Fup og svindel
Fup og svindel, det kom ingen skjorter, men pengene er trukket på min konto, og de besvarer ikke mail
Jeg er rasende jeg har bestilt 3 par shorts har fået en mail om at de var på vej d 3 maj men nej intet mere hÞrt jeg har skrevet mail om hvornår de kommer men intet hÞrt det er en svindler desvÊrre
ADVARSEL âŠ
Fik en ordrebekrÊftelse den 14 maj
Har ikke modtaget noget endnu
Ingen respons
Tror det er endnu en fup virksomhed
OrdrebekrÊftelse af 9. Maj 2026.
Skjorter endnu ikke modtaget. BelÞbet er trukket.
Frygter det er Fup-butik.
Hvordan kan bedÞmmelsen vÊre 3.2.
Har ingen bedÞmmelser over 1.
Jeg har prÊcis samme oplevelse som anden anmelder, Brian. På butikkens hjemmeside (denmodernekvinde.com) er der henvisning til en infomail, som ikke eksisterer, og telefonnr. besvare automatisk af "freyakobenhavn", der alene har anmeldelser om svindel. Her skal man i den grad holde sig vÊk .... ved jeg nu.
Har bestilt tre stk. skjorter for en uge siden, men intet hÞrt. Pengene er trukket med har modtaget besked om at een skjorte er på vej. Men stadig efter en uge ikke modtaget noget. Har skrevet til dem men intet hÞrt.
Frygter at det er en svindel butik!