Meget billige duge - fin kvalitet for pengene. Er blevet i tvivl om firmaet bare kÞber dugene pÃ¥ tema og sÃ¥ sÊlger videre ð, idet der var temmelig lang leveringstid
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde lejet nogen meget fine farvede glas til vores bryllup i weekenden. ðž De pyntede virkelig det fine bord. Stor anbefaling af denne fine virksomhed. Det var nemt at hente et tilbud samt afhe... ãã£ãšèŠã
Ikke en finger at sÊtte pÃ¥ oplevelsen. Vi lejede duge, servietter og vaser til vores bryllup. Derudover havde vi ogsÃ¥ Camilla ude dagen inden og dÊkke bordende. BÃ¥de priserne, inventaren og ydelsen v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Camilla er bare super sÞd, meget effektiv og girâ god service. Nem kommunikation, styr pÃ¥ sagerne og hurtig levering. Har de skÞnneste hÞrduge, servietter, glas og service samt tilbehÞr. Lige prikken... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Den Perfekte Fest kan du kÞbe lÊkre festartikler og alt til din fest og samtidig tilbyder vi at deltage i planlÊgningen med vores personlige service og kombineret med vores unikke festartikler kan alt dette danne rammerne om din perfekte fest. Bliver din fest som den du drÞmte om, er vores mission fuldfÞrt. Vi har beliggenhed i Gilleleje, hvor vi har vores webshop, udlejning og fysiske butik. Kontakt os gerne hvis du har spÞrgsmål.
MÞllegade 3b, 3250, Gilleleje, ãã³ããŒã¯
super god service! da jeg ringede for at hÞre til materialet i et produkt, tog hun sig rigtig god tid til at undersÞge og svare meget Êrligt og uddybende. Og varerne kom super hurtigt og var i god kvalitet.
Jeg lagde en bestilling d. 18/2, og der var fÞrst bevÊgelse på ordren d. 20/2 og levering 21/2, og der reklameres med hurtig levering hvorefter jeg valgte at bestille produkterne på denne hjemmeside.
Produkterne var lige som de skulle vÊre, men leveringen var ikke så hurtig som lovet :)
Ãn opringning og online bestilling og jeg modtog min bestilling den nÊste dag. Super venlig og hurtig service. Mange tak!!!
Det var så godt og forsvarligt indpakket
Jeg havde bestilt en vare fra Denperfektefest og allerede da jeg fik den udleveret, bragte det smil frem på lÊben - den var pakket ind, så det ikke blev bÞjet eller Þdelagt undervejs - og dét til trods for, at jeg ikke engang havde brugt en formue.
Her skal jeg handle - mange gange - igen â€ïž â€ïž
Der manglede en lysmanchet til en lysestage som jeg havde kÞbt, derfor skrev jeg en mail til Den perfekte fest og fik svar på at de ville sende en ny, uden at der blev stille spÞrgsmål ved det. Ja, fik så lige tilsendt 3 lysmanchetter selvom det kun var 1 der manglede, meget fornemt.
God kommunikation og da der var lidt forvirring fiksede de det hurtigt og var meget hjÊlpsomme
Super sÞd venlig service og hurtig levering -det var bare spot on perfekt alt det vi bestilteâŠbruger jer klart igen!
Vores absolut stÞrste anbefalinger til Den Perfekte Fest!
Vi bookede Camilla til at pynte vores venue op til vores bryllup d. 24/8/24, og vi havde ikke Þnsket os et smukkere resultat. Camilla leverede et magisk lokale samt kom dagen efter og pillede det hele ned igen. Vi lejede kamera, lys, lysestager, hÞrservietter og meget mere, som alt sammen var i perfekt stand og gjorde vores dag endnu mere perfekt.
Camilla har et tårnhÞjt service niveau og har altid vÊret til rådighed for evt. spÞrgsmål og Êndringer og ALTID med et stort smil. En enorm imÞdekommende og nÊrvÊrende service. Prikken over i'et er at der altid var hurtig svartid på både mail samt telefon, og at priserne er helt i orden.
Det er bestemt ikke sidste gang vi har benyttet os af Camilla / Den Perfekte Fest.
Virkelig Êrgerlig oplevelse. Bestiller pÃ¥ webshop med 0-1 dags levering. HÞrer intet og kontakter dem sÃ¥ 4 dage senere, de annullere sÃ¥ min ordrer der da de ikke har nok pÃ¥ lager. Nu stÃ¥r jeg og skal holde fest og kan ikke nÃ¥ at fÃ¥ det hjem jeg skulle bruge. Det er simpelthen sÃ¥ dÃ¥rlig service. ÃV!!!
Efter et kort og venligt svar kunne jeg bestille mine varer, der hurtigt kunne afhentes, men de to pakker kom ikke samme dag. Men pyt, jeg anbefaler at handle ved Den perfekte Fest ðð»ð¥
Varerne fra en enkelt bestilling blev afsendt med GLS ad to omgange med bare få dages mellerum. Ingen information om dette, hvilket betÞd at vi måtte ud og kÞre to gange til et afsides placeret GLS-agentur.
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Helt perfekt ð