Jeg bestilte for en uge siden, pakkefirma kender ikke noget til forsendelsen endnu. Til gengÊld er pengene trukket fra min konto. Find et andet sted at kÞbe din kaffe, jeg kan på ingen måde anbefale.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der var sket nogle fejl i kommunikation samt hos Dao MEN Rene, ejeren, tog mig alvorligt med det samme og imens han satte en efterforskning igang efter pakken, sendte han hurtigt en ny omgang kapsler.... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte for nyligt en Lavazza Desea-maskine og skulle derfor finde en kapsel-pusher. Valget faldt pÃ¥ Den Lune Kop, efter en hurtig sÞgning afslÞrede, at de mÃ¥ vÊre nogle af de billigste pÃ¥ mark... ãã£ãšèŠã
Nu har jeg prÞvet de fleste af de bestilte kapsler der er beregnede til Dolce Gusto. Kan absolut anbefales, god smag i espressoen, "pudsige" og sjove blandinger, bl.a. den blÃ¥ uni corn latte og andre... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Den Lune Kop er en lille dansk familievirksomhed med afsÊt i det Italienske hÞjland. Herfra smagstester vi alle vores produkter for at sikre at du får en god smag og hÞj kvalitet som ikke slår hul på pengepungen. Her finder du kapsler til lige netop din maskine.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg foretrÊkker at male min kaffe selvâŠ
Jeg foretrÊkker at male min kaffe selv - men udbudet af hele bÞnner er ofte varierende i mine lokale supermarkeder - ihvertfald af de mÊrker jeg godt kan lide.
Så prÞvede jeg "Den lune kop" og efter en kort snak fik vi hurtigt sporet os ind på hvilken ristning, der bedst passer til min smag. Så får jeg også en dejlig kop kaffe hver gang.
Tak for hjÊlpen, "Den lune kop" :)
Perfekt
Nu har jeg prÞvet de fleste af de bestilte kapsler der er beregnede til Dolce Gusto. Kan absolut anbefales, god smag i espressoen, "pudsige" og sjove blandinger, bl.a. den blå uni corn latte og andre blandinger efter min smag. Kopikapslerne virker upåklageligt i maskinen. Jeg ser frem til at bestille igen herfra.
Har ledt efter nespresso creme bruleeâŠ
Har ledt efter nespresso creme brulee kapsler, men uden held. Så faldt jeg over denlunekop og jeg må sige jeg er imponeret over deres udvalg af kaspler. De svarer hurtig på henvendelser, så alt i alt en god oplevelse.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã