レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak for hjÊlpen endnu en gang, Sara. Vi har fÞlt os trygge og er blevet set og hÞrt begge gange vi har vÊret hos dig, med to af vores drenge. SÃ¥ tusinde tak for din kompetente og omsorgsfulde mÃ¥de at... もっず芋る

䌁業情報

1. 助産垫

圓該䌁業による蚘述

Smertefri amning har vÊret min mÊrkesag igennem de sidste mange år, jeg arbejder med online kurser i amning, hjemmebesÞg eller facetime korrigering af amningen. Jeg brÊnder for at hjÊlpe jeres lille famile godt og trygt på vej. Det er svÊrt at google sig til tryghed. Den rigtige Jordemoder fÞlger dig igennem graviditet, fÞdsel og amning. Jeg tilbyder online kurser om amning, fÞdselsforberedelse og kejsersnit. Jeg kommer også gerne på ammebesÞg i hjemmet, så du kan sidde trygt i egne omgivelser. VÊr velforberedt sammen med din partner, og få den rigtige mavefornemmelse med Den rigtige Jordemoder

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

155件のレビュヌ

AfgÞrende rådgivning ift. amning og tungebånd

Jeg havde Sara forbi til et hjemmebesÞg, fordi min sÞn slugte enormt meget luft under amning og var meget generet af det. Sara gav mig gode tips til, hvad jeg selv kunne gÞre ift. at få ham rigtigt til brystet, men det var isÊr hendes anbefaling til videre plan for ham, der gjorde en kÊmpe forskel. Hun vurderede nemlig, at han havde meget stramt tunge- og lÊbebånd - så jeg fik booket tid hos babytjekket (fysioterapeut med speciale i mundmotorik) og tid til klip af tunge- og lÊbebånd med laser. Begge dele var vÊret afgÞrende for, at min sÞn nu har meget bedre mobilitet i tungen, ammer meget mere problemfrit og generelt er glad og i trivsel. Stor anbefaling herfra - og så har Sara endda vÊret sÞd at svare på spÞrgsmål om amningen flere gange efter på SMS. Så dejligt at kunne sparre med en ekspert, når man fÞler, man vakler lidt.

2026幎3月10日
自発的なレビュヌ

Trods besÞg af to sundhedsplejersker

Trods besÞg af to sundhedsplejersker hvoraf den ene er ammevejleder, var der ingen af dem der talte om et fold. Alene ammestillinger og at laid back var god. SÃ¥ sad jeg der med sÃ¥r pÃ¥ brysterne og et ‘alt ser fint ud med teknikken’. Mavefornemmelsen fortalte mig noget andet og bare af at kÞbe onlinekursus og starte med videoen om foldet fjernede jeg nÊrmest 50% smerter ved et trylleslag. SÃ¥ kÊmpe TAK! 🫶🏌🙌🏌

2026幎3月25日
自発的なレビュヌ

Stor anbefaling herfra - kom godt i gang med amning

Stor anbefaling herfra! Saras amme-programmer hos DeveloBaby er virkelig brugbare. I graviditeten sÃ¥ jeg ammeprogrammet, og det har jeg ogsÃ¥ brugt flere gange til at “slÃ¥ op i” i lÞbet af den fÞrste tid med baby og amning.
IsÊr der med hvordan man folder brystet så det er nemmere for baby at få godt fat er virkelig brugbart!

2026幎1月16日

KÊmpe tak

Tak for hjÊlpen endnu en gang, Sara. Vi har fÞlt os trygge og er blevet set og hÞrt begge gange vi har vÊret hos dig, med to af vores drenge. Så tusinde tak for din kompetente og omsorgsfulde måde at vÊre på! Vi kan klart anbefale Sara - også hendes super informative, online ammekursus.

2026幎3月23日

Den bedste ammehjÊlp!

Sara kom hjem til os da min datter var 7 dage gammel. Amning var smertefuld og jeg havde sÃ¥r. Efter kort tid i Saras hÊnder fik vi justeret teknik, og amning har derefter kÞrt problemfrit og nemt! Den bedste investering nogensinde. En KÆMPE anbefaling herfra!

2025幎5月4日

AmmehjÊlp

Du var den bedste barselsgave vi har givet. Den lille nye familie, havde så meget brug for at du kom og var hos dem i 2 timer. Det gjorde en kÊmpe forskel og derfra er det bare vÊret så meget bedre for dem alle 3.
Tak for at du gjorde en forskel for vores datter, svigersÞn og lille ny.
Bedste anbefalinger fra en lettet mormor og morfar

2026幎2月7日
自発的なレビュヌ

Magisk med den nye tilfÞjede video

Magisk med den nye tilfÞjede video, hvor foldegrebet vises pÃ¥ et rigtigt bryst. Havde ammekurset i forvejen og har lige nu prÞvet foldegrebet for fÞrste gang med min nyfÞdte. BÞvlede med at det gjorde ondt, hver gang hun kom pÃ¥. Og nu med foldegrebet - ingen smerter overhovedet 😍🙏 TAK for et fremragende ammekursus!

2026幎3月3日

Super hjÊlpsomt

Vi havde Sara ude, da vores datter var en uge gammel, efter at vÊre blevet anbefalet suttebrik på hospitalet, hvilket hverken fungerede for mig eller min datter. Sara var utrolig kompetent, meget meget sÞd, og det har vÊret uden suttebrik siden. Jeg vil uden tvivl anbefale Sara til enhver.

2026幎2月9日
自発的なレビュヌ

Ammekurset som er guld vÊrd!

LÊnge fÞr jeg blev gravid fulgte jeg “Denrigtigejordemoder” pÃ¥ Instagram da Sarah er fantastisk! Hun er med til at man ikke har mistet hÃ¥bet hvad angÃ¥r amning. Jeg har altid gÃ¥et med bekymringen om jeg nogensinde kommer til at kunne amme da man oftest hÞrer om alle dem som har svÊrt ved det. Men bÃ¥de Instagram profilen og det geniale ammekursus er GULD vÊrd! Du bliver klÊdt sÃ¥ godt pÃ¥ og bliver man i tvivl om noget, sÃ¥ findes svaret oftest i hendes online kursus. Skriver man til hende pÃ¥ Instagram, sÃ¥ er hun altid sÃ¥ hjÊlpsom. Jeg har anbefalet kurset til alle omkring mig, bÃ¥de dem som snart skal vÊre mor, og selv til dem som ikke har planer om det endnu. Et kÊmpe tak herfra, for ikke bare at fÞlge med de standarte svar, men for rent faktisk at klÊde os godt pÃ¥, hvad angÃ¥r amning. Jeg har en datter som er 14 dage gammel og amningen gÃ¥r strÃ¥lende, takket vÊret kurset! Tak!

2025幎10月1日
自発的なレビュヌ

Sara hjalp os gevaldigt meget.

Kan kun anbefale at få hjÊlp af Sara. Vi kÊmpede med amning der kun kunne ske via suttebrik og generel forvirring ift. hvad der var op og ned på amning.
Efter et besÞg fra Sara har vi nu en dreng der kan amme uden brik og hvor amningen kan ske smertefrit. Sara var god til at undervise os begge så vi i fÊllesskab kan huske hendes vejledning. Der skal Þves og vi har meget at lÊre men skuldrene er faldet ned på plads og vi er glade for at vi har kunne hjÊlpe vores lille dreng til lettere at få nÊring.

2025幎12月30日
自発的なレビュヌ

Jeg kan på det varmeste anbefale Den

Jeg kan på det varmeste anbefale Den Rigtige Jordemoder Sara. Navnet siger virkelig alt.

Sara er oprigtigt dygtig til at instruere, utrolig kompetent i sin vejledning og måske vigtigst af alt, fantastisk til at gribe dig, når du har nået dit maksimale pres som ny forÊlder. Hun mÞder én med ro, empati og faglig tyngde, netop når overskuddet er brugt op.

Vores baby havde kraftige maveproblemer med mange mavesure timer hver aften ofte 6–7 timer i trÊk og meget luft i maven. Saras ammevejledning og konkrete ammeteknikker har gjort en kÊmpe forskel for os. Vi har fÃ¥et langt mere ro, fÊrre mavegener og en helt anden tryghed i hverdagen.

Man fÞler sig set, forstået og taget alvorligt, og Saras måde at arbejde på giver både selvtillid og håb i en sårbar periode.

Jeg håber inderligt, at alle forÊldre får mulighed for at få besÞg af Sara, når de har brug for hjÊlp. Det er en investering i både barnet, forÊldrene og familiens trivsel.

2025幎12月29日

Alle burde få besÞg af Sara ❀

Jeg ville Þnske alle kunne få et hjemmebesÞg af dig efter fÞdsel - eller at alle fandt ud at det var en mulighed!
Jeg ville gerne have de bedste forudsÊtninger for amning og bestilte derfor et besÞg af Sara. Vi fik en masse hjÊlp til amning, men også alt muligt andet. Hvilken sut der er god, udpumpning, bÞvseteknik, snak om stramt tunge- og lÊbebånd og alt muligt andet.
GÞr jer selv en tjeneste og bestil en tid med Sara. Det er det hele vÊrd! 🫶🫶🫶

2025幎8月14日
自発的なレビュヌ

Vi var pÃ¥ besÞg hos dig til

Vi var på besÞg hos dig til ammevejledning og kom derfra med ro i maven, massere af tips og tricks som bare har givet os en ny og forbedret start på amningen!
Tusind tak for hjÊlpen!
- Emilie & Lucas!

2025幎9月29日

KÊre Emilie & Lucas
Altid godt med ro i maven, tak for de sÞde ord og kÊmpe high five for en ny og forbedret start:)
KÊrligst Sara

Jeg skal forsÞge at fatte mig i

Jeg skal forsÞge at fatte mig i korthed, når jeg skriver denne anmeldelse af Saras ammevejledning.
Jeg havde efter flere ugers intense smerter grundet sår og svamp, besluttet mig for at sÞge råd og vejledning hos Sara. Sara kom forbi og var både kompetent, behagelig og tryghedsskabende. Hun viste mig en teknik på mit ene bryst, hvor jeg ikke havde kunnet amme uden smerter i over en måned, og med det samme, Sara brugte sin teknik, forsvandt smerterne fuldstÊndig. Jeg havde tidligere hÞrt, at amning skulle vÊre hyggeligt, og det er fÞrst efter Saras besÞg, at jeg forstår, hvad det betyder. TAK, Sara, for at overbevise mig om, at amning skal vÊre smertefri, og for at tage håndklÊdet fra mig, jeg ellers var tÊt på at kaste i ringen. Sara får mine varmeste anbefalinger <3

2025幎9月2日

Hej Mette
Tak fordi du ikke fattede dig i korthed:) Er så glad for at du ikke kastede håndklÊdet.
KÊmpe tak for tilliden.
KÊrligst Jdm Sara

Super dejlig og tryg oplevelse

Jeg har vÊret super glad for mit besÞg hos Sara - hun er rigtig dygtig og giver en masse god praktisk viden der kan bruges til ens amning. Vil klart anbefale til andre at få hjÊlp her!

2025幎9月15日

KÊre Iben
10000 Tak for den dejlige anmeldelse, det er meget vÊrdsat.
Kh Jdm Sara

Book Sara, du vil ikke fortryde det!

Jeg bookede en ammekonsultation med Sara, da jeg allerede, da min datter var 4 dage, ammede med enorm smerte fra blÞdende bryster. Selvom jeg er blevet mor for anden gang og troede jeg havde al den viden jeg skulle bruge for at kunne amme ‘rigtigt’, sÃ¥ var det en kÊmpe ÞjenÃ¥bner og sÃ¥ positiv en oplevelse at blive taget i hÃ¥nden af Sara. I dag, en lille mÃ¥ned efter, kÞrer det bare med teknikken, fuldstÊndig smertefrit! Og min mÊlkeproduktion er kommet godt med ogsÃ¥. Af hjertet tak for hjÊlpen og vejledningen. Det eneste jeg fortryder, er at jeg ikke bookede dig ved mit fÞrste barn.
Den stÞrste, varmeste anbefaling fra mig 🙏

2025幎8月21日

Hej Maria
Tak for at dele din hårde start, en fornÞjelse at få lov til at hjÊlpe jer. Hvor er det dejligt at det hele bare kÞrer nu og hell yeah til "Smertefri amning"
Kh Jdm Sara

Kliklyde, dårligt vakuum og ondt i maven

Sara kom til Aarhus, og jeg var ikke i tvivl om at jeg skulle have hendes hjÊlp. Har fulgt hende på Instagram i et stykke tid.
Jeg har kÞbt hendes ammekursus, som gav mig så meget ny og god viden på trods af, at jeg ammer mit andet barn nu, og tidligere, ved mit fÞrste barn, fik jeg ammevejledning af andre (af flere omgange). Derudover fik jeg fysisk hjÊlp, hvor hun hurtigt lÊrte mig, hvorfor at vi havde problemer med amningen samt redskaber til at gÞre amningen lige som vi Þnskede - uden kliklyde og dårlige stillinger for mig.
Nu har jeg ammet stort set uden problemer siden vores mÞde.

2025幎8月22日

KÊre Nadia
KÊmpe tak for min fÞrste Aarhus anmeldelse, er så dejligt at jeg nu også er derovre og kan hjÊlpe jer med amningen. Tak for tilliden;)
KÊrligst Sara

KANON ammekursus

KANON ammekursus!

Jeg tog det for 2 år siden, da jeg ventede nr. 2. Jeg fÞlte mig i den grad klÊdt på til at starte min ammerejse - som også gik bedre end håbet!

Her 3. Gang kan jeg stadig huske en del om teknikker, og har selv kunne ivÊrksÊtte handlinger, da det var ved at gå galt.

Kan bestemt anbefales 1. 2. 3. Og 4. Gang.
Amning er bare hyggeligere og rarere, når det ikke gÞr ondt, og man har den rette viden til at hjÊlpe sig selv og baby bedst.

2025幎8月24日

KÊre Rikke
Jahuu nemlig lige prÊcis så fedt at du kan ivÊrksÊtte handlinger, når amningen er ved at kÞre skÊvt.
10000 tak fordi du deler din begejstring for ammekurset, det betyder meget for mig.
KÊrligst Jdm Sara

Det er nu en måneds tid siden at Sarah

Det er nu en måneds tid siden at Sarah var på hjemmebesÞg hos os. Og vi kan kun takke hende. Amningen havde aldrig vÊret oppe og kÞre så godt som nu uden hendes kyndige hjÊlp ! Kan så meget anbefales ❀

2025幎8月16日

Hej Louise
Tak for at vise mig tillid. Er så stort at få lov til at hjÊlpe jer godt igang med baby og amningen:)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。