mellem stÊrke prÞves. Tak
Virkelig god oplevelse med grillmester og mixet grill buffet. Det hele smagte herligt, og grillmesteren var bare super ð
De glemte et bryllup.
Og fortÊlle at de aldrig havde skrevet noget i deres kalender eller også noget til trods for at de bliver ringet op en måned fÞr for at aftale det sidste.
Jeg har vÊret nede og kÞbe hakket oksekÞd de hakkede det foran os som en rigtig slagter skal gÞre .
Vi var nede i dag og kÞbe nogle af deres hjemmelavet pÞlser og en bÞf. Det var SÃ
godt
Det er lige denne her slagter vi har manglet .
SÃ¥ er glad for vi fandt den og vil alle dage komme der
Nej, de skal have 5 â€ïž.
Altid godt håndvÊrk.
Absolut prima varer.
Aldrig skuffet.
Jo og også lidt sjov.
Slagtere der ved hvad de snakker om, jeg går op i dyrevelfÊrd, så slut med billigt kÞd fra stressede dyr, der er altid gode råd her, og kvalitet, service er i top
Per SÞrensen
BagsvÊrd
Altid godt humÞr og prima kvalitet
Super god oplevelse med grillmester i haven i forbindelse med fÞdselsdagsfest. God variation af kÞd og tilbehÞr, samt en venlig og imÞdekommende grillmester ved grillen. Det eneste vi kunne have Þnsket bedre var, at lammekÞllen ikke havde vÊret gennemstegt og kedeligt, da det nåede bordet. Vi elsker lam og havde derfor store forventninger til dette. I forbindelse med at vi afleverede service lyttede slagteren, men ingen kompensation eller udtryk for forståelse.
Vi har handlet hos Den lille Gode Slagter gennem flere år og altid fået prima kÞd. Nu senest 9 sept.
kan isÊr anbefale deres bÞffer samt deres hjemmelavede pÞlser. Også bearnaisesaucen er prima.
Fruen og jeg er meget nye kunder hos Den Lille Gode. Det startede i december 2022 med kÞb af flÊskesteg, og andet godt. Har senere fulgt op med rÞget hamburgerryg ,- fantastisk. Skal nÊvnes, at vi bor 12-14 km. vÊk, men vi kÞrer gerne til BrÞnshÞj, når vi skal have god kvalitet, super service og en ok pris.
Fantastisk lÊkker mad og rigtigt god og professionel vejlednign, kan varmt anbefale dem, vi har ikke vÊret andet end tilfredes med dem, de gange vi har brugt dem. :)
Ville rigtig gerne give flere stjerner :) dejlig mad og riiigelig af det, super flink grillmester, så det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller mixed grill med grillmester, kan klart anbefales :)
Havde bestilt mad til 25 personer. Vi blev 30. Rigeligt med lÊkker mad. Havde bestilt mixed grill med grillmester. De skal bruges en anden gang. ð
Book dem fÞr din nabo!
Havde Den Lille Gode Slagter ude ved konfirmation og alt spillede. Maden var smukt prÊsenteret og gÊsterne blev mÞdt af smil ved grillen (havde valgt mixet grill-buffet med betjent grill). Der var masser af mad og alt smagte fantastisk.
Vi har kun ros til Den Lille Gode Slagter!
Altid god betjening, dejlig stemning og virkelig god kvalitet
Virkelig fin lille butik med rigtig sÞde slagtere.
Den fantastiske lille gode slagter!
Altid hÞflig og nÊrvÊrende betjening. Godt bredt udvalg af alt fra godt kÞd, pålÊg og hjemmelavede fÊrdigretter til de dovne dage.
Kan varmt anbefale dem!
Har handlet hos Den lille gode slagter i over 30 år, og
er aldrig blevet skuffet. Altid den bedste kvalitet, samt en
helt fantastisk betjening.
Jeg kan varmt anbefale slagteren til alle som Þnsker kÞd af
allerhÞjeste kvalitet, med råd og vejledning i top.
5 store stjerner her fra.
KÞbte en stor oksefilet til nÊsten 900,- kr da vi skulle have gÊster. Da vi skulle skÊre den var der en stor sene i midten af kÞdet, samt oversiden var fyldt fedt. Ringe for så dyr en steg.
Konen gik ned og klagede, men da vi ikke havde stegen med, var der ikke noget gÞre sidste gang vi handler der
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã