Dentalklinikken - Amager レビュー 306

4.9

Amagerbrogade 146, 2300 København, København S, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Havde en god oplevelse med en af jeres ansatte ved navn Danny Han var professionel og betænksom hvilken gjorde hele oplevelsen god. Er ofte nervøs til Tandlægen og han beroligede min nerve hvilk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dentalklinikken på Amagerbrogade er udstyret med alt hvad der er behov for og har generelt et kompetent og meget venligt og imødekommemde personale inden for alle fagområder. Det gør det til en god o... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse hos Danny. Selvom det var mange år siden, jeg sidst havde været hos tandlægen, og jeg døjer lidt med tandlægeskræk, formåede Danny at få mig til at føl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Meget sød og omsorgsfuld tandlæge. Stille og rolig, spørger om man er okay. Virkelig en god og behagelig oplevelse. Jeg har tandlægeskræk, så jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg følte mig meget tryg.

企業情報

1. 歯科医師
  2. 美容歯科医
  3. 歯科医院
  4. インプラント・歯周医療専門医
  5. 救急歯科サービス
  6. 歯のホワイトニング サービス

当該企業による記述

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, デンマーク

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Danny er supergod og hurtig

Danny er supergod og hurtig. Nemt. Ingen problemer:)

2026年5月11日

Kære Sara

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en nem og god oplevelse hos Danny, og at behandlingen forløb hurtigt og problemfrit 🙂

5つ星のうち5の評価

Jeg har den sødeste og meget…

Jeg har den sødeste og meget betænksomme tandlæge, da jeg har det som mange lidt tandlægeskræk og nogle besværlige tænder, bliver der altid taget hensyn til mine behov.

2026年5月8日

Kære Birthe

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig mødt med forståelse og hensyn, og at du føler dig tryg trods tandlægeskræk.

5つ星のうち5の評価

Tak Raman for en god og behagelig…

Tak Raman for en god og behagelig oplevelse! God kommunikation til patienter der kan være lidt nervøse .

2026年5月5日

Kære Jesper

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god og behagelig oplevelse hos Raman, og at kommunikationen undervejs var med til at skabe tryghed.

Behagelig oplevelse

2026年5月1日

Kære Kim

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en behagelig oplevelse hos os.

5つ星のうち5の評価

Havde en god oplevelse med en af jeres…

Havde en god oplevelse med en af jeres ansatte ved navn Danny

Han var professionel og betænksom hvilken gjorde hele oplevelsen god.
Er ofte nervøs til Tandlægen og han beroligede min nerve hvilket jeg er taknemlig for 😌

2026年5月1日

Kære Chiderah

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse hos Danny, og at han var med til at skabe ro og tryghed under behandlingen 😊

5つ星のうち5の評価

Meget sød og omsorgsfuld tandlæge

Jeg har tandlægeskræk, så jeg ved, hvad jeg taler om. Jeg følte mig meget tryg.

2026年4月27日

Kære Pia

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du følte dig tryg og godt taget hånd om under behandlingen, særligt når du har tandlægeskræk.

5つ星のうち4の評価

God og behagelig service.

2026年4月28日

Kære Henrik

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en god og behagelig service hos os.

God og hurtig service.

2026年4月28日

Kære John

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en god og hurtig service hos os.

5つ星のうち5の評価

Dentalklinikken på Amagerbrogade er super god

Det gør det til en god oplevelse at gå til tandlæge.su

2026年4月23日

Kære Preben

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplever klinikken på Amagerbrogade som veludstyret, kompetent og imødekommende på tværs af fagområder.

Eftersyn hos tandlægen

Som sædvanlig en god oplevelse hos Peter.

2026年4月14日

Kære Mark

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du som sædvanlig havde en god oplevelse hos Peter.

5つ星のうち5の評価

Meget professionel og behagelig…

Meget professionel og behagelig tandlæge. Danny var grundig, forklarede tingene klart og fik mig til at føle mig tryg under hele behandlingen. Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale ham.

2026年3月11日

Kære Volkan

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en tryg oplevelse hos Danny, og at han forklarede behandlingen klart undervejs.

God og tillidsfuld behandling

God og tillidsfuld behandling

2026年4月13日

Kære Grith

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en god og tillidsfuld behandling hos os.

5つ星のうち5の評価

En god og kostbar oplevelse

En god og kostbar oplevelse, hvor hun prøvede at hjælpe mig mod løse tænder - håber, det hjælper🤞

2026年3月30日

Kære Bodil

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse, og at der blev gjort en indsats for at hjælpe med dine tænder.

5つ星のうち5の評価

En god behandling hos tandplejer

En god tandplejer som forklarer grundigt hvad hun laver. Søde og venlige mennesker.

2026年3月13日

Kære Lisbeth

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en grundig forklaring og en venlig behandling hos tandplejeren.

Det de altid gør

Det de altid gør, søde og venlige

2026年3月13日

Kære Edvard

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplever en venlig og imødekommende behandling hos os.

2026年3月11日

Kære Ian

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede god service hos os.

5つ星のうち5の評価

Jeg får mine årlige tandeftersyn hos…

Jeg får mine årlige tandeftersyn hos Dentalklinikken og er meget glad for dem - venlige, fleksible og professionelle 👍

2026年3月27日

Kære Peter

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er glad for dine årlige besøg og oplever os som både venlige, fleksible og professionelle 🙂

5つ星のうち5の評価

Very friendly and extremely…

Very friendly and extremely professional team - and a pleasant experience considering I am someone who likes to avoid a dentist’s chair

2026年3月27日

Dear Gauri

Thank you for your review. It is good to hear that you felt comfortable during your visit, especially if dental visits are not your favorite.

Kind regards

Faglighed og godt humør

Bliver mødt af venligt personale som virkelig tager sig af deres patienter. Den tandplejer jeg havde tog sig tid og farligheden er helt I top.

2026年3月23日

Kære Philip

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både venlighed og høj faglighed under dit besøg.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。